Piękni

Beautiful People
2005 - 2006
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2836
Piękni
powrót do forum serialu Piękni

Czy ktos byłby tak dobry i napisł mi jak skończył się ten dziiejszy ostatni odcinek...dokładnie od momentu jak na tym pokazie zjawiła się ta czarnulka (nie wiem jak ma na imie) bo jakas babka zadzwoniła i nie mogłam się skupić na oglądaniu i gadaniu :)
p.s. a najbardziej interesuje mnie co to był za list co trzymała Karen

ocenił(a) serial na 10
Kasiol

Karen nie otrzymała listu tylko jak poszła do Bena to po prostu zauwazyła go jak leżał u niego w mieszkaniu na półce i przez przypadek przeczytała a tam były podziękowania od tej firmy Mabeline (czy jakoś tak) dla Bena za jego decydujący głos w sprawie wyboru pomiędzy Karen a ta drugą modelką co wygrała, no i wszystko jasne bo zagłosował na tamtą drugą no i Karen wybiegła z mieszkania. Okropne zakończenie nawiasem mówiąc.

milus_2

dokładnie.
spodziewałam się innego zakończenia. bardziej pozytywnego..
no i szkoda, że już skończył się ten serial, bo miło się go oglądało ;)

ocenił(a) serial na 9
Zielona_8

myślałam, że będzie happy ending a tu zonk.

milus_2

aaaa dzięki wielkie za odpowiedz..takiego końca się nie spodziewałam :)

milus_2

wybrał tą drugą ,bo chciał uchronić Karen przed tym biznesem, przecież mówił w innym odcinku że z pozoru jest silna ,ale zbyt dobra do tej branży czy coś takiego ;)

ocenił(a) serial na 10
anka1351

Ja też tak myśle, ale no cóż Karen nie dała mu dojść do słowa tylko od razu w nogi... a taka piękna para sie zapowiadała, mój ulubiony wątek w serialu...

milus_2

mój też, ale niestety nie było mnie dziś w mieście i nie obejrzałam finałowego odcinka :(
Pozdrawiam

Kasiol

Zakonczenie zaskakujące spodziewalam sie innego;)), ale moze bedzie kontynuacja tego serialu??? w koncu nie mamy w ogole pojecia jak sie potoczyly dalej losy ani karen ani Sophie jedynie matka odniosla sukces:)

ocenił(a) serial na 1
LuckyLady

ja mam pytanie: czy ktoś wie moze jak się nazywa piosenka i kto ja spiewa, ja spiewal taki chlopak z gitara <;DD> kiedy Karen czeka na wyniki konkursu i wchodza jej mama i siostra.
Jesli ktos wie blagam o odp.
K.xxx

ocenił(a) serial na 1
LuckyLady

Hi!
Czy ktoś wie jak nazywa sie piosenka ktora spiewal chlopak z gitara <xD> w momecie jak Karen czekala na wyniki konkursu a jej mama i siostra weszly....
Jesli kos wie jak sie nazywa ta piosenka i chlopak ktory ja spiewa blagam odpiszcie!!.
Z gory dzienkuje bardzo
Pozdrawiam,
K.xxxxxxxxx

Klaudiia141

Teddy Geiger-For you I will
Pozdrawiam:))

LuckyLady

to już nie będzie więcej odcinków??:(:( jak to....tak mi sie spodobał ten serial ze szok!

LuckyLady

to już nie będzie więcej odcinków??:(:( jak to....tak mi sie spodobał ten serial ze szok!

Aniss92

właśnie:( był świetny. Nie, ja myślę, że na pewno nakręcą nową serię i kiedyś puszczą. Tylko pytanie, kiedy. Jeżeli w roku szkolnym, to mam nadzieję, że będą puszczać to wieczorami :)

duma

serial powstał w 2005r. i do tej pory nie doczekał się kontynuacji, więc watpie, żeby po 3 latach go wznowili. szkoda, wielka szkoda. jakiś idiota ten serial zdiął :/
ale może ich oświeci, że był fajny i powstanie druga seria.