PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128207}

Pasadena

2001 - 2002
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1401
7,0 2 krytyków
Pasadena
powrót do forum serialu Pasadena

Obejżałam pierwszy odcinek i przyznam, że wciągną mnie. Ciekawe co będzie dalej. PS. Wie ktoś ile ma odcinków???

użytkownik usunięty
misia_7

Gdzies na Internecie znalazlem, ze jest 13 odcinkow :-)

użytkownik usunięty

cze ja tez znalazłam ze ma byc 13 odcinków ma ktos piosenke co leci na samym poczatku????

użytkownik usunięty
misia_7

Ten serial ma 13 odcinków, przynajmniej tak piszą na interia.

użytkownik usunięty
misia_7

Oglądam każdy odcinek. Serial jest rewelka!!! Ale Henry (Alan Simpson) to poprostu facet moich marzeń!!!!!!! Może ktoś wie gdzie znajdę coś więcej o nim??????

od dzis 12.02.2005 serial juz nie leci w polsacie, cholera tylko czemu dali łosie w pustyni i w puszczy

użytkownik usunięty
montek

Dalej jest emitowany w Polsacie ale teraz tylko w niedziele o 19:15 i powtórka w czwartek o 10:20. Przyznam sie, że jestem wkurzona z tego powodu. Nie pamietam kiedy mnie tak "wciagnal" serial. Najchetniej obejrzalabym te 3 odcinku od razu. MOze mozna je z netu sciagnac? ( jak tam go skad?)

P.S. powinno byc wiecej takich seriali , fabula ciekawa, bohaterzy rowniez a do tego wystarczajaca ilosc odcinkow (13) nie za duzo a jednoczesnie nie za malo. Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Póki co polecam:
http://www.imdb.com/gallery/hh/0800885/alan_simpson2.jpg?path=pgallery&path_key= Simpson,%20Alan%20(IV) [www.imdb.com/gallery/hh ...]
Tylko trzy zdjęcia, ale to zawsze coś.
Mam jeszcze kilka namiarów, ale wiadomości są raczej szczątkowe, niestety.

użytkownik usunięty

no tylko 13 odcików, ogolnie to i tak nieźle bo w stanach zszedł z anteny po dwóch odcinkach. Bardzo szkoda bo serail jest super. Muzyka Marc Snow... ale pewnie to zauważyliści. No to w niedziele ostatni odcinek... wszystko zostanie po staremu .. nie będę zdradzać zakonczenia

misia_7

Zakończenie mi się nie podobało :( :( :( Lili powinna być z Henrym!!

użytkownik usunięty
misia_7

lili to malolatka ktora wybrała hajs a nie milosc chlopaka, glupia rura, a mi sie podobala ta jej kolezaneczka ,dziewczyna z jajami :D i jaka fajna :D