Hehe, a myślałam ,że wszystkie dziewczyny co czytają bądź oglądają Pandorę szaleją za Ozem czy Vincentem. Gill też jest słodki. Ale nie mogę się napatrzeć na Xerxesa ,bo mam go na tapecie. I sobie jeszcze zrobiłam obrazek i powiesiłam nad łóżkiem. xD
A ja nie mogę ogarnąć, dlaczego tak wiele dziewczyn szaleje za Breakiem. :D Może to głupie, ale odkąd skończyłam oglądać Pandorę, Gil stał się takim moim wyznacznikiem... czegoś. -.= Tego czegoś w chłopakach. I nie chodzi tu o wygląd, a o osobowość. ;o Chociaż, jakby się takiego żywego Gilberta z krwi i kości spotkało, to też by było nieźle. XD Ale podoba mi się w nim to, że jest taki bardzo, bardzo, bardzo wrażliwy (jest przy tym taki słodki! i można się nim zaopiekować, mru.), a przy tym chce bronić tego swojego Oza i jest w stanie to zrobić. Aww. :D
miałam fazę, że Gil w ogóle nie trawiłam ( i guzik obchodziła mnie jego Tragiczna Przeszłości czyli Sabrier i cała akcja z Glenem), ale teraz go bardzo lubię. Daleka jest od wyznawania mu uczuć (Eliot rządzi!), ale lubię gościa.
O, tak, Eliot jest moim drugim ulubionym bohaterem. :3 Ale w moim odczuciu wziąć nie dorasta do pięt Gilbertowi, pewnie to wina tego, że nasz kochany Eliocik tak rzadko występował. Ale ładnie grał na pianinie! Lubię go za Lacie. :33
Rzadko występował? Kobieto parę ostatnich rozdziałów było praktycznie tylko o Eliocie! Okej, nie najnowsze, ale cały Headhunter Arc - przecież tam Eliot grał główną rolę :P No i wizyta Oza w Sabrier - tam nasz kochany młody Nigthray występował sporo. Mówię oczywiście o mandze, w której Oz także, jak pod koniec anime, odwiedził Sabrier, ale odbyło się to zupełnie inaczej. Zresztą, końcowe odcinki anime wołają o pomstę do nieba....
PS. A "Lacie" SPOILER SPOILER nie on skomponował zresztą :P KONIEC SPOILERÓW
a w ogóle to fanom (fanką :P) Gila polecam tą MMVkę - jest świetna! http://www.youtube.com/watch?v=0e6Kn8ur4YY
Mówisz o mandze, a ja mangi nie czytałam. : < Ale chyba jednak to zrobię. Kiedyś.
No, jak to nie on?! Mniejsza. Dzięki za filmik. *________*
ano nie on. Ale czemu tak powiedział dowiedzieliśmy się dopiero w najnowszym rozdziale :P MMVki na yt są świetne, póki nie weszłam w ten świat nie sądziłam, że można takie śliczne rzeczy robić z czarno-białych obrazków.
Mangę polecam. Jest ŚWIETNA! Pierwsze 32 rozdziały (z, na razie, 63) to to co zrobili w anime, do opowieści Breaka. Potem jest śliczny rozdzialik z Ozem i Echo, potem... potem się zaczyna dziać! Lubię strasznie tę mangę, specjalnie sprowadziłam sobie tomiki i mam pierwsze 5 na półce :) Naprawdę polecam, to co zamieni w anime to dopiero początek jazdy! W najnowszym rozdziale, wg. mojej teorii (bo z PH nigdy nic nie wiadomo) nawet Glen przemówił :) Przez kogo? Nie powiem :P
Namawiam tak i namawiam bo chce rozwijać nasz polski fandom. Nawet forum założyłam (http://otchlan.fora.pl/) na które zapraszam jak uporasz się z mangą :)
Ja jakoś nigdy nie angażuję się w fandomy. :p Nie widzę w tym sensu. c: Takie ograniczanie się do jednego tytułu to nie dla mnie, a gdybym chciała być w fandomie każdego mojego ulubionego anime, to... hu hu, nie wyrobiłabym. XD
Ale na razie muszę odsapnąć od anime. :D W sumie, to tak sobie myślę, że każdy tytuł od teraz będę zaczynać od mangi, a dopiero potem - anime, tak jest chyba lepiej. To nawet głupie, że ludzie przerzucają się z mang na anime, z pierwowzoru do dopełnienia całości. : c
Oglądał ktoś Ano Hanę? To anime jest tak piękne, że zastanawiam się, czy ono w ogóle miało jakąś mangę za pierwowzór! :o Podobno tak, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.
Ja osobiście wolę Eliota. Na naszym forum pandorowym jest parę dziewczyn co lubi Breaka, jednak jest parę które dalekie są od uwielbiania gościa (choćby ja XD), a i takie co go nie lubią.