Byla reklama pierwszej milosci na Polsacie, w ktorej Alex daje jej z liscia xD Smialem sie bo to po prostu juz jest smieszne!
Alex jest taki spierdboleniec życiowy, że się nie nadaje na ciecia parkingowego a co tu mówic o antyterrorce hahaha
Ja tak samo. Myślałem, że mi się to przywidziało. :D
Bardzo możliwe, że to koniec Aleksa w PM. ;)
No i znowu nowy facet dla Majki ? matko boska
Może niech zrobią z niej lesbijkę skoro z facetami jej nie wychodzi :D
No, razem z Kingą stwierdzą że faceci są dupy (nie tylko w przenośni, ale również dosłownie) i wspólnie sobie ułożą życie. Zresztą, jak odchorowywała po Hubercie, Kinga akurat też jakiegoś doła złapała to Majka wyjechała do niej z tekstem "najważniejsze że mamy siebie i dzieciaki" czy jakoś tak. Może to jednak powoli zmierza w takim kierunku xD
Nie wiem czemu nie wraca ale nie chce go w serialu, tylko się jąkał przy Majce. Kiedyś przyszedł po szklankę cukru i nie potrafił tego wypowiedzieć tak się jąkał. Poza tym jego mieszkanie ma Beatka i Filip i przyzwyczaiłem się do tego, że oni tam mieszkają i nie chce, żeby to się zmieniło :)
Oby po tym zerwali, bo już patrzeć się na nich nie da :P ale coś przebąkują o ślubie... :/
Przecież na jesieni Aleks oświadczył się Maryśce, ale czy ona przyjęła jego oświadczyny to nie wiem.
Na necie nie, ale ta reklama znowu wczoraj leciala mniej wiecej o tej samej porze. Jak sie kiepscy zaczynaja o 19:30 to chyba jak bedzie reklama w srodku kiepskich to powinno znowu to leciec. Bo dwa razy juz leciala w czasie kiepskich ;)
jak byłam w łazience to słyszałam te zapowiedzi i leciałam na złamanie karku ale nie zdarzyłam;(
Maryśka jak zwykle bedzie płakać i sie zastanowiac co zrobic...jak zawsze. on pewnie ja bedzie przepraszac, mowic ze to sie juz wiecej nie powtórzy i takie pierdoły...stara spiewka xD
Ile razy tak było? po kazdej kłotni z aleksem, a nawet jeszcze z hubertem, idzie w kąt i płacze xD powinna sie w koncu wziąc w garsc...!
Pewnie pojdzie plakac do Harcerza a on ja pocieszy xD Harcerz duzo razy powtarzal Aleksowi ze nie pozwoli jej skrzywdzic. To akurat jest ciekawe czy bedzie jakas bojka miedzy nimi xD
to nie o wygląd chodzi tylko o zachowanie. Jaka Majka jest każdy widzi, a Harcerz jest w porządku i pasuje do niego jakaś normalna dziewczyna. Gdy Majka rozstanie się z Aleksem po burzliwym związku to scenarzyści znajdą jej nowego fagasa do łóżka. I takie moje przemyślenia, jak jej córka zareaguje na nowego tatę? Najpierw Hubert, potem biologiczny tata Paweł, międzyczasie Szymon w łóżku, potem Aleks. Niech sobie ona spokój da, bo tylko dziecku robi krzywdę.
Tomeczek "świetnie" sobie radzi z nowym tatą co miesiąc, Majka po prostu bierze przykład z cudownej matki Kingi ;)
a możesz mi przypomnieć jakich facetów miała Kinga oprócz Artura i Adama bo nie pamiętam. Nie, tak bardzo wstecz, tylko kilku
pamiętam że jakieś tysiąc odcinków temu był taki Rafał, co miał wypadek na motorze, a potem nawet mieli brać ślub, ale on coś nawywijał na wieczorze kawalerskim i nic z tego
Był jeszcze jakiś typek, co ją potem zdradził z dziewczyną Artura. Stare czasy.
Filip -ten niewidomy.Rafał - ten na wózku inwalidzkim co Kinga go poznala na Artura pogrzebie xd - Adam i nie mówiąc o Arturze gdzie przez cale życie "sie kochali"... Byl jeszcze taki ale przez pare dni, ten co z nią na fitnessie pracowal ten lysy..
Macie jakiegoś fioła na punkcie związków Kingi. To Adam ją zdradził i od niej odszedł. Nic dziwnego, że szukała kogoś innego i chciała ułożyć sobie życie. Artur jest pierwszym facetem, który zamieszkał z Kingą i chłopakami po odejściu Adama. Faktycznie co tydzień nowy....
Motocyklista, Adam i Artur to tacy "wujkowie-ojcowie" dla Tomka. Nie wiem jak było z tym ślepym od radia, czy też był "nowym tatą". Uganiała się też za Alexem i to w słaby sposób. Tu nie chodzi o to, że ma nie mieć facetów, ale dla dobra dziecka nie powinna ich sprowadzać do domu.
Ale przecież poza Adamem i Arturem nikogo nie sprowadzała do domu i nie robiła z nikogo nowego tatusia. Jak randkowała to poza domem i nie przedstawiała "przelotnych" mężczyzn synom w roli ojców.
Motocyklistę też [nie pamiętam imienia], bo miał być przecież jej mężem :) innych nie pamiętam
No to musiał być baaardzo dawno, bo nawet nie pamiętam tego wątku. Oskarżenia, że Kinga, co chwilę przyprowadza synom nowego tatusia są wzięte z kosmosu :D.
Był jeszcze taki niewidomy co gra teraz Tomka w M jak Miłość. Ale to było już baaaardzo dawno
Pamiętam jak był niewidomy. To było wtedy kiedy Marka nazywano "Doktor śmierć" a rodzina tego typa była chyba jakaś dobrze ustawiona. Potem koleś był w szpitalu gdzie miał operację oczu i tam poznał pielęgniarkę. Jakiś czas później Kinga ich przyłapała w szpitalu jak się całowali i love story się skończyło.