No wiesz... Nie wiem jak ci to powiedzieć, bo.... następny odcinek będzie 2 grudnia!
A... zalezy z czym? Odcinek really jest 2 grudnia - btw moje imieninyyy xD nie zapomnijcie mi życzeń złożyć ;p
Yyy ? Ale z czym niby żartujemy? xD
Odcinek jest 2 grudnia i naprawdę ente pytanie na ten temat robi się już cholernie irytujące, ale koleżanka mi już poradziła co mam zrobić;]
Co za kicha!!! Musiałam sie upewnić. NO cóż, w końcu sie poucze. MOŻE. ;p
Megaami, wszystkiego naj :*
Przerwa jest zapewne dlatego, ze w Stanach mają pod koniec listopada Thanksgiving Day - rodziny krążą po całych Stanach, zeby odwiedzic bliskich, wiec podejrzewam, ze oglądalność serialu w tym czasie by spadła.
Nie spadła by, tylko by jej nie było ( znaczy sie oglądalności ) ;p Chyba że by rodziny zasiadły razem i właczyły tevke :D
Jakoś mi się nie chce wierzyć w to że fani TVD grzecznie siedzieliby przy stołach w trakcie emisji :P (mówię tu głównie o młodzieży) No przynajmniej ja poprosiłabym czy mogłabym na 40 minut włączyć tv ;d chyba że u nich są surowe zasady :D
Ludzie, już są zdjęcia z 11 odcinka więc jak 10 miałby być nie nakręcony skoro aktorzy już byli na planie 11 ? xD Ale to że jest nakręcony nie znaczy że zmontowany.
zapowiada sie niezle, co o tym myslicie?
http://cwtv.com/shows/the-vampire-diaries