Park Jurajski: Teoria chaosu (2024)
Park Jurajski: Teoria chaosu: Sezon 1 Park Jurajski: Teoria chaosu sezon 1, odcinek 10

Park Jurajski: Teoria chaosu | Początek końca

The End of the Beginning 24m
8,0 49  ocen
8,0 10 1 49
Park Jurajski: Teoria chaosu
powrót do forum s1e10

Jestem troche rozczarowany. Malo dinozaurow, a smierc i przywrocenie do zycia Brooklyn uwazam za totalna klape. Wolalbym, zeby umarla bedac jednak ta zla, a nie odzyla i pewnie na koncu znowu wyjdzie na dobra.

ocenił(a) serial na 7
Damiann17

Ja się spodziewałam że okaże się, że żyje, ale myślałam że będzie tą złą, która za wszystkim stoi.

Sol89

Liczę na to, że tak będzie w drugim sezonie…

ocenił(a) serial na 7
Damiann17

Z tej krótkiej scenki na końcu obstawiam raczej, że okaże się, że od początku nieustannie na nich polowała. Niestety, bo to wyjątkowo nudny rozwój wydarzeń.

Sol89

Od poczatku w sensie od poczatku tego sezonu czy od poczatku calego serialu?

ocenił(a) serial na 7
Damiann17

Tego sezonu, aczkolwiek dopiero po jego skończeniu dowiedziałam się, że było coś wcześniej i jeszcze do tamtego tytułu nie siadłam ;)

ocenił(a) serial na 7
Sol89

Też się tego spodziewam aczkolwiek moim zdaniem nie pasowało by to do Obozu Kredowego gdzie mamy obraz Szóstki Dzieci które się wspiera a tu mamy moment wkroczenia w dorosłość ich i chcą się zabić. Osobiście nie siedzi mi to, chociaż mogli by zrobić coś na styl tego że Brooklyn specjalnie to zaplanowała żeby zbliżyć się do swojego śledztwa i nie chce aby jej przyjaciele byli w to zamieszani

ocenił(a) serial na 7
Premzu

Pewnie tak właśnie było, że chciała ich ochronić, aczkolwiek nie rozumiem czemu nie wróciła po pieniądze i laptopa. Nikt nie znał lokalizacji mieszkania, więc niczym nie ryzykowała, a zamiast tego zostawiła wszystko na wierzchu (pomijam, że komputer najwyraźniej bez hasła, a prądu jej po roku nie odłączyli...).

ocenił(a) serial na 7
Sol89

Komputer miał hasło, takie samo jak w telefonie 7337 jak się nie mylę

ocenił(a) serial na 7
Premzu

Też zastanawia mnie czemu 7337

ocenił(a) serial na 7
Premzu

Faktycznie, zapomniałam o tym. Te cyfry najwyraźniej znaczą coś ważnego dla Brooklyn i Dariusa, pewnie to wyjaśnią w następnym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Sol89

Też ciekawe czy w następnym sezonie Brooklyn będzie miała kikuta czy będzie miała jakąś protezę na tą dłoń

ocenił(a) serial na 7
Sol89

Oficjalnie umarła, więc tak miało to wyglądać. Jako trup ma większe możliwości jeśli chodzi o robotę detektywistyczną itp.