Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

nie to, że to jakaś istotna rzecz, ale jakoś tak... mało centymetrów umniejsza im tą ich serialową zajebistość ;)

no bo jak można bać się gościa, który jest raptem 5cm wyższy? :D a jak szpilki się założy to zapomnij o romantycznej scenie, bo nagle dziewczyna robi się wyższa :D

swoją drogą to pogratulować trzeba w tym miejscu kamerzystom, że dzięki ich pracy Somerhald wydaje się być wyższy (ten sam wzrost co u Trevino - przynajmniej według filmwebu i imdb) niż jego serialowy brat, a z kolei taki David Anders, jeden z wyższych jest kadrowany tak, że wygląda na mniejszego i szczuplejszego niż cała reszta...

ocenił(a) serial na 6
diana6echo

Może chadzają w zakamuflowanych butkach na koturnach jak niejaki Tomek Kruz - coby się wydać wyższym...XD

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

oj tam narzekacie:D Pacino też nie jest wysoki a jakoś to nie przeszkadza w podziwianiu go:D chciałabym zobaczyć ich w koturnach :D w sumie grecki teatr się kłania ^^
mnie zaś w Aliasie Anders zawsze jakiś taki nizutki i właśnie chudziutki się wydawał, chociaż w sumie młodszy był. Nie rozumiem tylko dlaczego ludzie tak narzekają na niego, przecież wprowadza tyle zamieszania, a oni chcą go uśmiercać :<

ocenił(a) serial na 6
dreamseal

bo on samym swoim jestestwem denerwuje :>

diana6echo

a zaciekawiło mnie ile wzrostu ma Damon, 175 cm? rozczarowanie:P Facet musi miec przynajmniej te 180 cm. W sumie nawet Toma Cruise'a tak stylizują w filmach i dają mu takie partnerki że wygląda na koszykarza. W serialu to nie przeszkadza ale trochę rozczarowanie;P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

ja bym chciała zobaczyć ich obok jednego z moich ulubionych aktorów, Kevina Duranda, który ma ma prawie 2 metry wzrostu i jest naprawdę dużym facetem :D to tak jak postawić chihuahuę obok doga niemieckiego :D :D

diana6echo

no pewnie tak:P tak dobieraja aktorów zeby wampiry wyglądały na postawnych gości a tymczasem Damonowi mogłabym napluc na czubek głowy:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

to jest smutne :>