Hey nie mam innej mozliwosci wiec mówi sie trudno i załoze nowy temat najwyzej potem sie skasuje.
Chcialam sie was zapytac co myslicie o innym portalu IMDb taki podobny do filmwebu?
Czy sie za niego placi czy cos. Bo jesli nadal filmweb bedzie ignorowal to co do niego pisze to chyba zrezynuje z konta:)
pozdrawiam
Na IMDb też czasem wchodzę, ale ona ma słabo rozwiniętą przestrzeń dla użytkowników. Można wiedzieć cóż takiego "filwebowcy" ignorują?
Nie rób tego.
Smutno będzie bez Ciebie.
PS. Nadal np. płaczę za naszym kolegą Gregiem;)
To zacznijcie sie do niego dobijac na prywatnym. Jak zobaczy stos maili od Was, to moze zmieknie i wroci. Bo ja juz nie mam na niego sily.
Ciężko będzie;(
On się już chyba skutecznie od nas odwrócił...
Co za człowiek;)
dziękuję ci bardzo, mi tez strasznie brakowało rozmów z tobą szczególnie o naszych "wspólnych" zainteresowaniach:)
nie wiem czy widziałaś tego trolla co pisze pod spodem ale xD biedny nawet nie wie co czyni i co pisze przynajmniej zawsze jest z się z kogo pośmiać:)
co ciekawe zaraz po tym odkryłam prawdziwy powód moich komputerowych kłopotów:)
pozdrawiam i musimy pogadać o twoim Jozku:)
Ślę pozdrówka zwrotne w takim razie;)
http://www.youtube.com/watch?v=s5uQhpkyb_8
Nie mogę się powstrzymać by Ci tego nie pokazać, z wiadomych względów;)
Wszak kochamy tę melodię i tę baśń, prawda?
Ktoś "idzie" naszymi śladamiXD
Masz racje Józek świetnie pasuje na Bestie-księcia Alexandra :)
Eliah na świecznika
tylko Elena średnio na Belle ( Belle była zbyt dziecinna ale tez bardzo inteligentna)
brakuje nam reszty obsady .... kto zagra zgra Gaston??
Dobra, ja chyba byłam nienormalna, ale Gaston też mi się podobał.
Taki mega cham i drań - boziu, co ja z takimi mamXD
Szczerze, teraz żaden aktorski łepek nie przychodzi mi do głowy;)
PS, Elijah na śweicznika, no padłamXDXD
nie znosiłam Gaston'a ponieważ nienawidzę chamów i idiotów a jak jeszcze to przystojny idiota to moja nienawiść wzrasta do nieskończoności:)
Ojej, to jestem w odwrocie.
Poza tym, to tylko taki, jak wiemy - cartoonowy chamo-idiotaXD
Chociaż oczywiście, ucieszyłam się ogromnie gdy zniknął w przepaściXDXD
Na moją Bestyjkę nastawać nie wolno;)
oj tak masz racje:)
Ale wiesz co John byłby świetnym Czasomierzem -ciągle narzeka:)
No jak już filmweb Cię ignoruje, to faktycznie powinnaś zrezygnować z konta:D Poza tym, jeżeli boisz się zakładać nowy temat pod "groźbą psychicznego linczu", to zawsze możesz wysłać prywatną wiadomość do każdego znajomego z forum, z prośbą o wyrażenie swojej opinii w powyższym, zarazem ważnym z Twojego punktu widzenia temacie:P Biorąc pod uwagę Twoją "rzekomą" przemianę, to też nie mógłbym dłużej udawać i zwinąłbym manatki na jakieś inne forum:)