Uwielbiam ten serial, oglądałam go lata temu kiedy emitował go TVN i oglądałam go niedawno z napisami na kompie. Świetnie się ogląda serial w orginale po hiszpańsku i tylko z napisami, można się nawet nauczyć trochę języka ;) Boscy Gabriela i Fernando, bardzo fajna z nich była para w tym serialu. Żadna inna telenowela mi się tak nigdy nie podobała!! Polecam!!
To jedna z moich ulubionych telenowel - zdecydowanie niezapomniana! :)
Też przymierzam się do powtórnego obejrzenia serialu - masz może jakieś konkretne źródło, z którego oglądałaś (jak napisałaś w oryginale i z napisami)...? Nie ukrywam, że chętnie również bym sobie obejrzała, a nie znalazłam jak na razie nigdzie udostępnionych wszystkich odcinków...
Ściągnełam ten serial z napisami z chomika :) 102 odcinki oraz 2 dodatkowe - dalsze losy Pauliny i rodziny Bracho. Ale z tego co widziałam to ogólnie udostępnionych jest tylko 12 odcinków, za reszte trzeba zazwyczaj zapłacić żeby dostać hasła do nich, ponieważ serial tłumaczyły z tego co pamiętam chyba 2 osoby i wiadomo nie poświęcały swojego czasu za darmo ;) Za to jeśli ktoś zna hiszpański to w oryginale są dostępne wszystkie odcinki.
Ściągnełam ten serial z napisami z chomika :) 102 odcinki oraz 2 dodatkowe - dalsze losy Pauliny i rodziny Bracho. Ale z tego co widziałam to ogólnie udostępnionych jest tylko 12 odcinków, za reszte trzeba zazwyczaj zapłacić żeby dostać hasła do nich, ponieważ serial tłumaczyły z tego co pamiętam chyba 2 osoby i wiadomo nie poświęcały swojego czasu za darmo ;) Za to jeśli ktoś zna hiszpański to w oryginale są dostępne wszystkie odcinki.
z jakiej strony ściągnęłaś ten serial????
jeśli mogłabyś to byłabym wdzięczna gdybyś mogła mi na meila powysyłać te odcinki: julisia90@wp.pl
z góry dzięki! :)
mogłabyś mi wysłać link do tej strony bo też chciałabym jeszcze raz zobaczyć ten serial;) z góry dziękuję ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yRndFaXv5xI&feature=plcp proszę nareszcie mozna obejrzeć :)) i mam nadzieję że nie usuną!