Piękni

Beautiful People
2005 - 2006
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2836
Piękni
powrót do forum serialu Piękni

Fajny serial a tak mało odc... będzie wiecej np. jakaś 2 seria czy nie nie wiem jak myślicie ??

jackson7

mnie już wkurza ten film
.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

jackson7

niestety, nie :( w stanach serial miał słabą oglądalność i zawieszono produkcję drugiego sezonu. wątpię, czy 'reanimowali' by go po trzech latach...

nonetheless

Ale może będzie bo jak jest cała seria na ebay'u do kupienia to może dadzą 2 serię. A sądząc po głosach to chyba ma dobrą oglądalność ale ja tam sie nie znam.

iza5868

nie wydaje mi się. gdy 3 lata temu kończyli emisję w stanach, fani podpisywali petycje itp, ale nic z tego nie wyszło, i zapomnieli. Musimy sie pogodzić z tym, że 2 serii nie ma i nie będzie. :(
pozdrawiam

nonetheless

szkoda najbardziej mnie interesuje Karen i Ben choc wiemy ze razem będa

iza5868

Przypomina mi to jak na TVP1 lecial serial "Najlepsze lata"..tez bylo parenascie odcinkow i nagle skonczylo sie tak jakby jutro mial byc nastepny odcinek,tez skonczyl sie tak beznadziejnie,zero pointy..ale to wszystko przez to ze nie oplaca sie kontynuowac serialu i nie powstaja kontynuacje,,Fani tez podpisywali petycje i nic z tego nie wyszlo...szkoda:((
Serial moze dla niektorych denny,ale ja takie lubie:))

Ashantti

No niestety Polsat przestaje emitować "Pięknych" w środe, 16 lipca, i od czwartku na antenę wchodzi serial "Gorące Hawaje" - w skrócie: konfrontacja bogatych celebrytów z personelem Hotelu, na którym skupia się akcja, powiązania, perypetie, itp. Problematyka bardzo podobna to "Hotelu Babylon" emitowanego w TVP2.
Wracając do Pięknych - czy wie ktoś może, czy nakręcono drugi sezon? Jeśli tak - czy Polsat bezie go emitował?

paula_czekoladka

Przecież wyżej ludzie pisali, że zawiesili produkcję drugiego sezonu, bo prosucentom się nie opłaca...
Więc skoro nie ma drugiego sezonu, to raczej Polsat go emitować nie będzie...

lady_of_the_shadows93

Więc ktoś ma złe informacje. Wznowiono produkcje, w grudniu 2006 i rozpoczęto 2 sezon. Niestety nie wiem, ile ma odcinków.

paula_czekoladka

Na pewno w drugim sezonie jest 10 odcinków, bo 10.-ty ma tytuł "Parent's Night Fever". Czy nakręcono więcej - tego nie wiem.

paula_czekoladka

A te info mam z forum na stronie www.imdb.pl:)

paula_czekoladka

Jak ja lubię jak jest kilka źródeł informacji....

W takim razie zwracam honor =]

paula_czekoladka

gdzie dokładnie znalazłeś te informacje... ja tego szukałam i nic podobnego tam nie było :(

paulina_kondraciuk

Podobno była wysoka oglądalność, ale zdecydowali o nie kontynuowaniu serialu. Chanstwo! Wtedy zaczela sie era 'Skazanego na śmierc' 'Gotowych na wszystko' 'Tancow z gwiazdani' 'Chirurgow' 'Braci i siostr' i 'Brzydkiej Betty' wiec sie nie dziwie ze cos zdjac musieli, ale czemu akurat Pieknych??!!