4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Asystent Wekslera

ocenił(a) serial na 7

Przesympatyczna postać, powiedzcie mi, czy wątek jego zakochania się w Sabinie był jakoś rozwijany? Oglądałam kiedyś jak Weksler odczytał maila z wyznaniem, a potem miałam przerwę w serialu. Chciałabym, żeby coś się wokół niego działo ciekawego ;)

Naavy

Pogadał sobie Wekslerem, a potem z Natanem i mu przeszło.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

ja tez bym chciała, żeby miał jakiś poważny wątek. Super chłopak, bardzo przystojny :)

ocenił(a) serial na 9
LoveKills

noo taki niesmiały :) i miły w głosie !!!! :) ja go bardzo lubie :)

alexandrax123

jestem chłopakiem, ale przyznam, że jest bardzo uroczy i słodziutki. sympatyczna jest ta jego nieśmiałość. no i jest niebrzydki nawet ;) chciałbym jakiś większy wątek z nim

ocenił(a) serial na 8
Naavy

No niestety, szybko zakończyli ten wątek z jego uczuciem do Sabiny, ale myślę, że może on kiedyś powrócić.

Początkowo wydawał mi się aż za słodki, ale teraz uważam, że to naprawdę fajna postać, zupełnie inna niż reszta. Aktor też dość fajny, zupełne przeciwieństwie sztucznego jak cholera Pniewskiego (Krystiana). ;)

ocenił(a) serial na 6
Naavy

Fajna postać, nie "buńczuczna", jak Pniewski-wafel do potęgi Ntej... Sympatyczny, ładny wygląd, miły głos, nieprzesadna skromność. Czekam na wątek :D

ocenił(a) serial na 9
iamvip

ciekawe czy w rzeczywistosci jest taki....? szkoda wiecej takich milych facetów nie ma :(