jak nazywa się piosenka która leci w tle, kiedy Stefan i John rozmawiają (S02E13) mniej więcej w 15:42 czasie
Ten z tymi kwiatuszkami czy już jakiś nowy jest? Aktualnie Farmą moja mama się opiekuje, ja załapałam takiego lenia, że szok.
Aaa to nie widziałam, ale mama coś wspominała. W ogóle bardzo dużo tam eventów jest, fajnie przynajmniej nie jest nudno, bo na zoo dadzą coś raz na jakiś czas i się cieszą nie wiadomo z czego.
Fajnie, fajnie, tylko ciężko jest zrobić do końca, bo tyle tych roślin sadzonych chcą, że szok... :/ Trzeba by było cały czas na super nawozach a skąd tu tyle brać... Trza by było kupować a niedoczekanie, że zedrą kasę ze mnie!! :D
Niektórzy desperaci kupują te monety, trzeba chyba na głowę upaść, ale to chyba gówniarze które nie wiedzą co z kieszonkowym zrobić.
Dokładnie, ja oglądałam go 3 razy i za każdym razem płakałam ze śmiechu a Pam przeszła samą siebie, uwielbiam ją.
wow, dobra jestes ;))
mialam robic powtorke dopiero przed rozpoczeciem 5 sezonu ale jakos mnie wczoraj zebralo i nie zaluje :))
Pierwszy raz oglądałam w necie, potem w domu w tv i jeszcze z koleżanką całą serię od początku, chyba na pamięć już znam ten serial.
A podobał Ci się taki kochany Eric, bo mi tak na chwilkę tak. Nie to co Damon smęcący przez 2 sezony.
eris z amnezja na chwile jest zabawny, pozniej zaczyna meczyc.
dobrze, ze w 5 sezonie powraca w swoim prawdziwym wcieleniu :))
do pamietnikow stracilam serce. pacze z przyzwyczajenia.
Dokładnie, już nie czeka się z niecierpliwością na kolejny odcinek. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią tego samego z AHS coś mam złe przeczucia przed tą serią. Chyba jeszcze nie była tak debilnej decyzji reżysera jak w tym przypadku.
a ja mam dobre przeczucia. cos mysle, ze wroca w dobrym, starym stylu :)
4 sezon popsuli przesladzajac zwiazek erisia z sookie. po pewnym czasie zal bylo patrzec na ta dwojke.
Ale skończyli w odpowiednim momencie i chwała im za to. Niektóre baby mają nasrane, wezmą sobie takie ciepłe kluchy a potem narzekają, że im nudno w życiu, w przypadku Sookie byłoby tak samo.
Nie było tak źle, w porównaniu do TVD było znacznie lepiej i krótko. Dobrze też, że uśmiercili rodzinkę Sama bo już miałam ich dosyć a tego braciszka najbardziej, tak mnie wkur... że miałam ochotę sama go połamać. Ta laska od Jasnona też nieźle jeb...a mam nadzieję, że jej już nie pokażą.
mialam podobne odczucia. te watki byly beznadziejne. dla mnie moglyby nie istniec. czesto mialam ochote je przewinac :P
http://www.filmweb.pl/film/Licencja+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2007-296909 widziałyście? :)
Nawet fajny.
AAaaa ja się nie sugeruję ocenami na fw bo się już wiele razy przekonałam, że są mocno przesadzone. Czasami wydaje mi się, że te filmy oceniają jakieś dzieci, Inkarnacja fajna, dałam 7.
Ja mam cały dysk filmów i jeszcze dużo poza pochomikowanych, muszę robić przesiew... "Licencja na miłość" też ma poniżej 7,0, ale przynajmniej aktorka mnie trzyma przy tym filmie :) Lubię Mandy :))
Bo to taski głupkowaty film, ale takie też czasem trzeba zobaczyć dla odmóżdżenia.
Pewnie :) Ale gdyby nie ona to już bym nie oglądała, wolałabym sobie poszukać komedii romantycznej powyżej 7,0, zawsze większe szanse na to, że może nie będzie gniot, niż taka z oceną 5/6... :P
Ten makaron, pierś z kurczaka, kapusta pekińska, ogórek/papryka konserwowa, bodajże kukurydza i majonez?? :D Pychotka i bardzo wydajna! :)
Ja daję paprykę broń Boże konserwową bo nie lubię, kukurydzę, pierś i majonez.