PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810632}

Paradise PD

2018 - 2022
7,0 17 tys. ocen
7,0 10 1 17343
6,0 2 krytyków
Paradise PD
powrót do forum serialu Paradise PD

Tak jak nie jestem fanem dubbingowania a czasem wręcz mnie on irytuje w polskim wydaniu , to muszę przyznać że polska wersja w moim odczuciu jest znacznie lepsza niż oryginalna szczególnie chciałbym wyróżnić tutaj Dedka i Hamerskiego (chyba najlepszy głos genialnie odgrywa Fitzgeralda), co do samego serialu zauważyłem że wielu ludzi w komentarzach uważa że Brickleberry było znacznie lepsze ale dla mnie akurat Paradise wydaje się znacznie zabawniejsze może dla tego że jestem fanem głupkowatego amerykańskiego humoru a ze względu na to że jestem zorientowany w kulturze masowej wielu państw w tym USA i lubię historię to liczne nawiązania do postaci historycznych ,polityków , aktorów , celebrytów itd są naprawdę zabawne niejednokrotnie wybuchałem śmiechem oglądając ten serial i mimo że obejrzałem cały kilka razy i znam wiele scen na pamięć to nadal daje ten sam efekt, ogólnie dla mnie jeden z najlepszych seriali animowanych jakie powstały gdy w życiu codziennym mam dość problemów , stresu itd puszczam sobie czasem paradise pd i momentalnie daje mi miła chwilę zapomnienia o tym wszystkim haha