jak nazywa się piosenka która leci w tle, kiedy Stefan i John rozmawiają (S02E13) mniej więcej w 15:42 czasie
O kurczę! Ale wyrwałaś do przodu :D
Oj... nie pamietam... Sprawdź sobie w odcinkach na filmwebie ;)
Na filmwebie jest 14, ale chciałam się upewnić, bo to różnie bywa ;)
Zdziwiło mnie, że tak mało odcinków.
Miałam zamiar skończyć wczoraj, ale nie dałam rady ;P
No na pewno ;)
Ale oglądam ciągiem, bez innych seriali w trakcie, bo teraz jest tak napieprzone że szok :D
Tak jest lepiej, można się totalnie skupić na jednym serialu i szybciej się ogląda :)
Ja chyba też nie :P
Kiedyś tak nie oglądałam seriali, teraz mnie coś wzięło i chyba prędko nie odpuści ;)
Ja tak samo, kiedyś jak jeszcze w domu byłam to piąte przez dziesiąte jakiś tam serial śledziłam a później tylko filmy oglądałam... Teraz jakoś tak wzięło... :D
Ja teraz tylko seriale oglądam ;)
Mam kilka filmów, które chcę obejrzeć, ale nie wiem kiedy to zrobię ;P
Ja między serialami robię chwilę przerwy i filmy nadganiam trochę, i czasami wieczorem, albo w tv jak coś leci to obejrzę ;p
Seriale mają to do siebie, że jak się wciągniesz to oglądasz i oglądasz (biorąc pod uwagę sytuację gdy ma się zapas serialu ;p), film około 2 godziny, ale też są fajne ;p
Fajnie ;)
Zrobiłam to specjalnie dla Ciebie :P
A widzisz tą długą listę seriali do obejrzenia?? Dodałam sporo żeby nie zapomnieć ;P Ale łapę się za głowę, za każdym razem kiedy tam zaglądam ;D
Ojeeej... :D Dziękuję :* Lubię widzieć czyjeś głosy :D Można pogadać co się widziało ostatnio lub co chciałoby się zobaczyć :)
Widzę, i tak nie masz źle... Ja mam zaznaczone "Kingowe" seriale, reszty nie chcę zaznaczać, bo też bym się chyba za głowę łapała :D
To nie jest wszystko :D
Mam jeszcze kilka na oku, ale muszę się upewnić czy na pewno chcę je oglądać ;P Ale to jak trochę lista zmaleje ;)