Obejżałam pierwszy odcinek i przyznam, że wciągną mnie. Ciekawe co będzie dalej. PS. Wie ktoś ile ma odcinków???
cze ja tez znalazłam ze ma byc 13 odcinków ma ktos piosenke co leci na samym poczatku????
Oglądam każdy odcinek. Serial jest rewelka!!! Ale Henry (Alan Simpson) to poprostu facet moich marzeń!!!!!!! Może ktoś wie gdzie znajdę coś więcej o nim??????
od dzis 12.02.2005 serial juz nie leci w polsacie, cholera tylko czemu dali łosie w pustyni i w puszczy
Dalej jest emitowany w Polsacie ale teraz tylko w niedziele o 19:15 i powtórka w czwartek o 10:20. Przyznam sie, że jestem wkurzona z tego powodu. Nie pamietam kiedy mnie tak "wciagnal" serial. Najchetniej obejrzalabym te 3 odcinku od razu. MOze mozna je z netu sciagnac? ( jak tam go skad?)
P.S. powinno byc wiecej takich seriali , fabula ciekawa, bohaterzy rowniez a do tego wystarczajaca ilosc odcinkow (13) nie za duzo a jednoczesnie nie za malo. Pozdrawiam
Póki co polecam:
http://www.imdb.com/gallery/hh/0800885/alan_simpson2.jpg?path=pgallery&path_key= Simpson,%20Alan%20(IV) [www.imdb.com/gallery/hh ...]
Tylko trzy zdjęcia, ale to zawsze coś.
Mam jeszcze kilka namiarów, ale wiadomości są raczej szczątkowe, niestety.
no tylko 13 odcików, ogolnie to i tak nieźle bo w stanach zszedł z anteny po dwóch odcinkach. Bardzo szkoda bo serail jest super. Muzyka Marc Snow... ale pewnie to zauważyliści. No to w niedziele ostatni odcinek... wszystko zostanie po staremu .. nie będę zdradzać zakonczenia