PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658871}
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 13332
Paradoks
powrót do forum serialu Paradoks

:::::::::::::

ocenił(a) serial na 6

Pitbull to był zajebisty serial, ten to jest chyba jakiś ponury żart ! 3/10

ocenił(a) serial na 10
niko_filmweb

Pitbull to było dno, w przeciwieństwie to tego serialu, a Grabowski to na prawdę do niczego innego niż "Kiepscy" nie nadaje...

ocenił(a) serial na 6
len0x

chyba Ty ;]
Rodzina Soprano 7/10, a Paradoks 10/10. Buahaha to tak na powaznie czy jakas prowokacja ;]?

ocenił(a) serial na 10
taake

Dlaczego prowokacja??? Rodzinę Soprano oceniam na 7, owszem dobry był ale się przeżył, natomiast Paradoks dostał 10 "na zachętę" mam nadzieje że będą kolejne sezony tego serialu. Druga sprawa, jak na POLSKI serial to on jest po prostu bardzo dobry, jak by postawić polskie seriale w szranki z amerykańskimi (kiedy w Polsce powstanie serial na poziomie "Curb your enthusiasm" - mój ulubiony, albo "Its always sunny in Philadelphia", albo "Family Guy", nie ma o czym mówić, Polska to dzicz pod tym względem i nie tylko pod tym zresztą) najlepszy serial w historii Polski dostałby może ze 3 na 10, także wiesz troszeczkę inna skala, dlatego moje oceny wobec polskich seriali komuś ze złą wolą mogą się wydawać zawyżone.

ocenił(a) serial na 9
taake

Pewnie dlatego, że Rodzina Soprano to dobry serial ale taki jakich wiele, a Paradoks to bardzo dobry serial jakich w Polsce (i nie tylko) brak, do tego sprawy w nim rozwiązywane są ciekawe i mocno związane z tytułem, a nie standardowe i powielane w dziesiątkach seriali kryminalnych.

ocenił(a) serial na 6
Mind

Hę? Właśnie wszystko tu jest powielane. Kalka na kalce. Serial jest niezgorszy, ma sporo atutów, ale w żadnym wypadku nie jest to oryginalność. "Rodzina Soprano" przy starcie łamała mnóstwo konwenansów i schematów serialowych i według mnie przez długi czas żadna produkcja nie mogła się z nią równać. "Paradoks" jest sklejką pomysłów z innych seriali i niczym więcej.

ocenił(a) serial na 3
len0x

Pitbull to najniebezpieczniejsza rasa psów stworzona do zabijania. Nawet zabicie pitbulla nie uwolni ofiary, którą pies chwyci w swoje zęby

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
pswitacz887

a z tym Krew z krwi to żartowałem

ocenił(a) serial na 3
pswitacz887

a z tym Krew z krwi to żartowałem