ale chłam.... Polsat wie jak zakatować widza. Najbardziej rozwala mnie ta sztuczna gra aktorska. Za pierwsze odcinki daje na 3/10
ja daje jeden bo po obejrzeniu chodzby fragmentu odcinka czuje sie ogłupiała... modle sie żeby to zakończyli
Dajcie spokój, wolicie mdłą "Modę na sukces", "Klan" czy "Na wspólnej"? Gdyby zakończyli Pierwszą Miłość to nie mielibyśmy się z czego pośmiać. I tak o 18 jest nie ma ciekawszego programu, więc jak się nudzi to jest co pooglądać :D
powiem Ci szczerze ze wolałbym oglądać klan od tego szamba. No ale masz racje, jest sie z czego posmiac ;D Kazdy ma swoje zdanie o tym serialu...
Aż nasuwa się pytanie - skoro to takie szambo (żeby nie było - nie twierdzę, że nie jest), to po co oglądasz? Nie lepiej ten czas przeznaczyć na coś konkretniejszego? Pomógłbyś mamie obrać ziemniaki na obiad albo coś, a tak się niepotrzebnie męczysz i swoje żale wylewasz na forum internetowym. Trochę niezrozumiałe.
jest proste i niemęczące, nie każdy jest takim inteligentem albo nie każdemu chce się oglądać super seriale z zawiłą fabułą
Pierwsza miłość jest bardzo fajna. Nie umiałabym wyobrazić sobie 18:00 godzin bez Pierwszej miłości ona jest super:) I ma podwyższoną oglądalność:) Piszcie co chcecie alt to fajny serial i fajnieszego polskiego serialu nie znajdziecie. Linia życia to bród u smród.
najpierw przeczytaj to co napisałes, potem pomyśl, następnie dla pewnosci jeszcze raz pomysl i odpowiedz mi jak miałem oceniac ten serial nie ogladając go?!?!? Skoro go oceniłem to chyba musiałem mniec jakies pojecie o nim....
Tak, to jasne, że musiałeś obejrzeć przynajmniej kilkanaście odcinków, żeby ocenić ten serial. Po prostu z Twojej wypowiedzi zrozumiałem, że wciąż kontynuujesz oglądanie tego - jak to sam ładnie określiłeś - szamba. I to, biorąc pod uwagę Twoją ocenę, byłoby już dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
Pierwsza Miłość to naprawdę fajny serial. Jak wam się nie podoba to nie oglądajcie.