PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649462}

Piąty stadion

2012 - 2014
4,1 2,7 tys. ocen
4,1 10 1 2741
5,0 2 krytyków
Piąty stadion
powrót do forum serialu Piąty stadion

Podobno twórcy "Piątego stadionu" czytają komentarze w necie nt. tej reklamówki. Pomóż im i odpowiedz na pytanie:

Czy po obejrzeniu chociaż jednego odcinka z większą ochotą sięgnąłeś po Tyskie w sklepie?

TAK - "Piąty stadion" obrócił moje myślenie o piwie o 180 st., teraz piję tylko Tyskie
NIE - pozostaję przy swoim ulubionym i nawet Karolak nie namówi mnie do zmiany, sorry

chatiflatt

TAK/NIE Ponieważ Tyskie jest z mojego miasta i zawsze piję, chociaż trochę ostatnio mnie denerwuje że daje kasę kiedyś na Wisłę, teraz na Piasta Gliwice, a sport w Tychach olewa..

ocenił(a) serial na 1
chatiflatt

NIE
ja piję tylko Lecha, bo "zimny Lech" jest najlepszy. ożywia, tak jak "Oshee - ożyj zwyciężaj" ;)

chatiflatt

Akurat to pewnie wielkiej różnicy im nie robi, bo obie marki to i tak ta sama firma ;-)

chatiflatt

To pytanie powinno byc skierowane do sponsorów, bo co to obchodzi twórcow? Pieniadze dostaną? Dostaną. Więc myślę, ze nie robi im to róznicy jakie piwo piją ludzie. To, że Browary Tyskie zdecydowały się wyrzucić w bloto pieniądze przez co puszka jest o 15 groszy droższa, to już jest ich strata.