PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Alex

ocenił(a) serial na 3

Byla reklama pierwszej milosci na Polsacie, w ktorej Alex daje jej z liscia xD Smialem sie bo to po prostu juz jest smieszne!

ocenił(a) serial na 1
Kierol

Alex jest taki spierdboleniec życiowy, że się nie nadaje na ciecia parkingowego a co tu mówic o antyterrorce hahaha

Kierol

Aleks to debil.

ocenił(a) serial na 9
Kierol

aleks był do tej pory fajny, dopóki nie uderzy majki. Pozniej to idiota xD

alexandrax123

Już wolę Aleksa od Majki, uważam że ona jest beznadziejna

fifi123

Aleks to odpad. Mam już go dość.

mat161

Moim zdaniem oboje są okropni

Kierol

też to widziałam myślałam że mi się przewidziało xd

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Ja tak samo. Myślałem, że mi się to przywidziało. :D

Bardzo możliwe, że to koniec Aleksa w PM. ;)

Cefalix

No i znowu nowy facet dla Majki ? matko boska
Może niech zrobią z niej lesbijkę skoro z facetami jej nie wychodzi :D

ocenił(a) serial na 4
virginia_virgi

No, razem z Kingą stwierdzą że faceci są dupy (nie tylko w przenośni, ale również dosłownie) i wspólnie sobie ułożą życie. Zresztą, jak odchorowywała po Hubercie, Kinga akurat też jakiegoś doła złapała to Majka wyjechała do niej z tekstem "najważniejsze że mamy siebie i dzieciaki" czy jakoś tak. Może to jednak powoli zmierza w takim kierunku xD

qwerty95960

No i pewnie razem skończą :D Szczęśliwa rodzinka haha

virginia_virgi

A co w ogóle z Pawlem on nie żyje czy co ?

Materka_11

Dla tych je*anych twórców on już nie istnieje. Najwyżej trzeba czekać na ochłapy!

Cefalix

Wątpie. Nie bez powodu pojawił się w czołówce.

mat161

to będzie głupia jak będzie z damskim bokserem .Nie wiem po co znów wątek bicia kobiet

mat161

Hmm a może Szymon wróci i będzie z Marysią xD Czemu w ogóle on nie wraca ?

virginia_virgi

Nie wiem czemu nie wraca ale nie chce go w serialu, tylko się jąkał przy Majce. Kiedyś przyszedł po szklankę cukru i nie potrafił tego wypowiedzieć tak się jąkał. Poza tym jego mieszkanie ma Beatka i Filip i przyzwyczaiłem się do tego, że oni tam mieszkają i nie chce, żeby to się zmieniło :)

ocenił(a) serial na 8
Kierol

naprawdę a kiedy będzie ten odcinek,?

ocenił(a) serial na 7
Kierol

Oby po tym zerwali, bo już patrzeć się na nich nie da :P ale coś przebąkują o ślubie... :/

ocenił(a) serial na 4
Naavy

Przecież na jesieni Aleks oświadczył się Maryśce, ale czy ona przyjęła jego oświadczyny to nie wiem.

ocenił(a) serial na 6
CharmlessMan00

Przyjęła, niestety.

ocenił(a) serial na 4
Kierol

Można to gdzieś obejrzeć na necie? bo szukam i nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 3
datina69

Na necie nie, ale ta reklama znowu wczoraj leciala mniej wiecej o tej samej porze. Jak sie kiepscy zaczynaja o 19:30 to chyba jak bedzie reklama w srodku kiepskich to powinno znowu to leciec. Bo dwa razy juz leciala w czasie kiepskich ;)

ocenił(a) serial na 4
Kierol

jak byłam w łazience to słyszałam te zapowiedzi i leciałam na złamanie karku ale nie zdarzyłam;(

ocenił(a) serial na 3
datina69

https://www.youtube.com/watch?v=VQvESW2qpUo ;)

ocenił(a) serial na 9
Kierol

Maryśka jak zwykle bedzie płakać i sie zastanowiac co zrobic...jak zawsze. on pewnie ja bedzie przepraszac, mowic ze to sie juz wiecej nie powtórzy i takie pierdoły...stara spiewka xD

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

Tez tak mysle :)

ocenił(a) serial na 9
Kierol

Ile razy tak było? po kazdej kłotni z aleksem, a nawet jeszcze z hubertem, idzie w kąt i płacze xD powinna sie w koncu wziąc w garsc...!

ocenił(a) serial na 7
alexandrax123

Moim zdaniem powinna go w dupę kopnąć jak próbował ją zgwałcic

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

Pewnie pojdzie plakac do Harcerza a on ja pocieszy xD Harcerz duzo razy powtarzal Aleksowi ze nie pozwoli jej skrzywdzic. To akurat jest ciekawe czy bedzie jakas bojka miedzy nimi xD

ocenił(a) serial na 4
Kierol

a ja nie chce żeby Majka była z Harcerzem bo on jest za przyzwoity dla niej

ocenił(a) serial na 3
datina69

Haha dowalilas xD

ocenił(a) serial na 4
Kierol

a nie racja? :)

ocenił(a) serial na 3
datina69

Nie lubie oceniac wygladu facetow ;c

ocenił(a) serial na 4
Kierol

to nie o wygląd chodzi tylko o zachowanie. Jaka Majka jest każdy widzi, a Harcerz jest w porządku i pasuje do niego jakaś normalna dziewczyna. Gdy Majka rozstanie się z Aleksem po burzliwym związku to scenarzyści znajdą jej nowego fagasa do łóżka. I takie moje przemyślenia, jak jej córka zareaguje na nowego tatę? Najpierw Hubert, potem biologiczny tata Paweł, międzyczasie Szymon w łóżku, potem Aleks. Niech sobie ona spokój da, bo tylko dziecku robi krzywdę.

ocenił(a) serial na 3
datina69

I jeszcze adopcja Melki...

ocenił(a) serial na 7
datina69

Tomeczek "świetnie" sobie radzi z nowym tatą co miesiąc, Majka po prostu bierze przykład z cudownej matki Kingi ;)

ocenił(a) serial na 4
Naavy

a możesz mi przypomnieć jakich facetów miała Kinga oprócz Artura i Adama bo nie pamiętam. Nie, tak bardzo wstecz, tylko kilku

ocenił(a) serial na 4
datina69

pamiętam że jakieś tysiąc odcinków temu był taki Rafał, co miał wypadek na motorze, a potem nawet mieli brać ślub, ale on coś nawywijał na wieczorze kawalerskim i nic z tego

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

Był jeszcze jakiś typek, co ją potem zdradził z dziewczyną Artura. Stare czasy.

datina69

Filip -ten niewidomy.Rafał - ten na wózku inwalidzkim co Kinga go poznala na Artura pogrzebie xd - Adam i nie mówiąc o Arturze gdzie przez cale życie "sie kochali"... Byl jeszcze taki ale przez pare dni, ten co z nią na fitnessie pracowal ten lysy..

ocenił(a) serial na 8
Naavy

Macie jakiegoś fioła na punkcie związków Kingi. To Adam ją zdradził i od niej odszedł. Nic dziwnego, że szukała kogoś innego i chciała ułożyć sobie życie. Artur jest pierwszym facetem, który zamieszkał z Kingą i chłopakami po odejściu Adama. Faktycznie co tydzień nowy....

ocenił(a) serial na 7
piatyelement

Motocyklista, Adam i Artur to tacy "wujkowie-ojcowie" dla Tomka. Nie wiem jak było z tym ślepym od radia, czy też był "nowym tatą". Uganiała się też za Alexem i to w słaby sposób. Tu nie chodzi o to, że ma nie mieć facetów, ale dla dobra dziecka nie powinna ich sprowadzać do domu.

ocenił(a) serial na 8
Naavy

Ale przecież poza Adamem i Arturem nikogo nie sprowadzała do domu i nie robiła z nikogo nowego tatusia. Jak randkowała to poza domem i nie przedstawiała "przelotnych" mężczyzn synom w roli ojców.

ocenił(a) serial na 7
piatyelement

Motocyklistę też [nie pamiętam imienia], bo miał być przecież jej mężem :) innych nie pamiętam

ocenił(a) serial na 8
Naavy

No to musiał być baaardzo dawno, bo nawet nie pamiętam tego wątku. Oskarżenia, że Kinga, co chwilę przyprowadza synom nowego tatusia są wzięte z kosmosu :D.

ocenił(a) serial na 7
piatyelement

Był jeszcze taki niewidomy co gra teraz Tomka w M jak Miłość. Ale to było już baaaardzo dawno

ocenił(a) serial na 4
just346

Pamiętam jak był niewidomy. To było wtedy kiedy Marka nazywano "Doktor śmierć" a rodzina tego typa była chyba jakaś dobrze ustawiona. Potem koleś był w szpitalu gdzie miał operację oczu i tam poznał pielęgniarkę. Jakiś czas później Kinga ich przyłapała w szpitalu jak się całowali i love story się skończyło.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

no dokladnie