Pan Mama
powrót do forum 1 sezonu

Dawno żaden z polskich seriali mnie tak nie zaskoczył. Serialik w zasadzie -odcinki po 20 minut- ale zabawny i wzruszający. Nareszcie dobrze napisany scenariusz z pomysłami i fajnymi dialogami, prosty i naturalny. Tyle po dwóch odcinkach-oby reszta odcinków też dźwigała poziom.

Daria_El

Mnie rozczarowało. Żarty nieśmieszne. To chyba bardziej serial obyczajowy. W dodatku dzieci słabo grają , w normalnym świecie dzieci się nie zachowują jak ta dziewczynka mała. Może gdyby gra dzieci była bardziej przekonująca to by było lepsze. To już te dzieci w rodzince pl bardziej przypominały realne dzieci

marcinsss89

No przecie ta mała jest genialna.

ocenił(a) serial na 1
idiotka_3

To dziecko nie potrafi grać, jest mega sztuczna

idiotka_3

Tragiczna

ocenił(a) serial na 1
marcinsss89

Może gdyby grało dziecko naprawdę 6-letnie, a nie nastolatka, wyglądałoby to inaczej, naturalnie

Daria_El

:P dobre żarty ile płacą na woronicza za taki komentarz ? bo nie wierze że za darmo. A co do serialu mam nadzieje że sie rozwinie w lepszym kierunku bo jak narazie to smuta stypa, po urywkach i aktorach spodziewałem sie czegoś w rodzaju rodziniki pl . Po połowie 1 odcinka wyłączyłem ....

ocenił(a) serial na 7
dio_arbo1

Ile płacą za chwalenie nie wiem, bo nie raz zjechałam ich inne produkcje - dodam, że za darmo. Jakości żartu raczej nie zmierzysz obiektywnie więc to że się komuś nie podoba to jego problem. Ja nie zmarnowałam czasu na dwa odcinki. Będę sprawdzać dalej...