Czy wie ktoś skąd można zdobyć temat z serialu ?? strasznie mi się podoba ;] na eMule nie ma ;/ jak coś to prosze o linka ;D a poza tym serial świetny ;)
www.geocities.com/pasadenatv/z index.html
tam jest dostępny link na mp3.
milych wrażeń!
link nie działa!!!! a może wiesz jak sie nazywa wykonawca i utwór albo czy istnieje i nny link z tytm utworem?
mam to w mp3, udało mi się ściągnąć, jak link działał. chętnie Ci prześlę, tylko na jaki adres? nie jestem biegła w necie, ale dla Pasadeny trochę się szkolę... :)
witaj. tu dr vogt23. powiem szczerze że już zwątpiłem że ktokolwiek ma tą ścieżkę dzwiękową po tym jak 5 godz. w poniedziałek spędziłem w necie na bezskutecznych poszukiwaniach. Pierwszy raz usłyszałem ją w niedziele tj. 6.02.2005 r. i od razu mnie z nóg zwaliło.
Wyślij jeżeli możesz na poniższe adresy: bud@skoroszyce.pl oraz tojaseba@poczta.fm
Jeżeli sie nie uda to chciałbym się z toba skontaktować na gg? Mój nr gg 4446295 lub ewentualnie napisze Ci na tym forum. Dzieki serdeczne ( z górY) :) Czekam z nicierpliwością :)))))
Ech...dużo szukałam, zwłaszcza na zagranicznych stronkach, i nigdzie nie ma muzy do tego serialu :/ Jeśli mogłabyś mi wysłać na maila: starfish_82@o2.pl, please :) Dzięki z góry, pozdrawiam.
Ja tam niebardzo wiem, ale Cię popieram! :))) Muzyczka i serial... To jest po prostu BOSKIE! ;D
Pozdrowionka dla wszystkich wielbicieli "Pasadeny"
przesyła Deromanka
;***
witaj mac. jeżeli wiesz kto wykonuje theme do "Pasadeny" i skąd ewentualnie mozna go załatwic bede to napisz. bede wdzieczny za info
link rzeczywiście nie działa ;/ prawie cały dzień szukałem choćby tematu z pasadeny ale po prostu nie ma ;/ ani na kazie ani na eMule nigdzie... Trzeba troche poczekać może za jakiś czas pojawi się ten utwór!!!
Pierwszy raz pasadene obejzalam w Chorwacji od tamtego czasu od 2 lat szukam po necie info na temat serialu, super ze nareszcie jest u nas, co do muzy bylabym wdzieczna jezeli znacie tytuł wejsciówki, ten link co był tu podany nie dziala
pozdrawiam
julka
http://www.geocities.com/pasadenatv/zindex.html [www.geocities.com/pasad ...] --) tu jest
Czy mógłby mi ktoś wysłać thema z Pasadeny;) bardzo bym prosił jeśli można;) wilekie dziex dla fatygującego się;) my adres piter128@vp.pl
Ja też ja też!!! bardzo prosze o ten utwór! oto mój adres : herka312@o2.pl z góry dziękuję! pozdrawiam!
Jeżeli ktoś ma muzyke z serialu i chwilke czasu to proooosze o przesłanie na na mojego maila: olesiek69@tlen.pl .
Z góry dziękuje!
http://www.televisiontunes.com/Pasadena.html
google.pl --> pasadena theme --> czwarty link od góry
Pozdrawiam
Bardzo proszę o przesłanie mi na maila muzyki z serialu. Bradzo proszę... i z góry dziękuję. Oto adres: szymon23@onet.pl. Czekam.
jeśli chodzi o piosenke z ostatniego odcinka to nazywa sie ona Somewhere over the rainbow. była też w filmie Joe Black