Wiadomo już coś na temat 6 sezonu czy 5 bedzie końcówką :/ ?
Pierwsze sezony były okej, aż się chciało oglądać, ale teraz... po co to ciągnąć?
Wiadomo, że na samym początku było najlepiej serial zyskał taką popopularność, bo wszystko to nowe i wogóle, ale teraz, t mój jedyny serial, który oglądam jeszcze z premiery na premiere, od 1 odcinka i czy odcinek słabszy czy nie to i tak cieszy..
Pytam, bo nie siedze już na forach, nie ma zapału w spoilerach, zwiastunach itp, ale nie chciałbym żeby zakończyli.
Z tego co ja się orientuję to od początku - o ile oglądalność pozwalała - był plan na 6 sezonów. Gdzieś czytałam, że główni aktorzy mieli i zastrzeżenie na 6 sezonów w umowach. Ponoć cała historia od początku miała się zamykać w 6 sezonach. Gdyż jest jakiś tajemniczy główny koncept na zakończenie już od samego początku... i potem koniec, żeby skończyć "na poziomie". :) Elena ma dokonać ostatecznego wyboru itd. ;p. Blablabla :)
jak ostatecznym wyborem będzie jednak Stefan, to całe 6 lat z tym serialem poszło się... no :p
od początku jestem za Deleną, ale ludzie, jeżeli Elena ma skończyć ze Stefanem, to już wole ją z kimkolwiek innym, nawet jeśli miałby to być Matt.
Na sto procent ma być 6 sezonów. I całe szczęście, bo serial robi się coraz głupszy i nudniejszy. On i tak już jest robiony na siłę, więc po co ciągnąć dalej.
altorzy mają kontrakt na 6 sezonów, ale jeszcze to zależy od innych spraw, między innymi oglądalności, ale raczej będzie ;)
Z chirurgami tez miało być 10 sezonów i koniec, a teraz podobno dalej chcą ciągnąć.. bez sensu takie coś w chirurgach już powoli od 6 sezonu serial traci na wartości, a był fantastyczny, a pamiętniki zeszły już na takie dno, że odbić się nie dadzą rady i dalej ciągnąć i robić z tego jeszcze większe pośmiewisko.. Bez sensu.