Witam, mam pytanie, sama wkrótce zabieram się za czytanie książek, ale muszę wiedzierć: czy Elena będzie z Damonem?
Jak na razie jest 7 książek a ja przeczytałam do połowy 7. I jak na razie nie są razem, i nie sądzę że będą.
Jednak dochodzi między nimi do różnych dwuznacznych sytuacji
serial odbiega od książek, a z tego co wiem to były takie momenty,ale ostatecznego końca nie ma gdyż nowa część dopiero wyjdzie.
... i w tej nowej części, która wyjdzie, Elena ma stanąć przed ważną decyzją w życiu: wybrać Stefana czy Damona :P
o! Supcio, już wszystko wiem: http://www.amazon.com/Vampire-Diaries-Return-Midnight/dp/0061720852
11 marzec, jak dobrze, że studiuję angielski!!:DD
I to już ma być ostatnia?
Od początku tak mi było wiadomo - że ,,Północ" (czyli ta, która będzie 11 marca, jak mówisz) będzie ostatnią częścią, ale czytałam później nieoficjalną informację, iż ma powstać kolejna trylogia, więc nie wiem...
Weszłam na stronę, którą podałaś - premiera ,,Północy" będzie 15 marca, ale w Stanach, więc na polską sobie trochę dłużej poczekamy...
ja wgle jestem zdziwiona, że serial tak odbiega od książek, ale spoko. wole to niż zmierzch...awwww :P
heh, ja jeszcze czytam i oglądam czystą krew, ale z mniejszym entuzjazmem, bo to nie ma tego czegoś:D I zdziwilibyście jak TO STRASZNIE odbiega od książek, ale no cóż... to nie ekranizzacja, to jest oparte na książkach