Bardzo dobrze, że postanowili nakręcić serial o Pati, ktora w pełni nato zasłużyła
Po obejrzeniu skazanem mogłem poznać jej historię z przeszlosci o dziewczynie która chciała walczyć o siebie dostać stypendium dla najlepszych kucharzy. Poza tym bardzo dobry człowiek. Piekna, charyzmatycznego psoba i zasze mlwi to co myśli...niestety los niebyl łaskawy... wakacje piekła rodem...tyle nieprzemyślanych sytuacji i podjętych decyzji. Bardzo podobał mi się srisl w jaki sposób go pokazano.
Cieszę się, że mogłem poznać historię Patrycji.
Bardzo chciałbym obejrzeć drugi sezon o pierwszych latach spedzinych za kratami, a nawet mogliby pokazać jak spedza aktualnie życie po wyjściu z więzienia. Jsk sprawy sie mają jak utrzymuje relacje z rodzeństwem zlin przyjaciółką, ktora poznala pod jednem celi Agata Mazur zbudowana na prawdziwych fundamentach. Jestem też ciekaw czy podejmie decyzję aby kontynuować naukę, bo to była jej życiową szansa aby wyrwać się i zacząć godnie żyć według swoich postanowień czy wytrwa w tym wszystkim aby obrać właściwy cel.
Julita, Rulewscy albo Krystian też podibaky mi sie postacie. A szczególnie Krystian mój imiennik.
Ola Adamska jest niebywale utalentowana aktorką, która świetnie stworzyła i popriwadziła tą postać niesamowicie ja ożywiła.
Nic wiec dziwnego, że zyskała sympatię wśród widzów, a dzueki temu wielu ludzi uświadomienie sobie, że wypadki chodzą po ludziach i każdego z nas może spiotkać zly los, ktory na mgnieniu oka może wywrócić do góry nogami nasze życie choćby nawet za nieumyślny wypadek kiedy panują w nas silne emocje spowodowane choćby sprawami rodzinnymi, a nawet za zbrodnie, które sie nie popełniło jak i również za pomówienia...