PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103910}

Paulina

La usurpadora
1998
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2053
Paulina
powrót do forum serialu Paulina

Uwilebiam ja mam nadzieję, że ja kiedyś powtórzzą!!!: (

ocenił(a) serial na 9
Breprue

Tak to też moja ukochany serial, kiedy będzie znowu?

Betinka

powinni go powtórzyć. Jest rewelacyjny. Jedna z najlepszych telenowel, inne to już chłam.

ocenił(a) serial na 10
Betinka

zgadza się Paulina to najlepsza telenowela latynoska, super akcja, wspaniała gra Gabrieli Spanic, świetna fabuła i muzyka.. powinni owtórzyć. Dzis już nie kręci się tak dobrych telenowel.
p.s miałam 12/13 lat jak to leciało na tvn teraz mam 20 i z chęcią bym obejrzała

ocenił(a) serial na 9
Breprue

Pamiętam jak ryczałam, gdy się skończył :( To był najlepszy serial jaki widziałam... Macie racie mogliby go powtórzyć...

Breprue

ja też chciałabym bardzo, aby go powtórzyli

ocenił(a) serial na 10
Breprue

Ja też jestem za powtórzeniem tej telenoweli, bo wszytko inne, to już nie to samo... Powtarzali wszytkie telenowele na tvn 7, ale tej akurat na złość nie, nie wiem, co się stalo ale ta była najlapsza...

Breprue

MOIM ZDANIEM TO TEŻ NAJLEPSZA TELENOWELA !!!!!!!!!! JAK NA TVN BYŁA EMITOWANA MIAŁAM CHYBA Z 10 LAT:))

ocenił(a) serial na 9
MewKA_ZBO

Powtórzyć Paulinę!!!!!!!!! Jedna z najlepszych telenowel, ma być z powrotem ijuż!!

ocenił(a) serial na 10
Betinka

dziewczyny mam pomysła! zróbmy internetową pteycje do TvN niech ja powtórza ale na tvn a nie na tvn& tak ze by kazdy mógł obejrzeć, Paulina rulez, rocks i wogóle wymiata!!! dawać paulinę jeszcze raz!!!

ocenił(a) serial na 10
Lady_Rita

Tyle że takie petycje ani cokolwiek innego, guzik przemawiają do TVNu:/ mają za przeproszeniem w d...nasze prośby:/ a dokładniej o tym można poczytać sobie tu http://forum.seriale.pl/topics23/tv-skargi-zazalenia-i-zyczenia-vt12250.htm co prawda wątek dotyczy jakiejś brazyliady, ale wszystko koncentruje się na zażaleniach o TVN

ocenił(a) serial na 10
Byniu

hehe zgadza sie cos czuje że niczego nie powtóerza beda puszcać badziewskie programy albo braziliane;/ nóz się w kieszeni otwiera

Lady_Rita

też pragnę tego, żeby powtórzyli Paulinę w tv.!

estrella93RBD

A może zamiast powtarzać zrobili by wzorem Brzyduli polską wersję ???

ocenił(a) serial na 10
Breprue

popieram i jeszcze bym mogł Rosalinde dodać. Pozdrawiam fanów starych
telenowel

bodzio2701

wątpię, że powtórzyliby telkę sprzed wielu lat...prościej już będzie poszukać na własną rękę odcinków w necie. a kto jeszcze nie oglądał - polecam na youtube obejrzeć sobie taką niby-kontynuację "Mass alla de la usurpadora"...czyli dalsze losy Pauliny, których w polskiej TV nie wyemitowali ;))

ocenił(a) serial na 9
Breprue

A co najciekawsze (o ile Wikipedia mówi prawdę), to w tej telenoweli zagrało trochę cudzoziemców bo Gaby jest Wenezuelką, babcia Pieda pochodziła z Argentyny, Rodrigo z Urugwaju, Luciano z Kuby, Donato z Hiszpanii no i nasza rodaczka Gema czyli Dominika Paleta. Heh a ten co grał Luciana czyli Mario Cimaro zagrał ponoć w Romeo i Julii razem z DiCaprio :) jaki ten świat mały :)

ocenił(a) serial na 10
Betinka

O, to ciekawe : ) Też lubiłam stare telenowele, jako nastolatka dużo ich oglądałam. Paulina jedna z moich ulubionych, jeszcze parę innych też lubię.