co sądzicie o tym odcinku ?
Mi się wydaje że był jednym z najlepszych
16 odcinek był dośc fajny. Prośba Jeremiego również bardzo mnie zdziwiła ^^ najbardziej podobała mi się scena walki wampirów w domu Salvatore'ów i oczywiście "wydrapanie" oczu Damona - by the way całe szczęście, że się zregenerowały, bo Damon bez tego swojego olewarskiego spojrzenia to nie Damon ;D
a no właśnie zapomniałam o tej scenie w domu salvatorów kurcze jak se ładnie Stefanek poradził no ale jak ta no Pearl czy jak to sie pisze wydrapała oczy Damonowi to myślałam że wskocze do tego serialu i nie wiem co z nia zrobie xD
i tak w ogóle jak widzieliście zapowiedz 17 odcinka to mi się wydaje ze to Anna pomoże Elenie i Damonowi wyciągnąć Stefana bo Damon nie został zaproszony z tego co wychwytałam w zapowiedzi ;p
Odcinek bardzo mi się podobał był taki luźniejszy,ale końcowa scena z Anna i Jeremym bardzo mnie zaskoczyła.Czekam na odcinek 17,który będzie sądząc po zapowiedzi świetny:)
ja również, dziwiłam się tym, że Damon miał jakiekolwiek opory, żeby ugryźć
mamę Matta ;)
właśnie o tym tez zapomniałam to było jak dla mnie dziwne że Damon zaczyna sie upodabniac do ludzi najfajniejszy byl na poczatku jak nie pozwolil innym krzywdzic Stefana oprocz niego i zabijal a teraz za dobry sie robi ;/
Fakt, Damon znowu został ustawiony po stronie "dobrych" ale z drugiej strony to dobrze, ze serial idzie własnym życiem, a nie jak książka...
Odcinek dobry, w sumie jest coraz lepiej...
Ach, i to spojrzenie Anny, kiedy zobaczyła Jeremy'ego idącego ulicą :D
odcinek bardzo dobry, ale wolę więcej Damona bad boya, czemu nie zrobią serialu tylko o nim? nie no żartuję :)
Och, no i jeszcze krucha, niczym cieńki lód, ale mimo wszystko - zaczynająca się przyjaźń Matta i Stefana :P
Ja mam wrażenie, że jeszcze trochę to Matt i Stefan się zaprzyjaźnią ale ja jestem ciekawa co to za wydarzenie będzie że Damon i Elena będą tańczyć w 19 odcinku ;)
hm.... nie wiem :) ale już nie mogę się doczekać
no i niech jeszcze się z Katherine trochę wyjaśni...
A ja osobiście mam tej Katherine dosyć- babo zmykaj na drzewo, gdzie byłaś przez 150lat Hallo?? I jeszcze Damona zostawiła;/
A co do tego że niby Ana napiła się krwi Jeremiego i nic jej nie było- jak mniemam Stefan nie dał Elenie werbeny jako takiej tylko zrobił dla niej i jej rodzinki naszyjniki zawierające werbenę także nie da się ich otumanić- dla Jeremiego bransoletkę- więc jego krew nie była zatruta, i dlatego też urok tego wampira nie działał na ciotkę Eleny- bo miała ten naszyjnik- po co miałaby odpowiadać że to był prezent skoro go zjadła czy tam wypiła- i nie zastanawiające byłoby wtedy że ten gość to wyczuł skoro werbena była "w niej"?
ogolem no to jak Anna sie zgodzi zeby go przemienic no to bezie dupnie. bo kazdy wampir zaraz bd wszyscy ginac i w ogole nie moge doczekac sie kolejnego odcinka ahh. i tesknie za Bonnie
Prośba Jeremiego naprawdę dziwna, zastanawiam się czy w ten sposób nie chce odnaleźć Viki, może nawet sobie przypomniał trochę z tego, co Damon wymazał? Anna będzie miała dylemat z tą przemianą - teoretycznie byłoby jej to na rękę, ale musiałaby mieć zgodę matki no i pewnie sama nie do końca chciałaby rujnować Jeremiemu jego ludzkie życie. Ciekawe kiedy Elena dowie się, że Jeremy tak lubi wampiry:P No i kiedy zginie matka Matta ?(bo tylko na pokarm wampirów się nadaje); niepokojąca jest przewaga siłowa wampirów z sąsiedztwa i ich plany. Gdzie podziali się Alaric i Bonnie???