Mam nadzieję, że o dopiero początek. Boguś potrzebował najwyraźniej dobrego bodźca.
prawie jak Franc Maurer :D . A odcinek naprawde wyśmienity, rozkreca nam się serial
I bardzo interesujący jest wątek z tym szefem BSW, bardzo mnie ciekawi co kombinuje. Mnie się osobiście wydaje że kaszowski kiedyś mocno nadepnął mu na odcisk i teraz chce się zemścić w wielkim stylu ;)
Mam takie same odczucia no i jeszcze akcja z tym dzieciakiem
To mi zalatuje porachunkami
Scena była rzeczywiście świetna, i jeszcze to uderzenie "z kibica" przez woźnego :D Awesome :D
Coś w tym jest stare sprawy i zemsta. Mam tylko nadzieję, że coś mocnego z tego wyniknie, i że Kaszowski nie raz nas zadziwi. Mam nadzieję, że 1 sezon to dopiero początek.
Ten odcinek z tym księdzem na prawdę bardzo dobry. Klnący kaszewski, rozkręcający się młody policjant, i jak zawsze specyficzna pani z BSW. Znakomity moment z rozmową Kaszewskiego z księżmi, albo ten z szefem BSW i Waldemarem (rozwaleniem nosa :D), do tego dobra gra aktorska i pomysł. Naprawdę wielkie brawa dla twórców
Kaszowskiego wnerwił kler
Ja też za kościołem nie przepadam
Przydałby się taki serial zbrodnia na plebanii jakis wątek homoseksualny i jakies 10 odcinków
..taki kabaret pamiętam odgrywający Psy III...
-co qurwa...?
-nic qurwa...
-co qurwa...?
-jajco qurwa...
-więc to tak qurwa....
-tak qurwa....
-ja cię zapi.dolę qurwa...
a reżyser na to,że za mało qurwa,qurwa.
panowie macie wymagania jak ten reżyser....nie tędy droga...
Mam nadzieję, że zauważyłeś jednak fakt, iż dla Kaszowskiego jedynym równym rozmówcą w odcinku z "klerem" jak to określiłeś był, jak ci to wytłumaczyć, szef "kleru" . To chyba w innym świetle stawia Kościół, nieprawdaż?
Wolę kardynała mąciciela niż homomąciela, ale każdy ma swój gust. Masz jeszcze jakieś pomysły na serial??
Piękne ,,kur.wa,, usłyszeliśmy , z ust Bogusia nie brzmiało jak przekleństwo.
czyli mój demotywator odnośnie Paradoksu już jest nieaktualny:
http://demotywatory.pl/3922137/Koniec-swiata