dopiero dzisiaj zauważyłam że ten serial leci na polsacie, nie oglądałam pierwszych dwóch odcinków, dopiero trzeci, dzisiejszy, trochę obejrzałam, ale też nie cały, więc przez wzgląd że w internecie nie ma tego serialu po polsku, nie wiem jak się zaczął, a bardzo chciałabym wiedzieć, mam prośbę, czy mógłby ktoś mi opowiedzieć, streścić te trzy pierwsze odcinki, jak najdokładniej, by było dobrze :) proszę i z góry bardzo dziękuję :)
kurcze własnie ja tez nieogladałam 2 pierwszych odc. i przegapiłam moment jak sie całowali podobno. ogladałam tylko 3odc. a 4 tylko kawałek.!
jestem ciekawa jak to z tym zakładem!
jeśli znacie angielski możecie obejrzeć na youtubie
a zakład polegał na tym, że on i jego kumpel pokazali sobie Sophie palcem a potem podali sobie dłonie. lol.
odcinek 1
Główne bohaterki rozpoczynają nowe życie w Nowym Jorku. Lynn, Sophie i Karen miasto oferuje nieograniczone możliwości, ale też niesie mnóstwo wyzwań. Samotną matkę i jej dwie wspaniałe córki łączy głębokie uczucie, więc wzajemnie mogą na siebie liczyć w trudnych chwilach. Życie w metropolii dla każdej z nich oznacza wiele niezwykłych doświadczeń i kuszących propozycji, niestety również trudności i przejściowych problemów.
odcinek 2
Lynn wybiera się na rozmowę w sprawie pracy. Marzy, by zostać projektantką mody. Odrzuca jednak ofertę Juliana, który jako wydawca najpoczytniejszych magazynów mógłby jej ułatwić start w Nowym Jorku. Kobieta jest również przeciwna, aby Karen pracowała jako kelnerka w klubie nocnym, bo obawia się, że to zniweczy jej życiowe plany. Sophie zapisuje się kółka fotograficznego, gdzie wkrótce zjawia się Nicholas, który nie ma pojęcia o kadrowaniu zdjęć. Gideon uprzedza Sophie, że Nicholas jest cyniczny i chce tylko ją wykorzystać.
odcinek 3
Sophie zwierza się siostrze, że całowała się z Nicholasem. Gdy spotyka go w stołówce, on wyraźnie wstydzi się znajomości z nią. Sophie czuje się odrzucona i zraniona. Julian Fiske, ojciec Nicholasa, przyjął zaproszenie na zajęcia z biznesu. Proponuje uczniom sprawdzian ich umiejętności biznesowych. W klasie powstają dwie redakcje, które będą ze sobą konkurowały o to, która wydrukuje atrakcyjniejszy numer pisma i zarobi więcej na jego sprzedaży. Nicky zostaje redaktorem naczelnym pierwszego z nich, a Sophie zgłasza się na lidera drugiej grupy.
może być??? mam nadzieję że pomogłam
źródło: tv.wp.pl