Piękni

Beautiful People
2005 - 2006
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2836
Piękni
powrót do forum serialu Piękni

dopiero dzisiaj zauważyłam że ten serial leci na polsacie, nie oglądałam pierwszych dwóch odcinków, dopiero trzeci, dzisiejszy, trochę obejrzałam, ale też nie cały, więc przez wzgląd że w internecie nie ma tego serialu po polsku, nie wiem jak się zaczął, a bardzo chciałabym wiedzieć, mam prośbę, czy mógłby ktoś mi opowiedzieć, streścić te trzy pierwsze odcinki, jak najdokładniej, by było dobrze :) proszę i z góry bardzo dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
LoLLiPoP17

kurcze własnie ja tez nieogladałam 2 pierwszych odc. i przegapiłam moment jak sie całowali podobno. ogladałam tylko 3odc. a 4 tylko kawałek.!
jestem ciekawa jak to z tym zakładem!

beata1114

zakład był w pierwszym, tak ? chyba, ona dzisiaj w czwartym odcinku dowiedziała się o zakładzie

LoLLiPoP17

jeśli znacie angielski możecie obejrzeć na youtubie
a zakład polegał na tym, że on i jego kumpel pokazali sobie Sophie palcem a potem podali sobie dłonie. lol.

LoLLiPoP17

odcinek 1
Główne bohaterki rozpoczynają nowe życie w Nowym Jorku. Lynn, Sophie i Karen miasto oferuje nieograniczone możliwości, ale też niesie mnóstwo wyzwań. Samotną matkę i jej dwie wspaniałe córki łączy głębokie uczucie, więc wzajemnie mogą na siebie liczyć w trudnych chwilach. Życie w metropolii dla każdej z nich oznacza wiele niezwykłych doświadczeń i kuszących propozycji, niestety również trudności i przejściowych problemów.

odcinek 2
Lynn wybiera się na rozmowę w sprawie pracy. Marzy, by zostać projektantką mody. Odrzuca jednak ofertę Juliana, który jako wydawca najpoczytniejszych magazynów mógłby jej ułatwić start w Nowym Jorku. Kobieta jest również przeciwna, aby Karen pracowała jako kelnerka w klubie nocnym, bo obawia się, że to zniweczy jej życiowe plany. Sophie zapisuje się kółka fotograficznego, gdzie wkrótce zjawia się Nicholas, który nie ma pojęcia o kadrowaniu zdjęć. Gideon uprzedza Sophie, że Nicholas jest cyniczny i chce tylko ją wykorzystać.

odcinek 3
Sophie zwierza się siostrze, że całowała się z Nicholasem. Gdy spotyka go w stołówce, on wyraźnie wstydzi się znajomości z nią. Sophie czuje się odrzucona i zraniona. Julian Fiske, ojciec Nicholasa, przyjął zaproszenie na zajęcia z biznesu. Proponuje uczniom sprawdzian ich umiejętności biznesowych. W klasie powstają dwie redakcje, które będą ze sobą konkurowały o to, która wydrukuje atrakcyjniejszy numer pisma i zarobi więcej na jego sprzedaży. Nicky zostaje redaktorem naczelnym pierwszego z nich, a Sophie zgłasza się na lidera drugiej grupy.

może być??? mam nadzieję że pomogłam

źródło: tv.wp.pl

julia1826

bardzo dziękuje, wystarczy w zupełności ;)

LoLLiPoP17

nie ma za co...