Myślę, że trzeci sezon jest najgorszy. Kompletnie mi nie pasuje...tak jak oczekiwałam każdego odcinka z ostatnich dwóch sezonów tak teraz w trzecim zdarza się że wyłączam jakiś odcinek w środku. Trzeba przyznać że jest inny...Stefan w sumie przechodzi na 'złą stronę' i w ogóle..wszystko się pozmieniało. Zeby nie było-nie narzekam dlatego że Stefan jest teraz zły hehe. Po prostu wydaje mi się że to już nie jest to co kiedyś. A Wy odczuwacie jakąć różnicę?
Odcinki mają w kratkę - raz świetne, raz dobre, ale 3 sezon bardzo mi się podoba. Dopiero to jest początek, także dużo się jeszcze wydarzy.
Chyba kpisz;)
Ja mam odwrotnie, II sezon VD z początku w ogóle mi nie przypasił, a ten od "zarania" wymiata - na każdy odcinek czekam z niecierpliwością, a gdy już oglądam, siedzę jak na szpilkachXD
3 sezon jak narazie jest na prawdę dobry :) Moim zdaniem chyba nawet najlepszy!
Faktycznie trzeci sezon jest inny. Ale mnie się akurat właśnie najbardziej podoba. Czasami przesadzają w zamianach bohaterów, ale jest genialna historia Pierwotnych. No i miło pooglądać aktorów w innych odsłonach :)
Według mnie to najlepszy sezon, na każdy odcinek czekam z wielką niecierpliwością. Sezon jest świetny, genialna obsada ( Klaus) i co tu pisac, jest po prostu najlepszy :)
jak dla mnie 3 sezon jest za inny. Wcześniej wszystko miało swoje miejsce, było poukładane i była ta harmonia. Teraz... teraz, to jest jakoś dziwnie i inaczej. Stefan po złej stronie, ktoś, kto może zabić Klausa (przecież on miał być tym najniebezpieczniejszym... ech...) no i (spoiler) Katherine zginęła. To jest po prostu jakaś masakra... no i jak dla mnie, to duchy powinny byc trochę bardziej niedostępne dla świata ludzi w tym serialu, a tu się nagle okazuje, że nie są.
Trochę naciągany, ale nie powiem, żeby był jakiś masakryczny. ogólnie dobrze się ogląda, ale za dużo zmian według mnie.
Mi sie podoba ten nowy Stefan taki zly za to Damon jest do kitu. Zobaczymy jak to wszystko sie dalej potoczy.