No właśnie. Czyżby zaczął się sezon na głupie tematy na TVD? Ciekawe, ile jeszcze tego będzie.
hey xena_4 chcialam cie wreszcie gdzies "chwycic" w tych postach. Gadałysmy kiedys własnie o takich ludziach jak powyzszy post, i mówilas ze nauczylas sobie radzis z czyms takim.
Nie wiem czy widzialas najnowszy temat na "czystej krwi" - jakby co ja sie tam nie wtrącałam, zaczełam słuchac Avii xD
ale to co tam sie dzieje to masakra.
Jak to przeczytasz powiedz jak ty to robisz, że krew cie nie zalewa z tej sterty głupot i to wulgarnych?
Jak Ty to robisz, że nikt nie odpowiada na Twoje pytania?:P Biorąc pod uwagę nie tylko to forum, oczywiście:) Chyba nie wyciągnęłaś wniosków. "jakby co ja sie tam nie wtrącałam, zaczełam słuchac Avii xD" - Jakbym chciał żebyś przestała się słuchać, to zrobisz to dla mnie i odpiszesz mi?:)
Zapomniałem się:) Zresztą ona i tak nie odpisze. Dzisiaj w górach zebrałem 2 kubki jagód:P
A ja pojechałam na rowerze za Toruń z kolegą, zrobiliśmy z 20 km;D
ja bym nic nie zebrała tylko skonsumowała na miejscu:D
Wziąłem wolne, bo braciszek przyjechał z żonką, a ona z siostrą, a ta z kolei z dziećmi:P. Dokoptowaliśmy mamę i na ognisko. Dorwałem fajną miejscówkę i nie mogłem się powstrzymać. Całą rękę ma fioletową:P Narzeczona twierdzi, że jutro zrobi zupę jagodową z makaronem:P hehe Jeżeli chodzi o Twój wypad rowerowy, to co to za kolega Cię tam bajeruje?:) hm?
Przyjaciel, znamy się od 10 lat:D albo nawet więcej.
Zupę owocową? Powstrzymaj ją:P Nie psujcie tak dobrych owocków, nienawidzę zup owocowych:D Jakoś nie przemawia do mnie kompot z makaronem:D