PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809555}

Paragraf 22

Catch-22
2019
7,6 10,0 tys. ocen
7,6 10 1 9966
6,7 11 krytyków
Paragraf 22
powrót do forum serialu Paragraf 22

A wystarcza,żeby szczeka na gre aktorską Abbota opadła do ziemi.. Niech sie chłopak przebija do aktorskiej ekstraklasy jak najszybciej...

mateos8

twarz mało znana , możesz coś z nim polecić? ;)

Eryczek

Widziałem go tylko w "First Manie". Miał tam całkiem fajnie zagraną, dość znaczacą rólkę

Eryczek

Własnie mało znany,ale utalentnowany. Przewinął mi sie przez "First Mana",ale przede wszystkim przez dziwacznie psychodeliczny "Piercing",gdzie grał główną role + teraz widze co wytwarza w zwiastunie tego serialu. Gościu to kot jakich mało. Potrzebuje tylko szczescia w karierze. Bo to oprócz talentu,warsztatu,czy jedengo i drugiego jest kluczowe.

mateos8

Jestem fanem Abbotta od czasu Jamesa White'a z 2015 i nadal się dziwię czemu nie został (jeszcze?) gwiazdą pierwszej wielkości. Ma w sobie jakąś charyzmę, która sprawia, że dominuje każdy film, w którym występuje (np. It Comes at Night albo Sweet Virginia). Być może wynika to jego świadomej decyzji dobierania ról w bardziej kameralnych filmach?
Może to i dobrze. Kariery wielu świetnych aktorów się zatrzymały, gdy zaczęli grać w ekranizacjach komiksów (Mark Ruffalo, Ezra Miller czy przede wszystkim Fassbender).

ocenił(a) serial na 5
voeller

Koleś ma ten sam, zalotno-lobuzerski grymas juz przez dwa odcinki. Jest ładny, ale jego gra jest na poziomie fabianskiego

mateos8

Tutaj już prawie dwie minuty :)
https://www.youtube.com/watch?v=JARn16yojbQ
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery