Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

promo 12 odinka

ocenił(a) serial na 7

http://www.youtube.com/watch?v=_wKeOEjgHJA... biedna Rose.... ten ocinek bedzie chyba krecił się głównie na tym..... jak na przerwe to troche słabo

ocenił(a) serial na 10
effi_2

No bardzo słabo .. nie wysilili sie za bardzo :/

agatniczka

świetnie, nie dość że ten odcinek mnie zawiódł to jeszcze promo następnego dobija. Chociaż jest też szansa, że zaskoczą nas czymś, a co ja mówię już lepiej się nie łudzić, że jest jakaś szansa na Delenę prędzej niż w ostatnim odcinku sezonu

użytkownik usunięty
effi_2

haj właśnie a propos przerwy, czy ktoś wie dlaczego musimy czekać aż 5 tygodni na następny odcinek? :(

ocenił(a) serial na 6
effi_2

O żesz, ja akurat za Rosalindą tą nie przepadam, więc nawet nie będę się specjalnie wściekać na tak długaśną przerwę;)
Tylko...
Matt niech spada!
Car ma być z Tylerem i basta;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Wie ktoś co to za piosenka?

Hefa

Timebomb by Flesh

ocenił(a) serial na 8
Lady_Cold

Dziękuję ci bardzo:)

WhiteDemon

Zgadzam się, Car ma być z Tylerem! Przed pocałunkiem Matta jakoś się specjalnie nie wzbraniała, choć to on właściwie z nią zerwał, a Tylerowi od razu powiedziała, że ma ją przestać całować. Fakt faktem, Matt był z nią wcześniej, ale ona zdecydowanie bardziej pasuje do Tyl'a! Matt jest zbyt nudny, a przecież Car była z Tylerem podczas jego przemiany i było widać między nimi taką... więź :) Coś, co ich oboje spotkało i łączyło, mogłoby być między nimi naprawdę ciekawie i mam nadzieję, że będzie, bo inaczej... jeszcze bardziej popsują moje zdanie na temat nowego odcinka :P

ocenił(a) serial na 10
Neff

Dokładnie. Tyler jak nic pasuje do Car i ona do niego. Świetnie, że postanowili ich połączyć :D

użytkownik usunięty
effi_2

Biedna Rose:/ Widzę że odcinek będzie się kręcić wokół niej i nagle wszyscy będą koło niej skakać i się martwić :/ A kimżesz ona tak naprawdę jest dla nich poza tym, że tchórzem który porwał kiedyś Elenę? No ok, ma coś w sobie że ją polubiłam, ale i tak uważam, że robi wszystkich w bambuko, przychodzi Elijah to ucieka i ma wszystkich w DU... , robi się bezpiecznie to wraca do Damonka. Nosz kurde:P

Tyler i Caroline - yes yes yes :D

Elena i Stefan - no i po co nam było to ciumkanie w zwiastunie? Myślą, że będziemy z niecierpliwością czekać ponad dwa miesiące na ich kiziu miziu?:D No ludzie... jedynie Rosalinda dobrze powiedziała Elenie, ale ta pewnie odpowie coś w stylu "nie kocham Damona tylko Stefka" blabla wiec mam już głęboko w poważaniu te sztuczki scenarzystów :P

Ależ marudzę... ale serio, gdyby jedynym wątkiem w tym serialu była Stelena to już dawno bym odpadła... na szczęście jest ciekawy wątek wilkołaków i genialny Elijah wstrzymujący moje nudności:D

ocenił(a) serial na 8

Normalnie nie mogę przestać się śmiać. Twoja wypowiedź jest genialna:
"Elena i Stefan - no i po co nam było to ciumkanie w zwiastunie? Myślą, że będziemy z niecierpliwością czekać ponad dwa miesiące na ich kiziu miziu?:D No ludzie..."
szczere xD i w zupełności się zgadzam..
nie dobrze mi na myśl o stelenie. ugh

użytkownik usunięty
NaomiClark_

no widzisz, a nikt jej nie zauważył :( :P

ocenił(a) serial na 8

ja widzę. ;)
i racja całkowita.. mdli mnie na widok stefcia i elenki . łee