PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10023181}

Pati

2023 -
7,3 8,1 tys. ocen
7,3 10 1 8085
6,5 4 krytyków
Pati
powrót do forum serialu Pati

Bardzo dobrze, że postanowili nakręcić serial o Pati, ktora w pełni nato zasłużyła
Po obejrzeniu skazanem mogłem poznać jej historię z przeszlosci o dziewczynie która chciała walczyć o siebie dostać stypendium dla najlepszych kucharzy. Poza tym bardzo dobry człowiek. Piekna, charyzmatycznego psoba i zasze mlwi to co myśli...niestety los niebyl łaskawy... wakacje piekła rodem...tyle nieprzemyślanych sytuacji i podjętych decyzji. Bardzo podobał mi się srisl w jaki sposób go pokazano.
Cieszę się, że mogłem poznać historię Patrycji.
Bardzo chciałbym obejrzeć drugi sezon o pierwszych latach spedzonych za kratami, a nawet mogliby pokazać jak spedza aktualnie życie po wyjściu z więzienia. Jak sprawy sie mają jak utrzymuje relacje z rodzeństwem z przyjaciółką, ktorą poznala pod jednej celi Agate zMazur zbudowana na prawdziwych fundamentach. Jestem też ciekaw czy podejmie decyzję aby kontynuować naukę, bo to była jej życiową szansa aby wyrwać się i zacząć godnie żyć według swoich postanowień czy wytrwa w tym wszystkim aby obrać właściwy cel.
Julita, Rulewscy albo Krystian też podibaky mi sie postacie. A szczególnie Krystian mój imiennik.

Ola Adamska jest niebywale utalentowana aktorką, która świetnie stworzyła i poproadziła tą postać po prostu niesamowicie ja ożywiła.
Nic wiec dziwnego, że zyskała sympatię wśród widzów, a dzueki temu wielu ludzi uświadomienie sobie, że wypadki chodzą po ludziach i każdego z nas może spiotkać zly los, ktory na mgnieniu oka może wywrócić do góry nogami nasze życie choćby nawet za nieumyślny wypadek kiedy panują w nas silne emocje spowodowane choćby sprawami rodzinnymi, a nawet za zbrodnie, które sie nie popełniło jak i również za pomówienia...