Czy ktos byłby tak dobry i napisł mi jak skończył się ten dziiejszy ostatni odcinek...dokładnie od momentu jak na tym pokazie zjawiła się ta czarnulka (nie wiem jak ma na imie) bo jakas babka zadzwoniła i nie mogłam się skupić na oglądaniu i gadaniu :)
p.s. a najbardziej interesuje mnie co to był za list co trzymała Karen
Karen nie otrzymała listu tylko jak poszła do Bena to po prostu zauwazyła go jak leżał u niego w mieszkaniu na półce i przez przypadek przeczytała a tam były podziękowania od tej firmy Mabeline (czy jakoś tak) dla Bena za jego decydujący głos w sprawie wyboru pomiędzy Karen a ta drugą modelką co wygrała, no i wszystko jasne bo zagłosował na tamtą drugą no i Karen wybiegła z mieszkania. Okropne zakończenie nawiasem mówiąc.
dokładnie.
spodziewałam się innego zakończenia. bardziej pozytywnego..
no i szkoda, że już skończył się ten serial, bo miło się go oglądało ;)
wybrał tą drugą ,bo chciał uchronić Karen przed tym biznesem, przecież mówił w innym odcinku że z pozoru jest silna ,ale zbyt dobra do tej branży czy coś takiego ;)
Ja też tak myśle, ale no cóż Karen nie dała mu dojść do słowa tylko od razu w nogi... a taka piękna para sie zapowiadała, mój ulubiony wątek w serialu...
mój też, ale niestety nie było mnie dziś w mieście i nie obejrzałam finałowego odcinka :(
Pozdrawiam
Zakonczenie zaskakujące spodziewalam sie innego;)), ale moze bedzie kontynuacja tego serialu??? w koncu nie mamy w ogole pojecia jak sie potoczyly dalej losy ani karen ani Sophie jedynie matka odniosla sukces:)
ja mam pytanie: czy ktoś wie moze jak się nazywa piosenka i kto ja spiewa, ja spiewal taki chlopak z gitara <;DD> kiedy Karen czeka na wyniki konkursu i wchodza jej mama i siostra.
Jesli ktos wie blagam o odp.
K.xxx
Hi!
Czy ktoś wie jak nazywa sie piosenka ktora spiewal chlopak z gitara <xD> w momecie jak Karen czekala na wyniki konkursu a jej mama i siostra weszly....
Jesli kos wie jak sie nazywa ta piosenka i chlopak ktory ja spiewa blagam odpiszcie!!.
Z gory dzienkuje bardzo
Pozdrawiam,
K.xxxxxxxxx
właśnie:( był świetny. Nie, ja myślę, że na pewno nakręcą nową serię i kiedyś puszczą. Tylko pytanie, kiedy. Jeżeli w roku szkolnym, to mam nadzieję, że będą puszczać to wieczorami :)