W prawdzie może jeszcze za wcześnie na wypowiadanie się na temat serialu, gdy jest się dopiero po 4 odcinkach, ale mimo długości (ponad godz każdy odcinek) drama wciąga, świetna jest obsada, piosenki przyjemne dla ucha (mnie w szczególności wpadł w ucho ending, opening, a nawet piosenka o kotku ;) Dobrze wplatają się sceny z przeszłości w teraźniejszość powoli wyjaśniając pewne sytuacje, a jednocześnie stwarzają co raz większe napięcie, które sprawia, że odcinek mija w mgnieniu oka :) Polecam
Na tej piosence o kotku to pewnie jeszcze nie raz przyjdzie ci ryczeć, jak mnie. Zwłaszcza na końcu. Ta piosenka jest cudowna. "Nigdy nie pił mleka szczęścia" Żal mi tego koteczka. Szczerze mówiąc można go porównać do Luo Xi.
po zakończeniu wszystkich odcinków mogę śmiało powiedzieć, że drama była świetna, wciągająca z ciągłymi zmianami i niepewnym zakończeniem, piosenka Mask w wykonaniu Petera Ho to dla mnie najlepszy nr w całym soundtracku, poleca
też właśnie zakończyłam oglądanie i muszę przyznać rację:) mimo, że już jakoś od 10 odcinka wiedziałam jak to się zakończy to i tak oglądało się świetnie:) nie raz poleciała mi nawet łza:P OST bardzo dobry (oprócz openingu i endingu spodobały mi się bardzo Mask - w sumie w dramie leciała tylko raz(?) i Is Love - piosenka którą XM śpiewała w studio, szkoda, że nie ma jej na oficjalnym soundtracku:()
drame mozna znaleźć na stronie forum http://hanakuor.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=3847
Popieram całkowicie, przez ostatnie dni ciąglę żyję tą dramą i tylko żałuje, że nie ma więcej odcinków... Podobało mi się bardzo to, że do ostatniego odcinka nie miałam pojęcia z kim Xia Mo będzie i nie mogłam przewidzieć zakończenia:)
Też właśnie obejrzałam i bardzo mi się podobało:) Co prawda huśtawka emocjonalna między trójką głównych bohaterów była nieco wyczerpująca, ale w sumie bardzo polecam miłośnikom kina azjatyckiego i ni e tylko:)
Ja bym nawet rzekl, ze piosenki sa genialne, otwierajaca i konczaca, dla mnie dramowy ideal, jednak i Tajwanczycy maja się czym pochwalić.
Ostatnio oglądałam nowości i są coraz lepsze ,szkoda ,że u nas takich nie robią tylko jesteśmy torturowani takimi gnitami