PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=346173}
5,5 386  ocen
5,5 10 1 386
Papa to Kiss in the Dark
powrót do forum serialu Papa to Kiss in the Dark

...

ocenił(a) serial na 9

Jakieś to zbocozne anime. Jest zamotane i dobrze :-) 9/10... może kiedyś podwyższę do 10 :-)

ocenił(a) serial na 9
____10

aa mi się baaaaaaaaaaardzo podoba :D
jak na fanke Yaoi przystało ;P

ocenił(a) serial na 9
Tears

tylko te związki są troche chore XD......

ocenił(a) serial na 10
____10

Zboczone, ale za to jakie fajne? ^^
Yaoi ^^

____10

Chore w jakim sensie?Uwielbiam yaoi i shonen ai więc tym bardzej mi się podobają.

ocenił(a) serial na 9
Aoi

No w końcu to jego wujek był a jeszcze on się podkochiwał w swoim bracie tylko,że mieli innego tate... itp XD
troche to zakręcone ;P

Tears

Zakręcone to,ale to yaoi ahhh^^.Dla mnie to anime jest naprawdę fajne i są tam sceny łużkowe^^Dla każdego fana yaoi powinno się spodobać.

ocenił(a) serial na 1
aoi_2

No niestety, sam związek 2 facetów w anime nie zachwyci zwykłej yaoistki, jak dla mnie to już przechodzi norme i zamienia sie w coś obrzydliwego. Mam tu na myśli związek miedzy nimi (OGROMNA różnica wieku i na dodatek są rodzina), jestem fanka yaoi ale nie zachwyca mnie byle "gówno" i nie rozumiem zachwytu nad tym, co nie powinno powstać. Bez obrazy, ale chyba sam fakt, że to yaoi chyba już cie zachwycił.

Scarsx69

Też uważam że ta relacja była co najmniej obrzydliwa, nawet jeżeli nie był to ojciec i syn to on go tak tratował ):

____10

a czego człowiek może wymagać od soft yaoi? że NIE będzie zboczone? lol XD większość fanów yaoi ta seria drażni ze względu właśnie na parę ojciec/syn (jak się okazuje później, jest całkiem inaczej). osobiście kocham to anime. pairing mnie nie obrzydza, lubuję się w związkach kazirodczych (chore?).
i NIE, Kyousuke nie jest podobny do Yukiego z Gravitation x__x

ocenił(a) serial na 6
Teinei

Teinei, nie uważam, że to chore, pary kazirodcze nie są złe xD czasami mi żal np. zakochanego w sobie rodzeństwa... nie mogą być razem, bo urodzili się jako brat i siostra czy brat+brat. To smutne:(

ocenił(a) serial na 8
____10

tego pairingu ojciec-syn się nawet nie czuje, chodzi mi głównie o powiązanie rodzinne. anime jest tak lekkie i świetnie zrobione, że nie powinno to nikogo jakoś strasznie razić, a już zwłaszcza fanów yaoi^^