PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122118
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

kobiety z tvd

ocenił(a) serial na 6

którą najbardziej postać żeńską lubicie i która najładniejsza? Ja lubie Caroline-Elena i Bonnie irytujące-Bonni właściwie KG ma okropne piosenki i śpiewać to ona wg mnie nie umie...Choć w 7s brak Eleny to mimo to serial nie zyskał na tej stracie..

ocenił(a) serial na 8
martaksp_87

U mnie zawsze na pierwszym miejscu będzie Bonnie. Może i na początku była irytująca, ale teraz jest naprawdę fajna i w 7 sezonie wygląda prześlicznie. Caroline też jest fajna. Tak poza tym lubiłam jeszcze Lexi i nawet Lily zdążyłam polubić. O, Jennę też lubiłam.

Najładniejsza? Cóż, po zniknięciu Dobrev z serialu naj (moim zdaniem) jest właśnie Bonnie. Caroline nie jest brzydka, ale jest taka... przeciętna? mało która dziewczyna w tym serialu mi się podobała. W sumie Bon była naj już w sezonie szóstym, gdyż Elena mniej więcej od tego sezonu zaczęła brzydnąć. Jeszcze ewentualnie ładniejszą laską od Bonnie (i od Eleny w sumie też) była Sara Nelson.
Poza nimi podobały mi się jeszcze: Ivy, matka Eleny, Nadia i Qetsiyah. Pewnie było ich więcej, ale większość pozapominałam.

Co do piosenek Graham -szału nie ma, ale dziewczyna i tak ma duży talent. Poza śpiewaniem tańczy i zajmuje się modelingiem. Na rynku muzycznym istnieją dziewczyny śpiewające gorzej od niej.

ocenił(a) serial na 9
Carmellia

Zgadzam się co do Bonnie. Ja osobiście nigdy jej nie lubiłam w początkowych odcinkach, a teraz to moja praktycznie ulubiona postać. Silna, niezależna i lojalna. I też uważam, że jest bardzo ładna. Wg mnie to te krótkie włosy i lepszy styl ubierania. Długie proste włosy z grzywką to była tragedia. Co do Kat - wydaje się super miłą osobą, jest zupełnie inna niż Bonnie.

ocenił(a) serial na 8
Lorien__

Też mi się nie podobała w tych prostych włosach z grzywką. Ten fryz ją postarzał. Na samym początku fajni wyglądała, ale zdecydowanie teraz jest najlepiej. Caroline też się wyrobiła przez te wszystkie sezony. Najgorzej na tym wyszła Elena.

ocenił(a) serial na 10
martaksp_87

Moje ulubione postaci:
Katherine - mimo, że była raczej negatywną postacią, lubiłam ją oglądać. Wprowadzała zamęt i zawsze czekałam, co się stanie pod wpływem jej intryg. Moim zdaniem była też najładniejsza. (A tym samym i Elena ;))
Bonnie - polubiłam ją od czasu, gdy była uwięziona z Damonem.
Poza tym lubiłam też Jennę, Liv, Lily, Valerie.

ocenił(a) serial na 8
dicknail

Nie przepadałam za nią, ale muszę stwierdzić, że odkąd jej nie ma serial stał się strasznie nudnawy. Jej postać dużo wprowadzała :)

martaksp_87

Zdecydowanie Katherine. Zawsze idealnie ułożona fryzura :)

ocenił(a) serial na 10
martaksp_87

Zdecydowanie Elena. Nie dziwię się, że bracia Salvatore tak za nią szaleją. Jest po prostu idealna... piękna, delikatna, wyważona, inteligentna..