PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834992}

Pani Fletcher

Mrs. Fletcher
2019
6,5 2,9 tys. ocen
6,5 10 1 2936
7,4 5 krytyków
Pani Fletcher
powrót do forum serialu Pani Fletcher

Czy ktoś oglądał i może się podzielić swoimi odczuciami? Jak pierwsze wrażenia?
Warto, czy nudny? Teraz jest tak dużo seriali w produkcji, że żal tracić czas na średniaki.

użytkownik usunięty
arabel

Daje rade pierwszy odcinek nawet smieszny byl

ocenił(a) serial na 8

Potwierdzam, serial zaczyna się całkiem ok. Pierwszy odcinek daje rade :-)

SedarPL

Dokładnie:) coś lżejszego akurat przed Doliną Krzemową ;)

pierwszy odcinek taki sobie, drugi nadal taki sobie, a syn głównej bohaterki nawet jak na nastolatka jest takim patologicznym idiotą że chyba sobie daruje.

ocenił(a) serial na 7
arabel

warto zobaczyć, świeżo to wygląda...

arabel

zapowiada się fajnie i czuć potencjał :)

arabel

Jestem po drugim odcinku i myślę, że duże znaczenie, jak kto odbierze ten serial będzie miało to, na ile będzie się do oglądało ot po prostu, a na ile dostrzegając coś głębszego.
Przykładem może być ostatnia scena tego 2 odcinka, gdzie ktoś skupi się tylko na nagości, w sytuacji gdy ta scena wraz z muzyką i końcową reakcją na słowa Roy'a, mnie przynajmniej bardzo poruszyła i niesie ze sobą refleksyjny przekaz.
Jedyne czego się obawiam, żeby zbyt szybko nie zabrakło pomysłu na treść.

arabel

Mnie się bardzo podoba. Jest taki mega ludzki, nie ma tam żadnego tabu. Oglądam z przyjemnością.

arabel

Odpowiadam po 4 odcinku. Serial zadziwiająco lekko opowiada o dość głębokiej tematyce. Mam wrażenie jednak, że nie trafi do wielu widzów, bo niewiele rzeczy jest tam takie, jak się wydaje. zarówno postać Brandona jak i Eve nie jest jednowymiarowa. ja to widzę tak. Brandon, jako słodki nastolatek bzyka panny, i wydawało by się że o seksie wie wszystko, z czasem okazuje się że nie wie nic. Eve jako samotna matka nie wie o swojej seksualności prawie nic, i dopiero ją odkrywa i kompletnie zaskakuje ją, jak wielowymiarowe jest to zagadnienie. Fajne potraktowanie tematu z dwóch stron. I poziom humoru - nienachalny, ale wysoki. Polecam.

tomenicus

Myślę, że to bardzo trafna recenzja. Szkoda, że tylko 7 odcinków. Serial w bardzo ciekawy sposób opowiada o ludzkiej seksualności.

ocenił(a) serial na 8
tomenicus

W punkt! Mam takie same odczucia.

ocenił(a) serial na 7
arabel

nie jest super śmieszne, ale takie nawet życiowe