PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=314926}

Park prehistoryczny

Prehistoric Park
2006 -
7,5 372  oceny
7,5 10 1 372
Park prehistoryczny
powrót do forum serialu Park prehistoryczny

Szalony -> Rewelacja!

Bardzo fajny, śmieszny : D
Twórcy poszli w zupełnie innym kierunku niz "Jurassic Park" i dlatego film jesz tak fajny :D Efekty nie sa rewelacyjne ale sa :D

Dobra nie chce mi sie bardzije pisac :D Bardzo fajny!

ocenił(a) serial na 10
Gigacz

mam małe pytanko...gdzie oglądałeśten serial???

ocenił(a) serial na 10
Krzysiu

poprawka:ten serial*(sorry za błąd ortograficzny)

ocenił(a) serial na 7
Krzysiu

na TVp 2 był pierwszy odcinek, nastepny objerzałem z internertu

ocenił(a) serial na 10
Gigacz

Ja też 1 odcinek oglądałem w TVP 2.A czy możesz mi podać adres strony internetowej na której oglądałeś 2 odcinek?

użytkownik usunięty
Krzysiu

Jutro o godzinie 10:30 ma polecieć drugi odcinek tego wspaniałego serialu:)

ocenił(a) serial na 10

dzięki,czyli wychodzi na to że leci co tydzień w niedziele...

użytkownik usunięty
Krzysiu

dziś obejrzałem ten odcinek na TVP2, a teraz z niecierpliwością czekam na następny:) A czy ktoś wie skąd można ściągać odcinki "PP"?

użytkownik usunięty

jakby ktoś chciał wiedzieć o czym będzie kolejny odcinek to zdradzę mu, że Nigel przeniesie się do okresu "środkowej kredy" 125 milionów lat temu na teren dzisiejszych "Chin Północnych", skąd sprowadzi do parku 4 Microraptory i 9 Titanosaurów. Pozostałymi zwierzętami jakie zobaczymy w tym odcinku będą: Incisivosaurus, Mei i Eosipterus.

źródło:
http://en.wikipedia.org/wiki/Prehistoric_park#Episode_3:_Dinobirds

Pozdrawiam;)

użytkownik usunięty

w ostatnio emitowanym odcinku Nigel po raz kolejny wyruszył w przeszłość, by tym razem milion i 10 000 lat temu, aby zapolować na "tygrysy szablozębne", przy okazji sprowadził do parku również olbrzymiego drapieżnego ptaka - "Fororaka". W najbilższym odcinku, który zostanie wyemitowany Nigel cofnie się do świata sprzed 300 milionów lat (w tak odległą przeszłość się jeszcze nie podróżował), kiedy to światem władały ogromne robaki.

Zwierzętami, jakie mają się pojawić w piątym odcinku odcinku będą:

- "Arthropleura" (ogromny wij)
- "Meganeura" (wielka ważka)
- "Pulmonoscorpius" (skorpion)
- "Crassigyrinus" (prastary płaz)
trzy pierwsze z nich mają zostać sprowadzone do parku.

Jak chyba wszyscy wiedzą najbliższy odcinek ma zostać wyemitowany w najbliższą niedzielę (11.11.2007) o godzinie 10:35, oczywiście na TVP2:)

Pozdrawiam;)

użytkownik usunięty

a propo, powiedz mi "Krzysiu", dlaczego nie można komentować tematu na twoim blogu? Z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 10

Od teraz można :)Czekam na opinie z niecierpliwością...

użytkownik usunięty
Krzysiu

"Od teraz można :)Czekam na opinie z niecierpliwością... "

Można?! a gdzie się podziała funkcja "dodaj komentarz"?:)

ocenił(a) serial na 10

A jak się dodaję tą opcję? Odpisz to włącze tą opcję dodaj komentarz.

ocenił(a) serial na 10

Jeśli wiesz to jak się włancza tą opcję?

użytkownik usunięty
Krzysiu

tak, wiem jak się włancza tę opcję:) to bardzo proste. Podczas edycji opisu tematu musisz zaznaczyć "Pozwól na komentowanie" i to wszystko:)

Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10

Dzięki,już możesz pisać komentarze.A tak wogóle to dzięki że dodałeś mnie do swoich ulubionych użytkowników. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Krzysiu

"A tak wogóle to dzięki że dodałeś mnie do swoich ulubionych użytkowników.:)"

spoko, fajny z ciebie gość:) a poza tym to ciesze się, że ty również dodałeś mnie do ulubionych:)

Również pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10

"a poza tym to ciesze się, że ty również dodałeś mnie do ulubionych:)" spoko żaden problem,ja ruwnież uważam że fajny z ciebie gość. POZDRAWIM:)

ocenił(a) serial na 10
Krzysiu

Malutka poprawka POZDRAWIAM :) Tak przypadkowo mi się pomyliło:)

użytkownik usunięty
Krzysiu

już za tydzień zostanie wyemitowany ostatni(niestety)odcinek tego fantastycznego serialu. Nigel wyruszy w swoją ostatnią podróż w przeszłość do prehistorycznego Teksasu 75 milionów lat temu, kiedy to na ziemi królowały dinozaury, aby sprowadzić do parku "Deinosuchusa"(olbrzymiego 12-stometrowego aligatora), przy okazji sprowadzi też jednego dinozaura, a mianowicie "Troodona". Pozostałymi stworami jakie pojawią się w odcinku będą:

- "Albertosaurus" (dinozaur, kuzyn T-rexa)
- "Nyctosaurus" (pterozaur - latający gad)
- "Parasaurolophus" (dinozaur)

Po powrocie do Parku zdarzy się przykry wypadek, Mathilda (samica T-rexa) wydostanie się na wolność i będzie siać spustoszenie. Czy Nigelowi i ekipie uda się ją powstrzymać i przywrócić w parku spokój? tego dowiecie się z szóstego i ostatniego odcinka cyklu:)