PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509748}

Parenthood

2010 - 2015
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2105
Parenthood
powrót do forum serialu Parenthood

Nate Fisher i Lorelei Gilmore to rodzeństwo??? To wbrew naturze!!
Czekałam na ten serial, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka mam bardzo mieszane uczucia.
Nie chcę się uprzedzać i oceniać go po jednym epizodzie, ale nieco się rozczarowałam. Od zakończenia "Kochanych kłopotów" nie mogłam się doczekać, żeby znowu zobaczyć wygadaną Lauren Graham w akcji. W "Parenthood" ginie w tłumie mało ciekawych postaci.
Zapowiada się kolejny sztampowy serialik o dążeniu do spełnienia "amerykańskiego snu", z bandą niesfornych, ale uroczych dzieciaczków, klepaniem po pleckach i uściskami w finale.
Peter Krause ma chyba wyjątkowego pecha. Czego się nie dotknie po "Sześć stóp pod ziemią", kończy się klapą.

dolores2

Drugi odcinek mile mnie zaskoczył.
Oglądało się całkiem przyjemnie, chyba dam szansę temu serialowi.

ocenił(a) serial na 3
dolores2

No nie wiem, serialem zainteresowalem sie tylko ze wzgledu na Petera, bo od czasu Six Feet Under sledze jego losy, niestety tym razem jest jeszcze gorzej niz w Dirty Sexy Money...

Po pilocie mialem uczucie jakbym wczesniej obejrzal juz kilka sezonow, wszystkie postaci sa zbudowane wg schematu, ktory przewinal sie juz tyle razy, ze wieje nuda.

Na szczescie zaczal sie nowy sezon Breaking Bad :D

ocenił(a) serial na 8
dolores2

Ja właśnie skończyłam oglądać drugi odc i w sumie jest nawet ok. Ale mam wrażenie jakbym oglądała "Brothers & Sisters". A "Parenthood" zaczęłam oglądać tylko ze względu na Lauren Graham. Chciałam sprawdzić jak wygląda nowy serial z jej udziałem bo Gilmorki uwielbiam, a zwłaszcza graną przez nią Lorelai. W sumie jest w Sarah coś z Lorelai, ale przeciez ta druga jest nie do pobicia.

No nic, zobacze jeszcze kilka, może całą serię. Ale chyba nie poczuję do serialu takiej mięty jak do Gilmore Girls czy Brothers & Sisters...