PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

piosenka

ocenił(a) serial na 9

jak nazywa się piosenka która leci w tle, kiedy Stefan i John rozmawiają (S02E13) mniej więcej w 15:42 czasie

ocenił(a) serial na 9
red_nails

usunelo miq sie to chu jstwo znow.

hej anulka:*

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 4
aledud

Hej ho :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Hej sylwunia :*

ocenił(a) serial na 5
aledud

Witam :)

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Hej :*
Widziałaś nowy event na Farmie?? Bardzo mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Ten z tymi kwiatuszkami czy już jakiś nowy jest? Aktualnie Farmą moja mama się opiekuje, ja załapałam takiego lenia, że szok.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Oxcary :D Scenariusze się zbiera i sadzi kwiatki :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Aaa to nie widziałam, ale mama coś wspominała. W ogóle bardzo dużo tam eventów jest, fajnie przynajmniej nie jest nudno, bo na zoo dadzą coś raz na jakiś czas i się cieszą nie wiadomo z czego.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Fajnie, fajnie, tylko ciężko jest zrobić do końca, bo tyle tych roślin sadzonych chcą, że szok... :/ Trzeba by było cały czas na super nawozach a skąd tu tyle brać... Trza by było kupować a niedoczekanie, że zedrą kasę ze mnie!! :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Niektórzy desperaci kupują te monety, trzeba chyba na głowę upaść, ale to chyba gówniarze które nie wiedzą co z kieszonkowym zrobić.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Dokładnie :)

biedroneczka_90_8

hej julek :)*
robie powtorke 3 sezonu TB.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

OOoooO ambitnie, no ale czego się nie zrobi dla Ericzka.

biedroneczka_90_8

bawi bardziej niz za pierwszym razem :))

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Dokładnie, ja oglądałam go 3 razy i za każdym razem płakałam ze śmiechu a Pam przeszła samą siebie, uwielbiam ją.

biedroneczka_90_8

wow, dobra jestes ;))
mialam robic powtorke dopiero przed rozpoczeciem 5 sezonu ale jakos mnie wczoraj zebralo i nie zaluje :))

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Pierwszy raz oglądałam w necie, potem w domu w tv i jeszcze z koleżanką całą serię od początku, chyba na pamięć już znam ten serial.

biedroneczka_90_8

no ale na takie widoki to mozna paczec i paczec ;)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

A podobał Ci się taki kochany Eric, bo mi tak na chwilkę tak. Nie to co Damon smęcący przez 2 sezony.

biedroneczka_90_8

eris z amnezja na chwile jest zabawny, pozniej zaczyna meczyc.
dobrze, ze w 5 sezonie powraca w swoim prawdziwym wcieleniu :))

do pamietnikow stracilam serce. pacze z przyzwyczajenia.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Dokładnie, już nie czeka się z niecierpliwością na kolejny odcinek. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią tego samego z AHS coś mam złe przeczucia przed tą serią. Chyba jeszcze nie była tak debilnej decyzji reżysera jak w tym przypadku.

biedroneczka_90_8

a ja mam dobre przeczucia. cos mysle, ze wroca w dobrym, starym stylu :)
4 sezon popsuli przesladzajac zwiazek erisia z sookie. po pewnym czasie zal bylo patrzec na ta dwojke.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Ale skończyli w odpowiednim momencie i chwała im za to. Niektóre baby mają nasrane, wezmą sobie takie ciepłe kluchy a potem narzekają, że im nudno w życiu, w przypadku Sookie byłoby tak samo.

biedroneczka_90_8

no ale szkoda, ze popsuli ten watek i zrobili z niego parodie.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Nie było tak źle, w porównaniu do TVD było znacznie lepiej i krótko. Dobrze też, że uśmiercili rodzinkę Sama bo już miałam ich dosyć a tego braciszka najbardziej, tak mnie wkur... że miałam ochotę sama go połamać. Ta laska od Jasnona też nieźle jeb...a mam nadzieję, że jej już nie pokażą.

biedroneczka_90_8

mialam podobne odczucia. te watki byly beznadziejne. dla mnie moglyby nie istniec. czesto mialam ochote je przewinac :P

ocenił(a) serial na 9
aledud

Trzeba w końcu rozruszać nasz offtop :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

http://kwejk.pl/obrazek/968461/

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
aledud

http://www.filmweb.pl/film/Licencja+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2007-296909 widziałyście? :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Dawno. A widziałyście Inkarnacje?

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

I jak? :)
Nie ;p Poniżej 7,0 ma :PP :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Nawet fajny.
AAaaa ja się nie sugeruję ocenami na fw bo się już wiele razy przekonałam, że są mocno przesadzone. Czasami wydaje mi się, że te filmy oceniają jakieś dzieci, Inkarnacja fajna, dałam 7.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Ja mam cały dysk filmów i jeszcze dużo poza pochomikowanych, muszę robić przesiew... "Licencja na miłość" też ma poniżej 7,0, ale przynajmniej aktorka mnie trzyma przy tym filmie :) Lubię Mandy :))

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Bo to taski głupkowaty film, ale takie też czasem trzeba zobaczyć dla odmóżdżenia.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Pewnie :) Ale gdyby nie ona to już bym nie oglądała, wolałabym sobie poszukać komedii romantycznej powyżej 7,0, zawsze większe szanse na to, że może nie będzie gniot, niż taka z oceną 5/6... :P

anulka88

tak.

ocenił(a) serial na 9
red_nails

i...? :)

anulka88

takie sobie.
taka lekka komedyjka.

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Może obejrzę w tv... :)

ocenił(a) serial na 9
aledud

Idę zrobić kolację, za chwilkę wracam :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

A co robisz?

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Tosty z serkiem, wędlinką, ketchupem i majonezem :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Z majonezem jeszcze nie jadłam.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

A ja przeważnie :D Chyba, że nie chcę mi się wyciskać ;p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

A jadłaś kiedyś sałatkę z zupek chińskich? Dzisiaj robię ;)

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Ten makaron, pierś z kurczaka, kapusta pekińska, ogórek/papryka konserwowa, bodajże kukurydza i majonez?? :D Pychotka i bardzo wydajna! :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Ja daję paprykę broń Boże konserwową bo nie lubię, kukurydzę, pierś i majonez.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Ja daję i paprykę i ogórka - konserwowe i kapustę jeszcze i tyle tego wychodzi, że w misce (takiej np. z łazienki :D) muszę mieszać a dopiero później do miseczki przekładam :D