PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Alex

ocenił(a) serial na 3

Byla reklama pierwszej milosci na Polsacie, w ktorej Alex daje jej z liscia xD Smialem sie bo to po prostu juz jest smieszne!

ocenił(a) serial na 7
datina69

Może Ty, Piatyelement nie pamiętasz, ale Tomek pewnie pamięta :D poza tym czy mi się wydaje, że jej druga ciąża też miała zagadkę, kto jest ojcem ;) ?

ocenił(a) serial na 7
Kierol

W ogóle żałosne jest to jak Alex tnie się z Harcerzem "twoja dziewczyna jest jak yeti, każdy o niej słyszał a nikt jej nie widział" jak dzieciaczki w podstawówce..

ocenił(a) serial na 4
just346

o dziwo ostatnio była współpraca

ocenił(a) serial na 3
Kierol

Od początku ten Aleks mi się nie podobał. Ja jestem za tym, żeby Hubert wrócił. Był najlepszy z jej dotychczasowych partnerów.

ocenił(a) serial na 5
Kierol

Podobno w 2050 odc ma ją uderzyć i niby ma być pijany :-)

Kierol

A tak wgl to dlaczego ona od niego dostanie z liścia ?

Materka_11

On będzie pijany, podobno stwierdzi że odkąd ją poznał ma niepowodzenia w życiu.

ocenił(a) serial na 8
fifi123

Nie będzie pijany. ;) Przywali jej, będąc trzeźwym, wiec jeszcze lepiej.

Cefalix

Ja tam się cieszę, już wolę Aleka od majki :p

fifi123

Wydaje mi się ze Aleks uderzy majkę a ona pójdzie do harcerza i tam się zacznie..
A wgl Szymon ma wróci czy odszedł z serialu?

Materka_11

Chyba nie wraca bo nie mieli pomysłu na postać, tak samo z Olką i Robertem

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

w streszczeniu pisze że w 2049 odc Aleks i Edek upiją się w knajpie

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Ale uderzenie będzie w 2050 i wtedy Aleks będzie już trzeźwy, bo będzie następny dzień. ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

A jak mikser leżaj pod ziemią 2 3 odcinki to dla niektórych był następny dzień a on dalel pod ziemią leżał

kierowca23

Będzie majka z Aleksem ?czy sie rozstaną?

Materka_11

Rozstaną, mam nadzieję na zawsze.

pampeluna94

No to dobrze :-) Niech ona będzie z Harcerzem..:-)

Materka_11

nie, ona niedługo podobano będzie kręcić z ojcem Krystiana... ta to ma parę. nie ostygnie po Aleksie, a zaraz weźmie się za następnego. następny tatuś dla jej dzieciaka....

makintosz

O jakie żałosne...najlepiej by było jakby oboje wylecieliz serialu ..żenada :-/

ocenił(a) serial na 4
Materka_11

mam nadzieję że to już koniec Aleksa w PM :D

qwerty95960

Ciekawe dlaczego tak bardzo przejmuje sie Melka ? ..xdd może on tam coś do niej...a no niw wiem..:-)

ocenił(a) serial na 5
Kierol

Jak myślicie czy Aleks wróci, coraz częściej jego imię jest wypowiadane. Może, komuś będzie potrzebny. Może po wakacjach .

kierowca23

kto wie, może w jakimś wątku z Melką się na moment pojawi, teraz coraz więcej tych kryminalnych spraw. Mam nadzieję że po wakacjach będzie więcej Filipa i Kaśki ale w swoich wersjach, żeby ich nie zmienili jak Artura w nudziarzy.