Odcinek mi sie podobal, chociaz Stefan mi troche dziala na nerwy i fajnie ze wkoncu pojawila sie Bonie:)
ja po tym odcinku jeszcze bardziej pokochałam Damona. On jest cudowny, taki slodki i zadziorny:) i te jego sliczne oczeta :) a Stefan to taki bleeee...
Odcinek boski. Też się cieszę, że Bonnie nareszcie wróciła. Damon jako perfect gentleman - miooooodzio / ach jak on pląsa na parkiecie ;)/ Widać, że pod płaszczykiem luzu i cynizmu nie obce my są sprawy brata. Jednak jest od niego silniejszy psychicznie.
Bonnie troszku niesprawiedliwie wini S. & D. za smierć babki, bo przecież
same sie na to zgodziły ... babka wiedziala, ze to bedzie trudne blabla..
Powoli sie klaruje w jaki sposób Elena płynnie się przestawi na D. \(^_^)/
score!
Generalnie sporo niedosytu; ciekawe co robi ten wynalazek Gilbertowy...
ogolnie to jest babki wina..nie tyle,ze sie zgdozila..ale po co sie zgodzila skoro wiedziala,ze nie bedzie chciala isc wypuscic..
to ja poproszę o informacje na bieżąco jak tam z napisami, bo to chyba też co piątkowe. Dobrzy ludzie na pewno się znajdą..
Stefek nareszcie pokazał pazurki, super.
Taniec Eleny i Demona - czarujący, jak ona na niego patrzyła...
Końcówka tez świetna. Ciekawa powinna być reakcja Stefana na to wszystko.
Jak dla mnie to jeden z najlepszych odcinków.
A mi się odcinek baaaaardzo podobał.
+ mało Jeremy'ego i do tego z Anną (z nią mogę go znieść-Anna rządzi :D)
+ T A N I E C...trochę krótki, ale świeetny. Damon tańczący, i w garniturze - bezcenne :D
+ końcówka-rozbrajająca. Juz miałam się rzucić ze złości na Elenę za jej głupotę i to ciągłe "it's not you oh ah" ale jednak w końcu pokazała pazury. I do tego ona i Damon siedzący pod "celą" Stefana - kocham D. za to że sobie po prostu nie poszedł . Dawniej by tak zrobił, ale teraz pokornieje (oby nie za bardzo)
- powrót Bonnie. Nie lubię jej, nie wiem dlaczego. Ale chociaż mam nadzieję że skoro jest obrażona nie będzie sie dużo pokazywać :D
- Stefan. Myślałam że zaczynam go lubić w jego bardziej agresywnej wersji ale jednak nie. Na początku nudny a teraz rzucająca się na wszystko bestia. Jest zwyczajnie słaby, nie potrafi się kontrolować. Damon pomimo że też zabijał, panował nad sobą. Jak juz ktoś wyzej powiedział, jest znacznie silniejszy niż Stefan. Damon przebija braciszka pod każdym względem xD
A pomyśleliście co my będziemy robić w oczekiwaniu na II sezon ? / obok oczywiście oglądania powtórek /. Czeka nas jak nic kilkumiesięczna przerwa jak nic :(
ja sie ciesze ,ze jest przerwa xD aapropo drugi sezon juz sie dawno zaczal xD ..... ponoc tvd ma miec 44 odcinki... ;((((((((
A wiecie co, schody są baaaardzo seksownym miejscem. Weźmy na ten przykład schodzącą Jennę i triumfalna mina Alarica - bezcenna. Nie mówiąc już o tym jak na widok Eleny i czekającego przed schodami Damona moje serce fikało koziołki z ekscytacji.
moment kiedy Damon zorientował się ze nie ma Stefana gdy Elena schodziła po schodach....hmmmm....ich taniec....hmmmm.......i ostatnia scena jak został z nią pod celą Stefana.....hmmmmm........najpiekniejsze momenty tego odcinka :):):) musiałam obejrzeć je kilka razy:):):) Elena nie pasuje do Stefana...albo inaczej Stefan nie pasuje do Eleny, ona powinna być z Damonem :)
dokładnie ;)
Stefan jest teraz zbyt niebezpieczny dla niej =D A Damon jak chce to potrafi być prawdziwy gentleman ho ho =D
Dołączam się do westchnień w stronę Damona. Cały czas nie dociera do mnie dla czego on jest tak przejęty sytuacją swojego brata. Ale to chyba oczywiste. Elena tak patrzy na Damona że jeszcze troche a sama rzuci się na niego jak pijawka. Z resztą w którymś z odcinków " niedobry brzciszek" powiedzieał że zdobędzie Elenę ale uczciwie. Dokładnie nie pamiętam a teraz nie mam ochoty szukać tego. Bonie, no masakra. Przyszła obrażona i stroi fochy. Jej babka wiedziała co robi.
Chodziło mi o to, że Damon dokładnie wie co robi i stroi dżentelmena bo wie że to na Elene działa. Za mało była rozbudowana tamta wypowiedz, sama nie zrozumiałam co napisałam. Aha i jak by ktoś wiedział niech mi poda tytuł piosenki które leciała jak Damon dęsił z Eleną. Z góry dziękuje :)
http://www.youtube.com/watch?v=LR4yki9rRko&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pkENvoYZBHE&feature=related
No poprostu polecam, można się uśmiać. Całokształ Damona jako Damona.
Buhahaha ;D
super odcinek :D taniec Eleny i Damona- coś pięknego. I jego miny przy tym :D ale z drugiej strony jestem z deka zawiedziona, bo Bonnie jest jedną z moich ulubionych postaci..., ale teraz jest jakaś... dziwna.
tak czy inaczej, jestem za połączeniem 'Elena i Damon' ;D ale tylko w filmie :D Nina i Ian w ogóle mi się nie podoba :D
aaaa i piosenka przy której tańczą jest cudowna.
Ktoś wcześniej napisał, że to Elena wygra wybory i że to bedzie strasznie przewidywalnie a tu prosze...Caroline i kolejnym razem coś co dla mnie było oczywiste okazało się w tym serialu nieoczywiste i myśle, że za to go kochamy ;D ja również jak przypuszczam większość z nas, jestem za połączeniem Eleny z Damonem jednak myślę, że do czegoś konkretnego między nimi jeszcze daleka droga (tzn już coś niewątpliwie jest, tylko, że sami nie zdają sobie jeszcze z tego sprawy ;p) szczerze mówiąc trochę bałam się tego odcinka, głównie dlatego, że bardzo długo na niego czekałam i nie chciałam się rozczarować. Moge jednak śmiało powiedzieć, że rozczarowana nie jestem, taniec świetny (tych spojrzeń nie można nazwać obojętnymi) jednak Bonnie jest coraz bardziej irytująca, wiem ze to wredne ale mam nadzieje ze szybko sie nie z eleną, stefciem i damonem nie pogodzą.
odc super, widzialam na necie, ale ja sciagam zawsze na kompa i juz 2 razy odcinek sciagnelam i caly czas jest jakby najpier glos potem obraz. czy wam tez takie sie sciagaja ? a jak nie to mozecie podac linki do nieuszkodoznego pliku ?
akurat jakbys tutaj nie zauwazyla Damon pierwszy raz byl szczery...i nie mial wyjebane..bo zawsze ma xD co gow syztsko obchodzi..oprocz brata itp.. nie zartowal peirwszy raz... przede wsyztskim zastepowal brata.. pierwszy raz mial zdrowe relacje z elena..poprostu tanczyli..bez gry..bez problemow..bez niczego...szczerosc az bila... damon napewno fajnie sie poczul mogac trzymac w objeciach lepsza wersje katherine xD a Damon nigdy nie czul potrzeby rozkochiwania w sobie eleny bo ma to w dupie i szanuje przeciez brata..ze w 3 odcinku chcial ja pocalowac to inna bajka..bo wtedy sie mscil na stefanie.. a w ktoryms z odcinkow w 3 i 4 zrsezta mowil kto mu sie oprze ze jest czarujacy itp i ,ze nie potrzebuja zauroczenia itp itp..
Tylu starych znajomych zawitało: Bonnie, Alaric, Jenna, Anna, Pearl... :)
Przyznam, że od kilku odcinków sceny składające się wyłącznie z Eleny i Stefana coraz bardziej działają mi na nerwy... Damon jest taką... odtrutką :D
I końcówka - cudowna! Jedynie wujek Gilbert coraz bardziej mnie denerwuje...
Mnie też wujek Gilbert strasznie denerwuje. ;/ Taniec Eleny i Damona był świetny, moja ulubiona scena w całym odcinku, którą bez przerwy oglądałam. I ta piosenka... Cudna. ;) Końcówka też bardzo mi się podobała. ;) Od początku lubiłam Stefano, ale od pewnego czasu o wiele bardziej wolę Damona...
A jeśli chodzi o Bonnie, to nawet ją lubiłam, ale teraz wróciła taka obrażona, że aż mi się jej w serialu trochę odechciało... Mam nadzieję, że wreszcie pogodzi się ze śmiercią babki i będzie tak jak dawniej, przede wszystkim między nią i Eleną.
Odcinek super! Piosenka cudna, ciągle jej słucham, a taniec mistrzostwo! Jak i ostatnia scena.
Na początku jakoś nie pasował mi Damon, a teraz wręcz przeciwnie:>
Będzie "odbijany" między braćmi, oj będzie się działo :P
a mnie Bonnie strasznie denerwowała... to jak nie radziła sobie ze swoją mocą, oh, ah, ty mi nie wierzysz, że jestem wiedźmą! - rzucała się jak jakiś owsik labo gorzej - bo jak można mieć pretensje do Caroline, że nie wierzy, że jest wiedźmą, przecież to normalne...
potem babunia umarła, a Bonnie zniknęła... szczerze w ogóle nie zauważyłam jej braku, jak jest to się denerwuje, a jak jej nie ma to jest dla mnie dużo lepiej, bo teraz doszły jakieś chore fochy...
Podpisuje się pod wami... Odcinek ekscytujący i ten taniec, co tu dużej mówić .
Ale troche głupio no bo tak, zaostrzają nam apetyt na D&E, fani tej parki szaleją ze szczęścia a przecież póżniej i tak Elena pobiegnie w objęcia Stefana:(
Jestem tego pewna prawie na 100 %, no bo z kim niby będzie tak to Stefcio?
Oczywiście ze z Eleną.
to żaden spoiler tylko moje przypuszczenia
Stefan w ciągu zrobił się ciekawy! Wcześniej była z niego taka ciepła klucha, odkąd zasmakował krwi ma po prostu charakter. Co do Damona - pomaga Elenie, ale jak długo? Pewnie się w niej zakocha, wtedy rywalizacja braci może być ciekawa, chyba że Stefano znowu wygra z głodem... Taniec to był dobry pomysł, ale scena niedopracowana, muzyka nie pasowała. Elena miała ładną fryzurę, a Bonnie też się wylaszczyła :D
Odcinek był świetny.!
I Damon jak zawsze cuuuudowny.!!!
Jego taniec z Eleną był gienialny.
Mam nadzieję, że w końcu zrozumieją co dla siebie znaczą.....
A Stefano w lesie był przerażający...
Najbardziej wkurzała mnie Bonnie i te jej ciągłe "nie mamy o czym rozmawiać" brrr....
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ; ))
Wogóle Bonnie się czepia. Nie kazała wybierać ale wiadomo było o co chodzi. Przeszkadzają jej wampiry a sama jest czarownica. Po za tym już raz Stefan uratował jej życie. Powinna być wdzięczna i się uczesać by mogła bo jakaś roztrzepana byla
Czy może ktoś wie jaki tytuł ma piosenka, kiedy Elena tańczy z damonem (19 odc)? Będę wdzięczna za tytuł :))))
Super!
Ja tam Bonnie lubię i ciesze się, ze wróciła.
Taniec D&E... co tu dużo pisać ^__^
Bardzo lubię Within Temptation i cieszę się, ze została wykorzystana akurat ta piosenka.
Stefan wkurza mnie na maxa, mam ochotę... zabić gada.
Damon rządzi! 4ever!
Czekam na następny odcinek
no tak wrażenia z odcinka a laski piszą jaki cudowny Damon ... to ja też : no więc laski są nadal brzydki choć Bonnie jako jedyna z serialu niezła dupa :PP i ta Pearl mmm dojrzała azjatka :D i co kurwa ? wkurwiacie mnie tymi wzdychającymi opiniami ;/
Within Temptation ... lubie ten zespół ale kurwa wampiry powienien być rock a nie takie ballady eh ;/ odcinek beznadziejny
Odcinek fajny, w końcu coś zaczęło innego dziać się między Eleną a Stefanem bo sielanka stawała się już nudna :P Wiem, że film jednak sporo odstępuje od książki, ale możliwe że Damon może jednak zamiesza w głowie Elenie :D I w końcu odkrywamy jego lepszą stronę. A Bonnie.. hm dziwnie trochę się zrobiło.
Odcinek fajny, w końcu coś zaczęło innego dziać się między Eleną a Stefanem bo sielanka stawała się już nudna :P Wiem, że film jednak sporo odstępuje od książki, ale możliwe że Damon może jednak zamiesza w głowie Elenie :D I w końcu odkrywamy jego lepszą stronę. A Bonnie.. hm dziwnie trochę się zrobiło.
O.M.G!
Odcinek super.
Fajnie ze pomiedzy Damonem i Elena wkoncu zaczyna sie cos dziac.
A Stefcio wreszcie pokazal swoja druga twarz.
Zatkalo mnie jak Elena podala Stefanowi werbene, ale to dobrze ze sie za niego wezna.
I oczywiscie Jer i Anna ;fajnie ze zaczeli znowu ze soba "krecic"
Z tego co czytałam to Damon w następnym albo w jeszcze następnym odcinku zrozumie że zakochał się w Elenie ale nic z tym nie zrobi - chyba :) A stefcio mi się od 2 odcinków tak strasznie nie podoba że to jest tragedia już nawet Elena jest od niego lepsza i wszyscy inni nawet Bonnie ;p ale cóż moze w przyszłości serialu będzie "normalny"
Świetny odcinek a scena tańca Eleny z Damonem po prostu genialna:) Choć nie podoba mi się pomysł by byli razem ... A Stefan to już przesada naprawdę wkurzający ostatnio... Podobała mi się scena w której Damon go przyłapał na lodówką z zapasami ha he
no tak wrażenia z odcinka a laski piszą jaki cudowny Damon ... to ja też : no więc laski są nadal brzydki choć Bonnie jako jedyna z serialu niezła dupa :PP i ta Pearl mmm dojrzała azjatka :D i co kurwa ? wkurwiacie mnie tymi wzdychającymi opiniami ;/
Within Temptation ... lubie ten zespół ale kurwa wampiry powienien być rock a nie takie ballady eh ;/ odcinek beznadziejny
Wg mnie ten odcinek był najlepszy ze wszystkich! Nareszcie coś sie dzieje między Eleną i Damonem. Scena w której tańcża jest przepiekną. Elena schodzi a Stefcia nie ma, więc jego miejsce zajmuje Damon. I potem jeszcze w tej piwnicy wspólne czekanie. WOW! Jestem pod wrażeniem przemiany Damona. Widać, że pogodził się z tym że go Kathrene wyrolowała, więc startuje do Eleny ;D .
Ten cały John mnie wkurza. Beznadziejny jest. Scena w której Alarick mówi, że to on jest szoferem po prostu świetna. A Anna i Jeremy są tacy słodcy, a przy tym nudni. Wiesz? Tak wiem. Rozumiesz. Rozumiem. Te ich dialogi są takie oklepane.
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy.
odcinek nawet spoko.
Chyba jednak wolę Stefana zamulonego, ale z drugiej strony niech się teraz Damon trochę pomęczy;p
Wujek John mnie wkurza odkąd się zjawił, dlatego uważam iż scena w której to bezlitośnie został zgaszony przez Damona była genialna(;
A co do Bonnie to pewnie jej przejdzie w następnym odcinku.
No i Mr Damon oczarował mnie tak, że chyba bardziej już nie może. W garniturze czekającym na Elenkę jak schodzi i te jego miny w tańcu ah,,, rozmarzyłam się :-)
Stefan zmiataj na bambus i zostaw Elenę z Damonkiem :D
Mi się odcinek podobał dobrze że to Caroline wygrała (wg mnie jest to jedna z pozytywniejszych i lubianych osób). Taniec Eleny i Demona też może być i muszę. Nadal nie przypadła mi do gustu postać Eleny jak w filmie i jak w książce (jestem w trakcie czytania). No ale muszę przyznać, że sukienke miała ładną prześliczną wręcz. :)
Stefan mi się coraz podoba dobrze, że zmienił swoje zachowanie przynajmniej może pokazać, że umie grać a nie tylko wzdychać jaki on jest nieszczęśliwy z powodu nie picia ludzkiej krwi.
Damon jako ten dobry brat to jakoś mi się nie podoba. Wolałam go jak był arogancki. Mam nadzieje, że nie wymyślą i nie połączą w parę Elenę i Damona. A Bonnie no cóż zobaczymy i tak ją najbardziej lubię. Mam nadzieje, że w następnych odcinkach i 2 sezonie pokaże na co ją stać i się zmieni :) Nie będzie taka zagubiona tylko bardziej pewna siebie