Scena: Rebecca wchodzi do domu Sallvatorów i ogłasza, że będzie tam mieszkać.
Może coś przegapiłam a propos "the orriginals", ale skoro dom jest własnością Eleny (przepisany po to, by żaden wampir nie mógł wejść) , to jak ona mogła tam wejść? Wiem, że to szczegół, ale mnie trapi xD
Temat wałkowany już setki razy... Elena zginęła w chwili kiedy Klaus ją ... :D Żyje teraz tylko dzięki oddaniu życia przez wujka Johna :D Więc wraz z śmiercią Eleny umowa na dom zniknęła :D
Technicznie rzecz biorąc Elena umarła w 2 sezonie jak Klaus dokonał rytuału , więc "ochrona domu" przestała działać.
Ten temat trzeba chyba podnosić do końca sezonu, a może i dłużej, skoro nikt nie potrafi użyć wyszukiwarki...
Wiecie, że wystarczy wpisać "dom Eleny" i na pierwszej stronie wychodzi 5 wątków (oprócz tego) w których poruszana jest ta kwestia?
Zakazana też powinna dać na górze jakieś specjalne ogłoszenie dla ciężko myślących:p
Ktoś od nich zaproponował, żeby napisać o tym osobny artykuł.
I niespodziewana wiadomość - Carolyn wycofała sie z zakazanej (nie całkowicie, ale bardzo poważnie), przeniosła się na ndobrev.pl
nie, nie napisała, ale podejrzewam dwa powody - brak czasu i cierpliwości. Na zakazanej była tylko modem, a nie administratorem, mogła starać się utrzymywać porządek na forum i komentarzach, ale nic poza tym. A na prawie, mimo wydawałoby się nie aż tak dużej liczby przedmiotów jest ciężko, więc i czasu tyle nie miała na utrzymywanie porządku.
ndobrev.pl to chyba jej strona, ale pewna nie jestem, wiem, ze teraz tam można znaleźć najświeższe info z VD i Carolyn :)
Raczej to drugie, bo gdyby nie miała kompletnie czasu to by nic nie prowadziła.
Nie dziwię się, że ma dość zakazanej.
Ale wiesz może zabrzmi to próżnie, ale fakt, że zakazana jest bez Carolyn to tak jakby offtop był beze mnie