jak nazywa się piosenka która leci w tle, kiedy Stefan i John rozmawiają (S02E13) mniej więcej w 15:42 czasie
Oj "Titanic"... :( Co roku oglądałam, ale w tym mi nie wyszło... :( Ale za to "Kevin..." zaliczony x2 :D
wstyd sie przyznac ale jeszcze nie widzialam wyspy tajemnic z nim.
ksiazke przeczytalam dawno temu i wiem niestety o co chodzi.
Siara, ale jeszcze nie widziałam, mam nagraną na tv, mam na płycie i zonk a słyszałam, że fajna.
Dla mnie na 6...
Z nim to jak do tej pory tylko "Titanic" mnie porwał... ;p "Krwawy diament" też taki sobie... A "Droga do szczęścia" to już kompletny badziew jak dla mnie... ;p
Ale widzę, że jest producentem "Sieroty" - fajny był ten film :D Polecam :)
No nie mów że wolisz smętnego i romantycznego Titanica niż Krwawy diament? Titanic jest tak słodki, że mi cukier skoczył jak go oglądałam. Bleeeeeeeeee
Zawsze płaczę na "Titanicu", zawsze płaczę na "Królu Lwie", na dzisiejszym filmie też oczywiście płakałam... Ale nie wszystkie romanse wyciskają u mnie łzy ;p Już pisałam kiedyś, że może po prostu jestem za głupia na takie filmy ;p Ale nie ruszają mnie, jakieś stzrelania, wojny, pościgi, chociaż jest też kilka filmów które łapią się w te kryteria i podobały mi się bardzo ;) jednak póki co to co widziałam z Depp'em i Leo mnie nie porwało... :)
Na "Królu Lwie" też płaczę Titanic mnie po prostu żenuje tak jak ostatnio Biała Masajka. Nie jesteś za głupia tylko może wolisz filmy romantyczne, ja wolę jak coś się dzieje, chociaż Wichrowe wzgórza bardzo mi się podobały czy też Wichry namiętności ale to były bardziej dramaty obyczajowe niż romanse.
"Biała Masajka" mi się nie podobała akurat, nawet bardzo... ;p
Też nie jestem jakąś maniaczką romansów, muszę trafić :)
Ja na książkę bym się w życiu nie skusiła... :p A film popatrzyłam chyba z 10-15 minut i odpuściłam... Też nie dla mnie :D
w gali grycanka sie jarala, ze zaczela rewolucje
i pisz ze dzony i żule taxi sie rozstali bo na imprezy juz nie chodza razem
red:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=NrkC3UJRkJU&feature=related kocie ruchy
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=XH1EzThprLg jak klaszcze:D