Uwilebiam ja mam nadzieję, że ja kiedyś powtórzzą!!!: (
zgadza się Paulina to najlepsza telenowela latynoska, super akcja, wspaniała gra Gabrieli Spanic, świetna fabuła i muzyka.. powinni owtórzyć. Dzis już nie kręci się tak dobrych telenowel.
p.s miałam 12/13 lat jak to leciało na tvn teraz mam 20 i z chęcią bym obejrzała
Pamiętam jak ryczałam, gdy się skończył :( To był najlepszy serial jaki widziałam... Macie racie mogliby go powtórzyć...
Ja też jestem za powtórzeniem tej telenoweli, bo wszytko inne, to już nie to samo... Powtarzali wszytkie telenowele na tvn 7, ale tej akurat na złość nie, nie wiem, co się stalo ale ta była najlapsza...
MOIM ZDANIEM TO TEŻ NAJLEPSZA TELENOWELA !!!!!!!!!! JAK NA TVN BYŁA EMITOWANA MIAŁAM CHYBA Z 10 LAT:))
Powtórzyć Paulinę!!!!!!!!! Jedna z najlepszych telenowel, ma być z powrotem ijuż!!
dziewczyny mam pomysła! zróbmy internetową pteycje do TvN niech ja powtórza ale na tvn a nie na tvn& tak ze by kazdy mógł obejrzeć, Paulina rulez, rocks i wogóle wymiata!!! dawać paulinę jeszcze raz!!!
Tyle że takie petycje ani cokolwiek innego, guzik przemawiają do TVNu:/ mają za przeproszeniem w d...nasze prośby:/ a dokładniej o tym można poczytać sobie tu http://forum.seriale.pl/topics23/tv-skargi-zazalenia-i-zyczenia-vt12250.htm co prawda wątek dotyczy jakiejś brazyliady, ale wszystko koncentruje się na zażaleniach o TVN
hehe zgadza sie cos czuje że niczego nie powtóerza beda puszcać badziewskie programy albo braziliane;/ nóz się w kieszeni otwiera
popieram i jeszcze bym mogł Rosalinde dodać. Pozdrawiam fanów starych
telenowel
wątpię, że powtórzyliby telkę sprzed wielu lat...prościej już będzie poszukać na własną rękę odcinków w necie. a kto jeszcze nie oglądał - polecam na youtube obejrzeć sobie taką niby-kontynuację "Mass alla de la usurpadora"...czyli dalsze losy Pauliny, których w polskiej TV nie wyemitowali ;))
A co najciekawsze (o ile Wikipedia mówi prawdę), to w tej telenoweli zagrało trochę cudzoziemców bo Gaby jest Wenezuelką, babcia Pieda pochodziła z Argentyny, Rodrigo z Urugwaju, Luciano z Kuby, Donato z Hiszpanii no i nasza rodaczka Gema czyli Dominika Paleta. Heh a ten co grał Luciana czyli Mario Cimaro zagrał ponoć w Romeo i Julii razem z DiCaprio :) jaki ten świat mały :)