Właśnie przeczytałam na facebooku serialu Partnerki że aktor który grał Frosta nie żyje ;(
Też właśnie to przeczytałam, szok...
"The cause of death is currently unclear and his body was discovered at his home after he didn’t show up at work this morning and staffers on Rizzoli & Isles called his landlord to check up on him. He was reportedly discovered with a gunshot wound that appeared to be self-inflicted, pointing to a possible suicide, TMZ." Samobójstwo?
też jestem w szoku, właśnie przeczytałam to na tumblrze
http://24.media.tumblr.com/beabc1b6dfdae988685461b5e65a8043/tumblr_mrsmfdYAko1qc 8zjro1_1280.png
nie mogłam uwierzyć! niepowetowana strata dla serialu, grał naprawdę dobrze, rezolutnie...
gdzieś czytałam że produkcja serialu wstrzymuje prace na planie, nie potrafią się pozbierać, są zdruzgotani :( nic dziwnego. Producenci analizują sytuację, nie wiadomo jak scenarzyści wypiszą fabularną postać z serialu...
Jejjj, tak mi go szkoda, młody człowiek. :(
No to jestem w szoku niedawno umarł też( w lipcu) Cory Monteith z Glee który grał tam jedną z głównych postaci( narkotyki) i miał tylko 31 lat, i tam też od razu po Jego śmierci była dyskusja co się stanie z Jego postacią itp, no i go uśmiercą w 3 odcinku 5 sezonu... Pewnie tak samo będzie z Frostem zginie podczas jakiejś misji czy coś, bo jakoś zastąpienia go kimś sobie nie wyobrażam... Co się dzieje że tacy młodzi ludzie odchodzą//
A orientujesz się może jak to teraz będzie wyglądało z odcinkami? Czy będą puszczać je w takich terminach jak miało być od początku czy zrobią przerwę?