http://www.youtube.com/watch?v=_wKeOEjgHJA... biedna Rose.... ten ocinek bedzie chyba krecił się głównie na tym..... jak na przerwe to troche słabo
świetnie, nie dość że ten odcinek mnie zawiódł to jeszcze promo następnego dobija. Chociaż jest też szansa, że zaskoczą nas czymś, a co ja mówię już lepiej się nie łudzić, że jest jakaś szansa na Delenę prędzej niż w ostatnim odcinku sezonu
haj właśnie a propos przerwy, czy ktoś wie dlaczego musimy czekać aż 5 tygodni na następny odcinek? :(
O żesz, ja akurat za Rosalindą tą nie przepadam, więc nawet nie będę się specjalnie wściekać na tak długaśną przerwę;)
Tylko...
Matt niech spada!
Car ma być z Tylerem i basta;)
Zgadzam się, Car ma być z Tylerem! Przed pocałunkiem Matta jakoś się specjalnie nie wzbraniała, choć to on właściwie z nią zerwał, a Tylerowi od razu powiedziała, że ma ją przestać całować. Fakt faktem, Matt był z nią wcześniej, ale ona zdecydowanie bardziej pasuje do Tyl'a! Matt jest zbyt nudny, a przecież Car była z Tylerem podczas jego przemiany i było widać między nimi taką... więź :) Coś, co ich oboje spotkało i łączyło, mogłoby być między nimi naprawdę ciekawie i mam nadzieję, że będzie, bo inaczej... jeszcze bardziej popsują moje zdanie na temat nowego odcinka :P
Dokładnie. Tyler jak nic pasuje do Car i ona do niego. Świetnie, że postanowili ich połączyć :D
Biedna Rose:/ Widzę że odcinek będzie się kręcić wokół niej i nagle wszyscy będą koło niej skakać i się martwić :/ A kimżesz ona tak naprawdę jest dla nich poza tym, że tchórzem który porwał kiedyś Elenę? No ok, ma coś w sobie że ją polubiłam, ale i tak uważam, że robi wszystkich w bambuko, przychodzi Elijah to ucieka i ma wszystkich w DU... , robi się bezpiecznie to wraca do Damonka. Nosz kurde:P
Tyler i Caroline - yes yes yes :D
Elena i Stefan - no i po co nam było to ciumkanie w zwiastunie? Myślą, że będziemy z niecierpliwością czekać ponad dwa miesiące na ich kiziu miziu?:D No ludzie... jedynie Rosalinda dobrze powiedziała Elenie, ale ta pewnie odpowie coś w stylu "nie kocham Damona tylko Stefka" blabla wiec mam już głęboko w poważaniu te sztuczki scenarzystów :P
Ależ marudzę... ale serio, gdyby jedynym wątkiem w tym serialu była Stelena to już dawno bym odpadła... na szczęście jest ciekawy wątek wilkołaków i genialny Elijah wstrzymujący moje nudności:D
Normalnie nie mogę przestać się śmiać. Twoja wypowiedź jest genialna:
"Elena i Stefan - no i po co nam było to ciumkanie w zwiastunie? Myślą, że będziemy z niecierpliwością czekać ponad dwa miesiące na ich kiziu miziu?:D No ludzie..."
szczere xD i w zupełności się zgadzam..
nie dobrze mi na myśl o stelenie. ugh