PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122248
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

s08e03 Tylor

ocenił(a) serial na 9

Powiedzcie mi bądź przypomnijcie, jakim cudem Damon zabil go jak człowieka?
Przecież on był hybrydą, co się stało czego nie pamiętam? Wiem że Tylor był tylko gościnnie bo po 6 sezonie skończył swoją przygodę z TVD, lecz mnie to zastanawia.
Liczę na wasze odpowiedzi

ocenił(a) serial na 9
TheVampirexx3

To nie było coś z "wyleczeniem się" z bycia hybrydą? Coś w the originals było i ostatecznie jedyne istniejące hydrydy to Klaus i Hayley?

TheVampirexx3

Tyler przestał być hybrydą w 5 sezonie, kiedy podróżnik rzucił zaklęcie wysysające magię na Mystic Falls. Następnie wprowadził Tylera za granicę miasta, wyssało z niego magię i został wilkolakiem. Następnie umarł i trafił na drugą stronę. W 6 sezonie kiedy druga strona się rozpadała, Bonnie wyciągnęła go z powrotem do świata żywych, ale już jako człowieka z wilkołaczym genem, który uruchomilby się, gdyby kogoś zabił. Tak też się stało w przedostatnim odcinku 6 sezonu, zabił Liv i stał się wilkolakiem. Dlatego Damon mógł go zabić w taki sposób, gdyż Tyler mógł przemieniać się i mieć nad nim przewagę tylko podczas pełni.

ocenił(a) serial na 9
LightMoisture

Dziękuje za odpowiedź:) Bo pewnie z ciekawości bym oglądał od 5 sezonu:D

ocenił(a) serial na 4
LightMoisture

Super ze to wszystko po kolei napisałeś, bo ja przyznam się szczerze, nie pamiętałam jakim cudem Tyler chodzi żywy po świecie. W głowie miałam scenę jak umiera po "wrzuceniu" do Mystic Falls a potem już nic