Widzę, że wiele osób poszukuje, wobec czego się dzielę, kilka dni temu skończyłam oglądać. :) Całość jest wrzucona na Daily Motion, w oryginale, bez rosyjskich dubbingów ani napisów. ;)
Epek 1: http://www.dailymotion.com/video/x193e68_pasadena-2001-s01e01_people
Dalszych szukajcie w sugerowanych z prawej.
a z tamtad da sie pobrac pierwzym programem ktory google proponuje do sciagania z tego serwisu ;) ale napisow pewna grupa zrobic nie chce ktora sie napisami zajmuje bo sa zawaleni robota i nie sa zainteresowani tą produkcja. tak powiedzieli . wiec jak ktos potrafi robic napisy to niech sie podejmie
To trzeba naprawdę się nie znać żeby ominąć tak dobry serial w robieniu napisów polskich. Szkoda że tak dawno był w polskiej telewizji bodajże TV POLSAT :)
Widzę, że skasowany epek - znalazłam całość bez pierwszego. Być może któraś platforma streamingowa będzie wrzucać do siebie - z reguły robią najpierw czystki w necie, na ile się da. :)
Miałem kiedyś całość na laptopie, ale wyczyściłem wszystko. Chciałem wrócić do obejrzenia, ale bez pierwszego odc to tak słabo :/
Kurde boję się zacząć go oglądać ponownie :) kiedyś wiem do tej pory że mi się bardzo podobał, utkwił mi w pamięci tytuł bo nic więcej nie pamiętam. DZIĘKI ZA LINK! Mam nadzieję że wkręcę się i będę wiedział czy po tylu latach też mogę o nim dobrze powiedzieć. Oglądałem go chyba jak miałem 13 lat a druga próba już jak mam 34 latka :p Jestem ciekaw jak po tylu latach odbiorę "PASADENĘ".