Mimo, że takie tematy już się tutaj pojawiały, proponuję zabawę na ulubionego bohatera Pamiętników wampirów. Zasady będą takie jak w przypadku "Czystej krwi", bo autor tamtego postu fajnie to wymyślił.
Poniżej lista bohaterów, przyznajemy kolejno 3, 2 i 1 punkt swoim ulubieńcom, w piątki będą wyniki i dwie osoby z najsłabszą ilością głosów zostaną poddane nominacjom do wypadu z gry. W niedzielę jedna osoba odpadnie i lecimy dalej, aż do uzyskania zwycięzcy ;)
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Matt Donovan
Stefan Salvatore
Alaric Saltzman
Szeryf Elizabeth Forbes
Bonnie Bennett
Jeremy Gilbert
Tyler Lockwood
Jenna Sommers
Lexi
Pearl
Mason Lockwood
Anna
Oto wyniki pierwszego tygodnia zabawy:
1. Damon Salvatore 103 pkt
2. Caroline Forbes 55 pkt
3. Katherine Pierce 33 pkt
4. Stefan Salvatore 24 pkt
5. Elena Gilbert 23 pkt
6. Bonnie Bennett 17 pkt
7. Jeremy Gilbert 13 pkt
8. Lexi 12 pkt
9. Tyler Lockwood 10 pkt
10. Alaric Saltzman 8 pkt
11. Jenna Sommers 7 pkt
12. Pearl 3 pkt
13. Matt Donovan 2 pkt
14. Mason Lockwood 1 pkt
Anna 1 pkt
15. Szeryf Elizabeth Forbes 0 pkt
Jak na razie prowadzi Damon, zaraz za nim Caroline (miłe zaskoczenie:) głosujcie na nią jeszcze więcej,bo jest fantastyczna:P), wielką trójkę zamyka złowroga, ale urocza Katherine :-)
Pani szeryf niestety ani jednego punktu - pierwsza nominowana do wylotu, po 1 pkt zdobyli Mason i Anna wobec tego oni również są nominowani do odpadnięcia, tak więc do niedzieli głosujemy na 1 osobę, którą chcemy wyrzucić z gry. Nominowani : Szeryf Elizabeth Forbes, Anna oraz Mason Lockwood.
i jeśli o mnie chodzi wywaliłbym Pana Mason'a - nie lubię go, więc mój negatywny głos na niego :D
Mason Lockwood - Annę polubiłam, szeryf też nie jest taka zła, a Mason działał mi na nerwy ;P
Mason.
Nieładnie ze strony autora zabawy,ze naklania uczestnikow do glosowania na Caroline.;)
Nie nakłaniam, tylko sugeruję :P a przecież każdy głosuje tak jak mu się podoba :)
Oto wyniki głosowania w nominacjach:
Anna - o
Szeryf Elizabeth Forbes - 7
Mason Lockwood - 13
Tak więc najmniej lubianym bohaterem naszej zabawy okazał się Mason Lockwood. Masona żegnamy i zapraszam do głosowania na pozostałych bohaterów do piątku. Każdy raz dziennie może przyznać kolejno 3, 2 i 1 pkt swoim ulubionym bohaterom.
W grze zostają:
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Matt Donovan
Stefan Salvatore
Alaric Saltzman
Szeryf Elizabeth Forbes
Bonnie Bennett
Jeremy Gilbert
Tyler Lockwood
Jenna Sommers
Lexi
Pearl
Anna
Kto zajmie tym razem pierwsze miejsce? Czy Damon pozostanie niepokonany? A może Caroline lub Katherine go dogonią?
A kto zajmnie przedostatnie - 15 miejsce ?Bo ostatnie już mamy:
1, 2, 3 .... 15 - ?
16. Mason Lockwood
Cieszę się, że odpadł Mason, a nie Pani Szeryf XD
3 - Damon
2 - Caroline
1 - Jeremy