Fajny serial a tak mało odc... będzie wiecej np. jakaś 2 seria czy nie nie wiem jak myślicie ??
niestety, nie :( w stanach serial miał słabą oglądalność i zawieszono produkcję drugiego sezonu. wątpię, czy 'reanimowali' by go po trzech latach...
Ale może będzie bo jak jest cała seria na ebay'u do kupienia to może dadzą 2 serię. A sądząc po głosach to chyba ma dobrą oglądalność ale ja tam sie nie znam.
nie wydaje mi się. gdy 3 lata temu kończyli emisję w stanach, fani podpisywali petycje itp, ale nic z tego nie wyszło, i zapomnieli. Musimy sie pogodzić z tym, że 2 serii nie ma i nie będzie. :(
pozdrawiam
Przypomina mi to jak na TVP1 lecial serial "Najlepsze lata"..tez bylo parenascie odcinkow i nagle skonczylo sie tak jakby jutro mial byc nastepny odcinek,tez skonczyl sie tak beznadziejnie,zero pointy..ale to wszystko przez to ze nie oplaca sie kontynuowac serialu i nie powstaja kontynuacje,,Fani tez podpisywali petycje i nic z tego nie wyszlo...szkoda:((
Serial moze dla niektorych denny,ale ja takie lubie:))
No niestety Polsat przestaje emitować "Pięknych" w środe, 16 lipca, i od czwartku na antenę wchodzi serial "Gorące Hawaje" - w skrócie: konfrontacja bogatych celebrytów z personelem Hotelu, na którym skupia się akcja, powiązania, perypetie, itp. Problematyka bardzo podobna to "Hotelu Babylon" emitowanego w TVP2.
Wracając do Pięknych - czy wie ktoś może, czy nakręcono drugi sezon? Jeśli tak - czy Polsat bezie go emitował?
Przecież wyżej ludzie pisali, że zawiesili produkcję drugiego sezonu, bo prosucentom się nie opłaca...
Więc skoro nie ma drugiego sezonu, to raczej Polsat go emitować nie będzie...
Więc ktoś ma złe informacje. Wznowiono produkcje, w grudniu 2006 i rozpoczęto 2 sezon. Niestety nie wiem, ile ma odcinków.
Na pewno w drugim sezonie jest 10 odcinków, bo 10.-ty ma tytuł "Parent's Night Fever". Czy nakręcono więcej - tego nie wiem.