ja sie wpisuje !!! choc wiem ze to nic nie da :((
bo przeciez ten serial byk robiony w USA w 2005 roku !!!
ale akurat amerykanscy fani powinni jakos przekonac ekipe tego serialu ;p bo teraz to juz takie cos jest na marne !!! chociaz mogliby w Ameryce dac stare odcinki jeszcze raz a pozniej zrobic drugi sezon ;D napewno by duzo ludzi ogladalo!
ale to nierealne !
http://www.imdb.com/title/tt0460624/episodes
patrzcie tu!!! tam pisze ze druga seria jest!!! ale czy to prawda nie wiadomo!
gdyby była, odcinki byłyby ponazywane i miały obok daty emisji. informację o drugim sezonie zamieszczono zapewne przed zakończeniem zdjęć, bo mieli kręcić dalsze odcinki (po obejrzeniu ostatniego odcinka chyba nikt nie ma wątpliwości...), ale nie wypaliło.
"The show was popular amongst its viewers but did not bring in high ratings, resulting in cancellation after sixteen episodes. Part of the reason may have been a hiatus between episodes eight and nine.( http://en.wikipedia.org/wiki/Beautiful_People_(TV_series) )
jakkolwiek byśmy nie chcieli i gdziekolwiek byśmy nie szukali, DRUGIEJ SERII NIE MA. a zakończyli w najgorszym momencie, jaki tylko można sobie wymarzyć. Moim zdaniem mogli przynajmniej dokręcić jakiś epilog czy coś... a tak to nigdy się nie dowiemy jak to się skończyło...
pozdrawiam
Dopiszmy sobie wspólne zakończenie. To moje zakończenie wątku mojej ulubionej bohaterki :
Karen znalazła ten list wybiegła z mieszkania. Ben za nią wybiegł ale jej nie znalazł. Oboje się rozstali. Po paru tygodniach, na Karen 'napadli' reporterzy i paparazzi, kiedy wychodziła z baru swojej siostry. Okazało się że tuż obok niej wisi wielki billboard ze zdjęciem zrobionym przez Bena. Karen została nową twarzą Maybeline. Tego samego dnia poszła podziękować fotografowi. Ben przeprasza ja a Karen mu wybacza. Zaczynają sie spotykać. Karen ląduje na licznych okładkach jako topmodelka.
Fajne zakończenie podoba sie mi, a tak w ogóle to własnie nie w porządku że teraz dopiero sie zaczęło coś dziać a tu koniec, ciekawi mi co by działo sie dalej z Sophie i Chrisem, z Karen i Benem (to przedewszystkim) i Lynne. Widać że spodziewano sie stworzyć drugi sezon ale czemu go nie ma pozostaje pozostaje dla mnie tajemnica. W ogóle szkoda że tak to sie okropnie skończyło.
mi też się nie podoba ja polubiłam ten serial a tu koniec! może polsat da 2 sezon jak jest wogóle
jast jakaś strona w necie o pięknych?
niby na IMDB pisze że jest 2 sezon, ale przy obsadzie np. Daphne Zuniga pisze, że wystąpiła w 16 odcinkach.. czyli tylko 1 seria :(
a co do zakonczenia to juz wiem czemu okreslili ten serial jako dramat.. Wszystkie pojechały do Nowego Jorku żeby realizowac swoje zyciowe marzenia i być szczęśliwe.. a jak się to wszystko konczy? Karen myslala ze znalazla w koncu fajnego faceta a tu znowu rozczarowanie, Lynn została oszukana przez wspolniczke.. i jakby nie patrzec Sophie jest smutna, ze jej chlopak ciagle lata do tego dziecka.. totalna katastrofa.. bardzo mi sie nie podoba to zakonczenie.. i szkoda że (raczej) nie dowiemy sie co dalej.. :(
a o serialu mozna troche poczytac na angielskiej wikipedii (tam są tez linki do innych stron) no i na IMDB
pozdrawiam :*
mnie jakoś najbardziej interesowały losy Sophie i Chrisa.
ale to chyba dlatego, że Chris (Sean Wing) przyciągnął mnie swoim wyglądem, bo raczej faceci z którymi zadawała sie Karen nie byli zbyt przystojni.. ale to wszystko zależy od gustu ;)
a co do zakończenia, również mi się nie podobało.
wolałabym by było bardziej pozytywne. ;)
jesli to prawda, że będzie drugi sezon to bardzo się cieszę!
bo serial mnie naprawdę wciągnął. ;)
ale jeśli nie ma drugiego sezonu to tak jak już pisaliście nic się nie da z tym zrobić.. jedyne co możemy to znaleźć gdzieś w internecie te 16 odc. z pierwszego sezonu i oglądać je jeszcze raz.. haha.. ;d
pozdrawiam. ;p
Ja na początku myślałam że bedzie fajny serial miło się oglądało te pierwsze odcinki aż do tego kiedy nicky wyjechał i wszystko zaczęło się walić :/ chris nie za bardzo mi się spodobał i lyn która tak nagle rzuca prace i rozstaje się z facetem którego rzekomo kochała przez 20 lat oO i karen to zakończenie z nią było totalnie bez sesnu rozumiem jak by był 2 sezon bo jak dla mnie to jest urwane w połowie totalnuy bez sens przestałam lubieć ten serial za tą końcówke :/ , ale zakończenie -she- bardzo mi się podoba :)))
Tu aż się prosi o 2 season albo chociaż o jeszcze 1 odcinek! Jak reżyser wiedział że zdejmą z anteny to mógł na jakiejś stronie napisać jakby się to skończyło:? Bo niby to tylko serial, ale ja jednak zawsze wolę jasne sytuacje a nie ja kkończą tak nie wiadomo jak.
Ok. Jak wam się tak podobało.. to napiszę zakończenie wątku mojej 2 ulubionej bohaterki Anaabelle.
Wakacje nie ma zadań a mnie przepełnia wena.
Annabelle spotkała przypadkowo Ms. Newburg w drzwiach restauracji, w której pracowała Sophie. Nauczycielka nie zwróciła na nią uwagi, płakała. Annabelle podeszła do Sophie i zapytała co sie stało. Okazało się że Ms. M. pokłóciła sie ze swoja dziewczyną. Annabelle postanowiła zdobyć serce nauczycielki. Próby powiodły się, bo umówiła sie na rankę w parku. Było słoneczne popołudnie. Obie panie rozmawiały i śmiały sie. Naglę przed nimi stanęła była dziewczyna Ms. M. Nauczycielka przeprosiła Annabelle i zaczęła rozmawiać z byłą. Te przeprosiły się nawzajem i zaczęły się całować. Annabelle otworzyła usta ze zdziwienia. Łzy napłynęły jej do oczu. Pani Newburg przypomniała sobie o swojej randce, odwróciła się i powiedziała:
-Annabelle...
Annabelle cofnęła się.
- Annabelle, przepraszam, my..
Anabelle odwróciła się i biegła a łzy spływały po jej policzku. Była zagubiona. Nie wiedziała kim jest. Czy podobają jej się kobiety czy mężczyźni. Biegnąc tak wypadła na ulicę... Wpadła pod samochód. Karetka zawiozła ją do szpitala.
Następnego dnia Annabelle otworzyła oczy. Leżała w łóżku szpitalnym a nad nią stało 4 ludzi. Sophie, Gideon i dwoje nastolatków: Dziewczyna i chłopak, Kate i James. To on prowadził auto a dziewczyna była jego siostrą. Oboje przeprosili Annabele. Kate zaprzyjaźniła się z Ann a James zastał jej chłopakiem. :)
PS:jeśli ktoś woli mogło by być odwrotnie :D
Jak chcecie mogę dokończyć wątki pozostałych bohaterów.
Nie wiem czy chcecie czy nie ale napisałam sobie (dla siebie) dalszą historię. Nie lubię Chrisa ale nie było innego rozwiązania. Umieszczam ją dla Was. Takie zakończenie i tak jest lepsze niż jak w serialu.
Sophie zastanawiała się nad związkiem z Chrisem. Postanowiła się z nim zobaczyć. Po drodze spotkała żonę jego brata wychodzącą od Chrisa. Porozmawiała z nią. Usłyszała, że ma szczęście będąc z Chrisem bo to jest najlepszy i najmilszy chłopiec na świecie. Kilka chwil później Sophie nacisnęła guzik domofonu Chrisa. W jego mieszkaniu leżała mała siostrzenica. Oboje usiedli obok niej. Chris powiedział Sophie, że nie mogą być razem. Sophie nie zgodziła się na to. Powiedziała żeby to przemyślał i że postara się przekonać do niego swoją matkę. Chris pożegnał Sophie...uściskiem dłoni.
Lynn Kerr postanowiła wycofać się z interesu, skończyć z projektowaniem. Była załamana, wpadła w depresję. Poszła do baru. Zamówiła drinka. Później następnego. Pijąc trzeciego do baru wszedł Julian Fiske razem ze swoim synem. Mimo protestów Nicholasa przysiedli się do Lynn. Ta była trochę zaskoczona, trochę rozbawiona i sącząc trzeciego drinka opowiedziała im o okrutnej narkomance Zoe, która przywłaszczyła sobie jej dorobek... Julian Fiske po raz drugi postanowił jej pomóc. Wynajął adwokata. Lyyn wygrała proces a Zoe musiała za wszystko zapłacić. Córka Lynn, Karen, wypromowała ubrania matki. Tym razem blogi pisały: Modelka Karen Kerr, na pokazie nowych kosmetyków Maybelline, miała na sobie oszałamiającą sukienkę z najnowszej kolekcji swojej matki, Lynn Kerr. Lynn zrobiła karierę i zaczęła spotykać się z Julianem. Otworzyła też własny butik. Nicholas nie był z tego powodu zadowolony bo miał zamiar odzyskać Sophie. Dwa dni później wrócił jednak do matki. Dzień wcześniej zrozumiał, że Sophie jest szczęśliwa. Kiedy poszedł do jej baru zobaczył całującą się z Chrisem. Oboje pogodzili się. Chris przemyślał wszystko i powiedział, że nie może żyć bez Sophie. Usiedli przy stoliku i zaczęli obmyślać plan w jaki sposób przekonać Lynn do Chrisa...
Parę miesięcy później w święto Bożego Narodzenia Kerr'owie postanowili wyprawić obiad. Wszyscy usiedli do wspólnego stołu. Był Julian, Lynn, Chris razem z bratanicą i jej matką, Gideon ze swoją nową dziewczyną ( nie była modelką, jednak pasowała idealnie do Gideona) Annabelle z Jamesem i Kate, Karen, Ben oraz Sohie, robiąca wszystkim tysiące zdjęć. Po kolacji wręczyła Chrisowi prezent. Czerwoną gitarę z wyrytym imieniem chłopaka...
Bardzo dziękuję za to zakończenie! Próbuję sobie wmówić, że właśnie takie było. Przyniosło mi wiele emocji :D
Pozdrawiam.
Hej. Ja tez ogladalam ten serial ale nie stety nie widzialam ostatnich 20 minut dzisiejszego odcinke. Moglby mi ktos powiedziec co się stalo ? O co poklocila sie Karen z Benem ? Z gory dziekuje ;)
Karen przyszła do Bena i przypadkiem przeczytała liścik,który był dołączony do kwiatów, które dostał od firmy MAYBELLINE. Były tam podziękowania skierowane do Bena,że oddał decydujący głos na dziewczynę,która wygrała konkurs.Pisała tam również,że właśnie Karen zajęła 2 miejsce i dzięki głosowi Bena mogłaby wygrać.Karen miała do niego żal o to, że nie oddał tego głosu na nią, że zrobił to celowo.Co było dalej nie wiem,bo na tym się odcinek 16 zakończył...
też tak uważam.jak już się coś zaczyna to powinno się to skończyć(tak moim zdaniem).Ja najbardziej ze wszystkich lubiłam Gideona, niestety do czasu.Niekorzystnie na mój odbiór tej postaci wypłynął epizod z romansem z dziewczyną jego ojca.Słabo mi do tego pasował, bo jak na początku było widać, był chłopakiem strasznie nieśmiałym w stosunku do dziewczyn(pierwszy pocałunek z Annabell, bicie się czołami :P).No i w ogóle ta miłość do Sophie.Ładnie to okazywał.Wtedy był prawdziwy, taki niepewny, bezradny (to było podstawą jego postaci), a podczas tego romansu stał się zupełnie kimś innym (osobą myślącą tylko o jednym), kimś kogo nie lubiłam.Wtedy postać dużo straciła.Niestety.Mimo to bardzo bym chciała zobaczyć jak potoczyłby się dalej jego losy.Strasznie mi przykro,że nie ma 2 serii.Ale jak się domyślam nie wznowią produkcji...
Widzę, że zrobiło się tu gorąco ;-) szczęście w nieszczęściu, że tyle osób oglądało serial i że nie tylko mnie wkurzyło zagranie Polsatu, który btw, ma w zwyczaju emitowanie jedynie pierwszych serii serialu, później nie ma już nic... ehuuuu... :-(
;-) ;-*
mogli chociaż dokręcić chociaż parę odcinków. Taki fajny serial a ma tylko 16 odcinków a taki szajs jak moda na sukces ma już ponad 5000 tysięcy i gdzie tu sprawiedliwość
No bo wiesz tutaj może się wszystko wydarzyć, a w ''modzie na sukces'' byl juz kazdyz kazdym i ludzi ciekawi kto z kim będzie jeszcze raz ;P
No niestety. Serial zakończył się na tzw. "cliffhangerze", a drugiego sezonu nie było. Odwołali produkcje. To po co w ogóle było zaczynać i robić ludziom smaczek? Eh... amerykanie, im tylko kasa w głowie.
Ludzie. Nie przejmujcie sie tak. Jest dużo fajnych seriali tego typu. Szkoda że czasami naprawdę fajne seriale zdejmują z anteny. Moim ulubionym jest "Runaway". Miał chyba 10 (!) odcinków. szkoda bo był świetny. Polecam wam Gossip girl. Tam jest też wątek z "elitą". Jednak jeśli chodzi o młodzieżowe to mój ulubiony to Kyle XY. Lubię jeszcze One tree hill i The O.C. Mi szkoda tylko że nie zakończyli tego jak powinni. Dokręcić z 5 scen i posklejać z 16 odcinkiem oraz wyrzucić pare innych i idealny koniec gotowy.
Też oglądam "Gossip Girl" i mi się nawet podoba. "The O.C." tylko przelotnie w tv. Przestałam jak zabili Marissę.
A "One Tree Hill" to PRAWIE nałogowo. Jeden z moich ulubionych.
Jeszcze kiedyś były takie seriale jak "Nowe wcielenie" i "Randka z gwiazdą", które też beznadziejnie się skończyły. I tak należą do moich ulubionych, no ale szkoda. Oglądał ktoś?
cieszę się, że nie tylko ja się tak wkurzyłam tym serialem, znaczy jego końcem. najbardziej mi szkoda wątku Karen-Ben, zostawić mnie w takiej niepewności co było dalej? ale zakończenie She mi się podoba :)
kurde, żeby nawet epilogu nie nakręcić? :/
Nie przejmować się ... eh nie to ze nie myslimy o niczym innym ale jak juz puszcza serial to by im sie nic nie stalo jakby go normalnie zakonczyli. Po prostu amerykanie mają tyle różnych seriali ze im wszystko jedno skonczy sie jeden nakrecą drugi to co nam tu pokazują to namiastka tego wszystkiego albo jak pokazą to kilka lat po premierze O.o. chociaz dobrze ze wogole cos do nas dociera ;P
Ja lubię ''Veronica Mars'' ale mi skonczyli po 3 seasonach niby mial byc jakis film konczoncy ale ciiiiiisza i tyle:/
Polsat teraz same seriale wykupuje ktre zakończyły emisję : Beautiful people 16, Runaway 10 odc, rodzina Doque (czy coś nie ogladałam 13odc), Live is wild - leci w niedziele 13odc nie pamiętam innych ale Polsat oszczędza jak może.
Nom, ja tam na Polsacie oglądam "Mamuśki", "Miodowe lata", "Beverly Hills". Hehe. A od niedawno całkiem przyjemny serial "Gorące hawaje". Dzisiaj dopiero pierwszy odcinek wyemitowali.
do tego "Love, Inc.", któr leci(ało?) równo z Pięknymi, z tego samego roku. Joan z Arkadii chyba też jakoś urwali. to cud, że wykupili 3 serię prison breaka...
Wpisuję się, ponieważ uważam, że film przerwano w nieodpowiednim momencie!
Chciałabym dowiedzieć się chociaż jak skończy się wątek Ben - Karen!
Polsat często emituje seriale, które kończą się bez sensu!
Kiedyś oglądałam właśnie w Polsacie taki serial "Joan z Arkadii" i też nie przypominam sobie żeby było jakieś sensowne zakończenie tego serialu!
ja też oglądałam Joan z Arkadii ale juz nie pamietam zakończenia. Ale to był bardzo fajny serial :)
szkoda ze pzrestali kręcic Pięknych..
Może i "Gorące hawaje" to będzie fajny serial, ale jednak uważam, że "Piękni" to był lepszy film dla młodzieży.
Dzięki za odpwoedz ;) Tez uwazam, ze Polsat emituje seriale ktore za szybka sie konczą. A mam jeszcze jedno pytanie Sophi wkoncu byla z Chrisem czy rozstala sie z nim z woli jej matki ?
wiecie co, mam pomysł xD jeżeli to prawda że jest 2 sezon to możemy napisać prośbę do Polsatu żeby wyświetlili resztę odcinków :P raczej to małoprawdopodobne ale warto spróbowac xD
genialne.
ok, powtórzę to ostatni raz. DRUGIEJ SERII NIE MA, NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE. piszcie sobie co chcecie, a polsat i tak będzie miał to w dupie, bo swoją robotę już wykonał. wykupił 16 odcinków starego serialu, o którym w Stanach już zapomniano, a w Polsce jakąś oglądalność miał. Liczą sie tylko pieniądze.
I nie łudźcie się, że dla grupki nastolatek z Polski, do której serial dotarł po trzech latach, kiedy już nawet aktorzy o nim zapomnieli, bo grają w nowych produkcjach, zbierze sie cała ekipa i dokręcą dalsze odcinki. Myślicie, że po przerwaniu emisji w Stanach nie pisano petycji? Pisano. Klamka zapadła. Mi też jest przykro.
pozdrawiam wszystkich umiejących czytać ze zrozumieniem.
Te petycje i tak zawsze g**** dają.
To tylko fani myślą, że coś nimi zdziałają, a nie mają pojęcia, że się oszukują. Zresztą to tylko serial. Powstanie jeszcze nie jeden taki.
Touched By An Angel
7th heaven
Roswell
Jericho
Family Guy
lista seriali zdjętych z anteny, ale reaktywowanych dzięki petycjom.
No na pewno trochę jest seriali, które zaczęto dalej kręcić, ale ich jest mało niestety. I tak dalej jestem za tym, że petycje dużo nie dają.
oczywiście, masz rację. Seriale, któr wymieniłam, były dużo bardziej popularne niż BP, i fani wręcz wyprówali sobie żyły, żeby je ocalić. Chciałam tylko pokazać, że czasami petycje pomagają... ale nie w tym przypadku.
cóż... pozostaje przerzucić się na Modę na sukces, ona nigdy się nie skończy.
Ciekawe czy skończy się za mego żywota. Obiecałam sobie, że obejrzę ostatni odcinek "Mody na sukces", ale nie wiem czy dożyję.
Ja nawet nie wiedzialam ze to ostatni odcinek, siadam przed telewizorem i patrze a ty nie ma.. biegne zobaczyc na gazete a tam pisze te oststni byl;(
Znalazłam
odcinek
9
i parę
scen
innych
odcinków
tu
są
wszystkie:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=172965531&blogID =246221938
Joan z Arkadii to wiem ze jakiś czas byl na TV4 ale nie wiem jakie serie. Kilka razy udalo mi sie obejrzec.
Ja mam prośbę: może ktoś mi dopowiedzieć ostatnie 10 min ost odcinka, bo mi polsat przestał działać i nie wiem co się stało. Jakieś zakłócenia były. U Was też? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam :)
Ja sie wpisuje... Czemu nie ma wiecej odcinków... szkoda;/// ja chce jeszcze xD