PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128207}

Pasadena

2001 - 2002
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1401
7,0 2 krytyków
Pasadena
powrót do forum serialu Pasadena

Czy wie ktoś skąd można zdobyć temat z serialu ?? strasznie mi się podoba ;] na eMule nie ma ;/ jak coś to prosze o linka ;D a poza tym serial świetny ;)

użytkownik usunięty
The_Gentle_Barbarian

www.geocities.com/pasadenatv/z index.html
tam jest dostępny link na mp3.
milych wrażeń!

użytkownik usunięty

link nie działa!!!! a może wiesz jak sie nazywa wykonawca i utwór albo czy istnieje i nny link z tytm utworem?

użytkownik usunięty

mam to w mp3, udało mi się ściągnąć, jak link działał. chętnie Ci prześlę, tylko na jaki adres? nie jestem biegła w necie, ale dla Pasadeny trochę się szkolę... :)

użytkownik usunięty

witaj. tu dr vogt23. powiem szczerze że już zwątpiłem że ktokolwiek ma tą ścieżkę dzwiękową po tym jak 5 godz. w poniedziałek spędziłem w necie na bezskutecznych poszukiwaniach. Pierwszy raz usłyszałem ją w niedziele tj. 6.02.2005 r. i od razu mnie z nóg zwaliło.
Wyślij jeżeli możesz na poniższe adresy: bud@skoroszyce.pl oraz tojaseba@poczta.fm
Jeżeli sie nie uda to chciałbym się z toba skontaktować na gg? Mój nr gg 4446295 lub ewentualnie napisze Ci na tym forum. Dzieki serdeczne ( z górY) :) Czekam z nicierpliwością :)))))

prosze o wysłanie mi theme do pasadeny na mak19@op.pl

Ech...dużo szukałam, zwłaszcza na zagranicznych stronkach, i nigdzie nie ma muzy do tego serialu :/ Jeśli mogłabyś mi wysłać na maila: starfish_82@o2.pl, please :) Dzięki z góry, pozdrawiam.

Moglabys mi przeslac ta piosenke, proooosze, bylabym wdzieczna :) Moj adres: ladywho@wp.pl

użytkownik usunięty
The_Gentle_Barbarian

Ja tam niebardzo wiem, ale Cię popieram! :))) Muzyczka i serial... To jest po prostu BOSKIE! ;D

Pozdrowionka dla wszystkich wielbicieli "Pasadeny"
przesyła Deromanka
;***

użytkownik usunięty
The_Gentle_Barbarian

witaj mac. jeżeli wiesz kto wykonuje theme do "Pasadeny" i skąd ewentualnie mozna go załatwic bede to napisz. bede wdzieczny za info

The_Gentle_Barbarian

link rzeczywiście nie działa ;/ prawie cały dzień szukałem choćby tematu z pasadeny ale po prostu nie ma ;/ ani na kazie ani na eMule nigdzie... Trzeba troche poczekać może za jakiś czas pojawi się ten utwór!!!

użytkownik usunięty
The_Gentle_Barbarian

Pierwszy raz pasadene obejzalam w Chorwacji od tamtego czasu od 2 lat szukam po necie info na temat serialu, super ze nareszcie jest u nas, co do muzy bylabym wdzieczna jezeli znacie tytuł wejsciówki, ten link co był tu podany nie dziala
pozdrawiam
julka

użytkownik usunięty
The_Gentle_Barbarian

http://www.geocities.com/pasadenatv/zindex.html [www.geocities.com/pasad ...] --) tu jest

The_Gentle_Barbarian

Czy mógłby mi ktoś wysłać thema z Pasadeny;) bardzo bym prosił jeśli można;) wilekie dziex dla fatygującego się;) my adres piter128@vp.pl

muse_2

Ja też ja też!!! bardzo prosze o ten utwór! oto mój adres : herka312@o2.pl z góry dziękuję! pozdrawiam!

The_Gentle_Barbarian

Jeżeli ktoś ma muzyke z serialu i chwilke czasu to proooosze o przesłanie na na mojego maila: olesiek69@tlen.pl .

Z góry dziękuje!

wilq_10

tyle co znalazłam
http://matheson.free.fr/multimedia/multimedia.html

ocenił(a) serial na 8
The_Gentle_Barbarian

http://www.televisiontunes.com/Pasadena.html
google.pl --> pasadena theme --> czwarty link od góry
Pozdrawiam

Bunny_Master

Aż dostałam gęsiej skórki jak muzyka zaczęła się odtwarzać ... :)

ocenił(a) serial na 9
The_Gentle_Barbarian

Bardzo proszę o przesłanie mi na maila muzyki z serialu. Bradzo proszę... i z góry dziękuję. Oto adres: szymon23@onet.pl. Czekam.

ocenił(a) serial na 10
szymon23

ja też bym bardzo chciał, adrian_sokim@gazeta.pl z góry dziękuje!

The_Gentle_Barbarian

jeśli chodzi o piosenke z ostatniego odcinka to nazywa sie ona Somewhere over the rainbow. była też w filmie Joe Black

ocenił(a) serial na 9
The_Gentle_Barbarian

również byłabym wdzięczna za muzykę : Angelusia993@vp.pl

The_Gentle_Barbarian

Jeżeli komuś z zainteresowanych udało się otrzymać tą piosenkę, to również bym prosiła o przesłanie na: teruru@wp.pl
Będę mega wdzięczna :)
Pozdrwiam