Nie rzucił mnie na kolana. Ot lekka i przyjemna historyjka. Nawet ciekawi, dotychczas nie bardzo znani aktorzy, ładne zdjęcia, płynny montarz. Ale nie ma nic, co na dłuższa metę zatrzymałoby widza w fotelu. Zobaczymy jak sie rozwinie
A mnie szczerze mówiąc dobił. Bardzo liczyłam na kolejny serial J.J Abramsa, a tu takie coś... Aktorzy kiepscy, mało przekonywujący, do tego wyglądający bardziej jak cukierkowaci modele niż tajni agenci. Fabuła baaaardzo przeciętna. Jedyne co było ok to zdjęcia z tym się zgodzę, ale reszta... Miejmy nadzieję, że dobrego złe początki.
Ja nie wiem jak J.J. Abrams mógł do tych dwóch głównych ról wziąć tak plastikowych ludzi. Przecież przez to bardzo trudno widzowi uwierzyć, że oni są agentami CIA, na właścicieli restauracji - owszem pasują. Bardzo przeciętny ten pilot, ale będę oglądał dalej i zobaczymy co będzie.
Ja obstawiam, że serial zniknie po pierwszym sezonie.
zgadzam się z poprzednimi opiniami, bardzo słaby pilot jak na Abramsa, nic mnie przy tym serialu nie trzyma, ani aktorzy - dokładnie plastikowi i posypani lukrem, ani fabuła, szacuje że zejdzie z anteny po 9 odc.
Także zgadzam się z poprzednimi opiniami. Zachęcony nazwiskiem twórcy "Lost" włączyłem to dzisiaj po obiedzie i wyłączyłem po 20 min.
Serial adresowany raczej do Afroamerykanów. Para głównych aktorów mogłaby stanowić wzory dla czarnoskórych wersji lalek barbie i kena. Jednak w tym przypadku "plastic isn't fantastic".
Poważnie spodobał Wam się ten serial ? Aż mnie dziwi, że producentem i pomysłodawcą J.J.Abrams... Bez jaj Losta zrobił Fringe MI3 same hity, a teraz klapa :/ Małżeństwo agentów sztucznie zagrali cały odcinek, akcja niby akcja, ale te sceny były głupie niż fajne. Bardziej podobał mi się sam poczatek Leo jak pobiegał i poskakał jak Jason Bourne, a reszta odcinka słabiutka. W ogóle co to za aktor do takiego serialu, 2 metrowy cyklop z pedalskim zarostem :/ Niby tak się znają na robocie, żen ie widziałem badziej sztucznie zagranych scen. Jestem na wielkim nie do serialu pilot i na tym koniec.
Nie chce się wierzyć, że bierze w tym udział J.J. Abrams. Totalnie bezpłciowy serial, komercja w złym wydaniu. To produkt. Wypuszczony i skrojony tak, by bardzo się podobał. Aktualnie, po liczbach oglądalności, nie podoba się, więc bezproblemowo będzie mógł dostać kasację. Całość infantylna, z żałośnie nijakimi postaciami pierwszoplanowymi. Serial ratują tylko postacie drugoplanowe, które mają w sobie rzeczywisty potencjał.