Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Myślę, że trzeci sezon jest najgorszy. Kompletnie mi nie pasuje...tak jak oczekiwałam każdego odcinka z ostatnich dwóch sezonów tak teraz w trzecim zdarza się że wyłączam jakiś odcinek w środku. Trzeba przyznać że jest inny...Stefan w sumie przechodzi na 'złą stronę' i w ogóle..wszystko się pozmieniało. Zeby nie było-nie narzekam dlatego że Stefan jest teraz zły hehe. Po prostu wydaje mi się że to już nie jest to co kiedyś. A Wy odczuwacie jakąć różnicę?

careless_whisper

Odcinki mają w kratkę - raz świetne, raz dobre, ale 3 sezon bardzo mi się podoba. Dopiero to jest początek, także dużo się jeszcze wydarzy.

ocenił(a) serial na 6
careless_whisper

Chyba kpisz;)
Ja mam odwrotnie, II sezon VD z początku w ogóle mi nie przypasił, a ten od "zarania" wymiata - na każdy odcinek czekam z niecierpliwością, a gdy już oglądam, siedzę jak na szpilkachXD

ocenił(a) serial na 7
careless_whisper

3 sezon jak narazie jest na prawdę dobry :) Moim zdaniem chyba nawet najlepszy!

careless_whisper

Faktycznie trzeci sezon jest inny. Ale mnie się akurat właśnie najbardziej podoba. Czasami przesadzają w zamianach bohaterów, ale jest genialna historia Pierwotnych. No i miło pooglądać aktorów w innych odsłonach :)

ocenił(a) serial na 8
aivia

Według mnie to najlepszy sezon, na każdy odcinek czekam z wielką niecierpliwością. Sezon jest świetny, genialna obsada ( Klaus) i co tu pisac, jest po prostu najlepszy :)

ocenił(a) serial na 9
careless_whisper

Jak dla mnie najlepszy ;) A to dopiero początek trzeciego sezonu.

użytkownik usunięty
careless_whisper

jak dla mnie 3 sezon jest za inny. Wcześniej wszystko miało swoje miejsce, było poukładane i była ta harmonia. Teraz... teraz, to jest jakoś dziwnie i inaczej. Stefan po złej stronie, ktoś, kto może zabić Klausa (przecież on miał być tym najniebezpieczniejszym... ech...) no i (spoiler) Katherine zginęła. To jest po prostu jakaś masakra... no i jak dla mnie, to duchy powinny byc trochę bardziej niedostępne dla świata ludzi w tym serialu, a tu się nagle okazuje, że nie są.
Trochę naciągany, ale nie powiem, żeby był jakiś masakryczny. ogólnie dobrze się ogląda, ale za dużo zmian według mnie.

careless_whisper

Mi sie podoba ten nowy Stefan taki zly za to Damon jest do kitu. Zobaczymy jak to wszystko sie dalej potoczy.

careless_whisper

Jak dla mnie 3 sezon dopiero się rozkręca :D Mamy kilka nowych postaci - pierwotni są interesujący więc jak dla mnie 3 sezon póki co jest chyba najlepszy ale poczekam z oceną do ostatniego odcinka :)