PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245430}

Piękni

Beautiful People
2005 - 2006
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2835
Piękni
powrót do forum serialu Piękni

Hej :)
możecie mi powiedzieć ja skończyli się "Piękni" ?
Nie oglądałam trzech ostatnich odc.
Proszę o pomoc. :)

kristen_bell

teoretycznie nie skończyła się wg. :
- Lynn widziała jak Chris i Sophie się całują, ale gdy się dowidziała o jego przeszłości i rodzinie zabroniła się spotyka córce, która tego nie przestrzegała
- pokaz mody Lynn okazał się sukcesem ale okazało się że jej wspólniczka znowu bierze narkotyki,
- Lynn zrywa z Jeremym
- poważnie zaczęło iskrzyć między Karen a Benem, ale później okazało się że nie dostała się do maybelline, waśnie przez niego i wyszła
- Chris tłumaczy Sophie, że dziecko które widziała jest dzieckiem jego brata, który jest w więzieniu (chyba) a on zajmuje się nim i jego żoną
- Lynn Grozi Maddy że jeżeli nie przestanie brać zgłosi to na policje a ona na to ze firma jest zapisana na nią i jak to zrobi to straci robotę.

tak w skrócie ostatni odcinek, który skończył się dokładnie w tym momencie gdy zaczęło się coś dziać... rozpoczęto wiele wątków, które już nigdy się nie wyjaśnią.... :(((((

ocenił(a) serial na 8
julia1826

czy juz nie bedzie wiecej odcinkow??? sezonow???

justicja84

właśnie...do kitu to !!!!!!!!!!!!! i jak to się skończy???? nic się nie wyjaśniło...do końca miałam nadzieję,że Nicki wróci i będzie z Sophie

shanti1993

Szczerze to ja też mialam nadzieje że Sophie bd z Nickiem . bardziej do siebie pasowali .