PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95234}

Pełna chata

Full House
1987 - 1995
7,3 17 tys. ocen
7,3 10 1 16821
Pełna chata
powrót do forum serialu Pełna chata

Zgadzam się, Puls z zasady puszczał po dwa odcinki podobnych seriali np. Wszyscy Kochają Raymonda. Sam sie zastanawiam dlaczego puszczają tylko jeden odcinek...
Osobiście pierwszy sezon "Zjadłem" w dwa dni :)
Wiecie może czy na internecie są inne sezony oprócz pierwszego w lektorem lub polskimi napisami?

użytkownik usunięty
Gerbi13

Ja niestety spotkałam się tylko z pierwszym...

ocenił(a) serial na 9
Gerbi13

Są też drugi i trzeci :)

ocenił(a) serial na 8
monix_zet

nie wiem czy są z napisami / lektorem ja oglądałam w wersji orginalnej jakieś 3 lata temu.

okta16

A nie wiecie czemu na stronach chomikuj odcinek ma tylko 10 miniut nie ma go w całości.

Regan_McLeod

hahah. Sorry, musiałam ;] Są w całości, tylko musisz je ściągnąć, a odtwarzacz na chomiku ma ograniczony czas- odtwarza tylko pierwsze 10 minut jakiegokolwiek filmu.

ocenił(a) serial na 8
Georgie

http://tv.blinkx.com/show/full-house/ScXanV-Xi5CH_FHJ - w wersji orginalnej ;)

ocenił(a) serial na 10
okta16

kurcze ja bym chętnie pooglądała ale z lektorem na iitv jest chyba dwie czy trzy serie i chyba nie całości... niestety z angielskiego dobra nie jestem i bym się tylko bardziej męczyła niż miała z tego przyjemność...

ocenił(a) serial na 8
malami91

"this is nuts"! Lektor nie oddaje calości! Poza tym wiele można się domyślić, jak się aż tak bardzo nie ogarnia języka angielskiego. " don't worry, be happy" ;D

To Cię przekona: http://www.youtube.com/watch?v=N2qz8a8tYNw

okta16

hahaha xD
uwielbiam ten serial przede wszystkim za to:)
a no właśnie niestety, pomimo wielu prób poszukiwań znalazłam tylko w całości 1 sezon online...
także jak ktoś się bardziej obeznany, będę wdzięczna za link ;)

tallulah_lulu

na kinomaniak znajdziecie odcinki tego serialu z lektorem

ocenił(a) serial na 10
Magda_1988

Na seriale.fm są wszystkie odcinki, 8 sezonów ;))