Kto zna jakieś jeszcze ciekawe seriale? tematyka ta sama ma się rozumieć:)
Ja oglądałam jeszcze Moonlight i TB. Piszcie co warto zobaczyć
Możesz oglądać Buffy, ale ja za tym ja nie przepadam :P
Super Natural jest w podobnej tematyce + przystojniacy tam grają XD
Możesz jeszcze oglądać ... Smallville, Stargate Universe czy np. Fringe lub Herosów albo 4400 :D xD
Ty to wszystko oglądasz ? :o
Ja to nie mam czasu, systematycznie oglądam tylko TVD.
Może jak będę na emeryturze to obejrzę TB i Supernatural xD xD
Heh, no skąd!
Oglądałam kiedyś herosów i 4400 kiedy leciały te seriale na TVP XD
I oglądałam trochę Supernatural, ale nie wiedziałam o co chodzi i przestałam. ( za dużo sezonów)
A o reszcie tylko słyszałam :P
Systematycznie oglądam - Pamiętniki i Hell cats :P
Ja obejrzałam tyle ile znalazłam na chomiku czyli sześć odcinków i jakoś dalej mnie nie korci :P
Fajnie sie tez oglada Pod oslona nocy ale ma jeden minus-jest bardzo krotki ;)
Z tych, które lecą na bieżąco:
Fringe, Supernatural, The Gates, 90210, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, House, V, True Blood, Dexter, Pretty Little Liars(ale średniawe) i TVD oczywiście:)
Ze starszych seriali:
Buffy, Lost, The O.C., Flash Forward, Persons Unknown.
może i pokręcone ale super:) i jak się potem wszystkie wątki przeplatają:)
No i Ian i te jego słodkie rumieńce..;)
Nie z tego Świata czyli Supernatural..
Moonlight chce zaczać ogladać;) Mozesz wypowiedzieć sie na jego temat?Chciałabym wiedzieć czy warto ogladac..
Świetny serial - Pod osłoną nocy (po polskiemu) xD
Główną rolę gra wampir - detektyw, który rozwiązuje różne kryminalne sprawy, ma przyjaciela wampira i kocha się w dziewczynie - człowieku, która kiedyś go uratowała. :D - czy on ją... już nie pamiętam xD
mnie się bardzo podoba:) no i sam Mick:) ahhhhh:)
Główny bohater to Mick St. John, wampir, który został przemieniony przez swoją żonę w noc poślubną w połowie XX wieku. Obecnie jest prywatnym detektywem i pomaga ludziom w potrzebie, a zmysły stworzenia nocy, bardzo mu się w tym przydają. Zmagać się musi w większości z ludźmi, a nie potworami znanymi chociażby z serialu "Angel". Jest jeszcze Beth, reporterka, która pamięta Micka z dzieciństwa, gdy uratował ją ze szpon płomieni (które mają więcej niż jedno znaczenie). Ich ścieżki często będą się przecinać...
szkoda tylko ze jest 1 sezon
No dokładnie. Najbardziej w serialu podobała mi się scena na karuzeli xD leciała wtedy piosenka bird&worm - the used :D
Lista byłaby dłuższa niż scenariusz do odcinka VD xD
Ale tak naj naj bardziej oprócz The Used to Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, My Chemical Romance, Florence and the Machine, Nirvana, The Pretty Reckless, Avril Lavigne... i wiele artystów z soundtracku TVD ;)
Ja bardzo polecam ten serial: http://www.filmweb.pl/serial/Wi%C4%99zy+krwi-2006-353633
I ten - tytuł ten sam, ale to całkiem co innego: http://www.filmweb.pl/serial/Wi%C4%99zy+krwi-1996-107115
Supernatural polecam - tematyka podobna:)
Oprócz tego Pretty little liars i Wyspę Harpera - nie są o wampirach, ale tematyką trochę thriller trochę horror, szczególnie polecam Wyspę Harpera, serial uważam za genialny, obejrzałem cały w ciągu dwóch dni
Wyspę Harpera chciałam oglądać, ale czytałam pierw opis i przez przypadek przeczytałam kto był mordercą...no i sens oglądania przepadł:P
Wyspa Harpera - kilka lat temu psychopata zamordował kilka osób wśród nich matkę głównej bohaterki, po kilku latach bohaterka - Abby - wraca na wyspę gdyż jej najlepszy przyjaciel z dzieciństwa chce wziąć na niej ślub, para młoda zaprasza również rodzinę, najbliższych przyjaciół i goście weselni zaczynają znikać w dziwnych okolicznośniach, a na wyspie dzieją się coraz dziwniejsze rzeczy... Więcej nie piszę, bo lepiej sobie po prostu obejrzyj :) Serial ma tylko 13 odcinków, więc nie jest na ciągany na siłę, fajna akcja, wciąga... także polecam!!!!!!!!:)
PLL - 5 przyjaciółek, pewnej nocy jedna znika, pozostałe oddalają się od siebie, po roku policja znajduję ciało zaginionej, pozostałe spotykają się na pogrzebie i zaczynają otrzymywać sms'y od tajemniczej osoby , która podpisuje się A. Smsy sa z pogróżkami i odgrzebujące ich największe tajemnice z przeszłości, a dziewczyny za wszelką cenę chcą się dowiedzieć kim jest A. i dlaczego je dręczy... Jak dotąd wyszło 10 odcinków 1 sezonu, w styczniu ciąg dalszy. Seral fajny, fajnie się ogląda, ogólnie polecam również :)
Jak obejrzę te 10 odcinków to będzie niedosyt co? XD
może poczekam do stycznia? XD
Zawsze ściągałam z wyżej podanej strony. xD
A na chomiku musiała bym nowe konto zakładać o.O spróbuję jednak... :D